Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

ΤΣΙΠΑ ...ΓΙΟΚ ! Οι Αλβανοί του Κοσσόβου, θα αποκαλύψουν ΑΓΑΛΜΑ (!) του Τόνι Μπλέρ !!! Στήν τελετή θά παραβρεθεί καί ο ίδιος!....

 


Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ θα επισκεφθεί το Κόσσοβο, όπου θα μιλήσει στο Κοινοβούλιο στις 10 Ιουνίου.

Αυτό ανακοίνωσε η Συνέλευση του Κοσσυφοπεδίου...


΄Αν και στη σημερινή συνεδρίαση στην Προεδρία της Βουλής του Κοσσυφοπεδίου δεν υπήρξε απαρτία για να προγραμματιστεί η συνεδρίαση τη Δευτέρα, η συνεδρίαση της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ ήταν ακόμα προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα, δηλαδή στις 10 Ιουνίου.

Τα μέσα ενημέρωσης στην Πρίστινα αναφέρουν επίσης ότι ο Βρετανός πρώην πρωθυπουργός θα παραστεί στην αποκάλυψη του αγάλματός του στο Κοσσυφοπέδιο, στις 12 Ιουνίου στο Ουρούσεβατς/Urosevac –  ως «σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τήν συμβολή στην ελευθερία του Κοσσυφοπεδίου», γράφει η Express.

The Hellenic Information Team

https://www.olympia.gr/1592430/diethni/oi-alvanoi-kosovoy-tha-apokalypsoyn-agalma-toy-toni-mpler-stin-teleti-tha-paravrethei-kai-o-idios/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!