Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Καναδικό πανεπιστήμιο προσφέρει μαθήματα «drag» για παιδιά σε καλοκαιρινή κατασκήνωση κατά της οικογένειας σε ένα απομακρυσμένο νησί


Ομαδάρχες


Η κατασκήνωση που χρηματοδοτείται από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας θα μπορεί να φιλοξενήσει 65 ανηλίκους ηλικίας έως 14 ετών, συμπεριλαμβανομένων πιθανών «queer» και «τρανς» νέων έως 21 ετών.



(LifeSiteNews) Ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Καναδά θα διοργανώσει μια καλοκαιρινή «κατασκήνωση» κατά της οικογένειας για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών σε ένα απομακρυσμένο νησί προσβάσιμο μόνο μέσω βάρκας για να καθοδηγείται από «δύο drag γονείς» που θα διδάσκουν μαθήματα «drag» queen και «ταυτότητας φύλου» σε νέους.

Ένα δελτίο τύπου με ημερομηνία 24 Ιουνίου από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας (UBC) ανακοίνωσε το "UBC CampOUT!" το οποίο είναι μια "καλοκαιρινή κατασκήνωση ηγεσίας και μάθησης για queer, trans, διχασμένους, που αμφισβητούν το φύλο και συμμαχική νεολαία από όλο το BC & το Yukon".

Σύμφωνα με έναν από τους μέντορες της κατασκήνωσης, ο στόχος είναι να κάνουν τα παιδιά να «φ α ν τ ά ζ ο ν τ α ι ότι είναι όποιοι θέλουν», να επιτρέψουν στα παιδιά να είναι «ελεύθερα» από αυτό που ονομάζουν «αποικιακές έννοιες» όπως η «πυρηνική οικογένεια» μαζί με το βιολογικό γεγονός ότι υπάρχουν μόνο αρσενικά και θηλυκά φύλα, με τη βοήθεια των «δύο drag γονέων».

Οι ηλικίες για την κατασκήνωση θα επιτρέψουν σε περίπου 65 ανήλικους ηλικίας έως 14 ετών να βρίσκονται κοντά σε άλλους πιθανούς «queer» και «τρανς» νέους έως την ηλικία των 21 ετών.

Η κατασκήνωση του UBC στοχεύει στην προώθηση της ατζέντας των ΛΟΑΤ μεταξύ των τρόπων ζωής των «queer, τρανς, διχασμένων, με υπό αμφισβήτηση φύλου και συμμαχικής νεολαίας» και θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου.

«Οι νέοι που αμφισβητούν την ταυτότητα φύλου τους ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν "drag workshops, ευκαιρίες οικοδόμησης ηγεσίας και κοινότητα"», ισχυρίζεται ο διδακτορικός φοιτητής Daniel Gallardo, ο οποίος ηγείται της κατασκήνωσης και ακούει στο drag όνομα «Gaia Lacandona».

«Θέλω να ενσαρκώσουν τη φαντασία τους και να απελευθερωθούν από τις κοινωνικές κατασκευές που έχουν επιβληθεί στις ταυτότητές μας, όπως το φύλο και η πυρηνική οικογένεια», είπε, προσθέτοντας ότι οι κατασκηνωτές ενθαρρύνονται «να σκεφτούν την αποαποικιοποίηση της έλξης».

Ανησυχητικά, ο Gallardo σημειώνει σύμφωνα με το δελτίο τύπου του UBC ότι στόχος του είναι να κάνει μερικά από τα "drag παιδιά" του να επιλέξουν το όνομά τους "drag".

Ενώ η κατασκήνωση δεν είναι καινούργια (λειτουργεί από το 2009), έχει προωθηθεί πιο ανοιχτά από ό, τι στο παρελθόν. Θα διεξαχθεί στο Camp Fircom Gambier Island ή Chá7elkwnech, το οποίο βρίσκεται στο έδαφος των Πρώτων Εθνών Skwxwú7mesh (Squamish).

Υπήρξε αντίδραση από αξιοσημείωτους Καναδούς, ωστόσο, σχετικά με την ατζέντα των ΛΟΑΤ που στοχεύει τη νεολαία. 

Πρόσφατα, ο Καναδός κλινικός ψυχολόγος Jordan Peterson δήλωσε ότι η κατήχηση των ΛΟΑΤ στα καναδικά σχολεία «πρέπει να σταματήσει» αφού ένας ενδιαφερόμενος πολίτης δημοσίευσε μια φωτογραφία μαθητών της 3ης τάξης που διδάσκονται τα πάντα για τις «Drag Queens» και τους «Drag Kings».

Από τότε που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση του πρωθυπουργού Τζάστιν Τρυντώ ανέλαβε την εξουσία πριν από σχεδόν 10 χρόνια, έχει προχωρήσει σε όλη τη ριζοσπαστική ιδεολογία των τρανσέξουαλ, συμπεριλαμβανομένης της λεγόμενης «μετάβασης» ανηλίκων, ενώ ταυτόχρονα εισάγει νόμους που επιφανειακά φαίνεται να βοηθούν τα παιδιά.

Έχει επίσης κάνει τα πάντα για την προώθηση του τρανσέξουαλ και της ιδεολογίας του φύλου, όπως μπορεί να φανεί από το ομοσπονδιακό «Σχέδιο Δράσης 2SLGBTQI+», το οποίο δίνει 100 εκατομμύρια δολλάρια σε χρηματοδότηση για πέντε χρόνια για ομοφυλοφιλικές και τρανσέξουαλ πρωτοβουλίες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Peterson επέκρινε τον Τρυντώ και τη φιλελεύθερη κυβέρνησή του στην αρχή του μήνα «Pride», λέγοντας ότι κατά την άποψή του είναι πραγματικά μια «γιορτή του περιστασιακού ηδονιστικού εγωκεντρικού σεξ» και όχι μια «γιορτή της αγάπης».





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι αυτοί που πάνε τα παιδιά τους σε τέτοια κατασκήνωση ξέροντας για την παροχή drag queen δεν ανησυχούν καθόλου για τις γνώσεις που θα λάβουν τα παιδιά τους, πιθανόν να θεωρούν την παροχή επιβεβλημένη μην σου πω ότι μπορεί να την έχουν δοκιμάσει και σε άλλα παιδιά η στα παιδιά τους. Φαντάζομαι ότι η κατασκήνωση δεν παρέχει προστασία από φαινόμενα παιδεραστίας. Ποιος γονιός κάνει τέτοια προμελετημένα εγκλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!