Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Η Γεωργία Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Ι τήν «queer» προπαγάνδα!



Η σημαία του ουράνιου τόξου 'LGBTQ' θα απαγορευτεί στο κοινό της Γεωργίας στο μέλλον, όπως και οι αλλαγές φύλου. 

Ένα εκτεταμένο νομοθετικό πακέτο πέρασε από το Κοινοβούλιο. 

Ως εκ τούτου, η Γεωργία απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την Ε.Ε..

28 Ιουνίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,1 λεπτά



Η γεωργιανή κυβέρνηση συνεχίζει να λαμβάνει μέτρα για ένα ανεξάρτητο κράτος: Μετά την επιβολή του νόμου περί διαφάνειας για τις ξένες ΜΚΟ, τώρα αναλαμβάνει επίσης δράση κατά της δυτικής «queer» προπαγάνδας. Την Πέμπτη, το κοινοβούλιο ενέκρινε μια σειρά από αντίστοιχα νομοσχέδια.


Νόμοι περί Προστασίας της Οικογένειας

Η δημόσια επίδειξη της σημαίας του ουράνιου τόξου θα απαγορευτεί μόλις τεθεί σε ισχύ ο νόμος. 

Είναι σαφές ότι αυτό δεν αποτελεί βήμα προς την Ε.Ε., η οποία απαιτεί την ανύψωση της σημαίας ακόμη και σε δημόσια κτίρια. 

Επιπλέον, οι χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου πρόκειται να απαγορευτούν, καθώς και οι λεγόμενες «εκδηλώσεις υπερηφάνειας» και η δημόσια διαφήμιση για σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου

Υπάρχει επίσης απαγόρευση υιοθεσίας για ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και απαγόρευση αλλαγής φύλου στα έγγραφα.

Η δέσμη νομοθετικών μέτρων πρέπει ακόμη να υποβληθεί σε δεύτερη ανάγνωση προτού τεθεί σε ισχύ. Αυτό προφανώς θα πάρει λίγο χρόνο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κοινοβουλίου Shalva Papuashvili, οι νέοι νόμοι είναι απαραίτητοι για τον έλεγχο της «προπαγάνδας των ΛΟΑΤ», η οποία πιστεύει ότι αλλάζει τις «παραδοσιακές σχέσεις». 

Οι νόμοι είναι παρόμοιοι με τους αντι-queer νόμους που υπάρχουν στην Ουγγαρία. 

Για παράδειγμα, το εκπαιδευτικό σύστημα απαγορεύεται να διδάσκει τέτοια προπαγάνδα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν επιτρέπεται να προβάλλουν σεξουαλικές σκηνές με σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Στη χριστιανική ορθόδοξη Γεωργία, η κυβέρνηση είναι πιθανό να έχει την πλειοψηφία του πληθυσμού πίσω της. Για παράδειγμα, οι έρευνες δείχνουν ότι οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου απορρίπτονται ευρέως

Το σύνταγμα της Γεωργίας έχει απαγορεύσει τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου εδώ και αρκετό καιρό. Η επίδειξη του "Pride" είχε μια δύσκολη στιγμή τα τελευταία χρόνια και έχει επανειλημμένα διακοπεί από κριτικούς, συμπεριλαμβανομένης της βίας.

Το δυτικό πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει για τον νέο νόμο: «Τα προτεινόμενα μέτρα είναι πιθανό να τροφοδοτήσουν ανησυχίες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ σχετικά με την πολιτική πορεία της Γεωργίας, αφού επέκριναν τον νόμο για τους ξένους πράκτορες, τον οποίο οι επικριτές θεωρούν ως ρωσικής έμπνευσης και κατασταλτικό».

Από την άλλη, τα πράγματα πάνε καλά για τη Γεωργία μετά την έγκριση του αμφιλεγόμενου νόμου. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Πριν από λίγες εβδομάδες, η Κίνα ανακοίνωσε μια σημαντική επένδυση στη Γεωργία. 

Ένα λιμάνι βαθέων υδάτων κατασκευάζεται στη Γεωργία στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Το λιμάνι βρίσκεται γεωγραφικά στο διάδρομο προς την Ευρώπη. Η Ε.Ε. ήθελε επίσης να υλοποιήσει αυτό το σχέδιοΗ Γεωργία, ωστόσο, επέλεξε την Κίνα και, ως εκ τούτου, προσανατολίζεται ανατολικότερα.
Εικόνα "Georgia_2011_335" από rost8668 έχει άδεια υπό CC BY 2.0.



ΠΗΓΗ: Georgien verbietet „Queer“-Propaganda (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024
Η Γεωργία σχεδιάζει νόμο κατά των ΛΟΑΤ με βάση το ρωσικό μοντέλλο




2 σχόλια:

  1. Εδώ στην Ελλάδα είμαστε πιο "προοδευμένοι" (πιο διεστραμμένοι) και έχουμε μπουκωθεί πριν από πολλά χρόνια με τα διεθνή "τριάκοντα αργύρια" της προδοσίας και της πλήρους αποβλάκωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό θα πει οι μαθητές να ξεπερνούν τον δάσκαλο.

    Κάποτε φωτίζαμε τους Σλάβους τώρα η χώρα μας με τους τόσους Αγίους έφτασε να κυλιέται στη λάσπη με τα γουρούνια.

    Ας είναι αυτή η πτώση για την σωτηρία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!