Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΕΝΑ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ - Η Pfizer δοκίμασε το εμβόλιο mRNA σε βρέφη - και το αποτέλεσμα είναι τρομερό: Μόνο το 1% των μωρών κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος! (+ βίντεο)


Εικόνα: Pixabay


από Niki Vogt

Όσο περισσότερο ψάχνετε και σκαλίζετε, τόσο πιο σκληρά και απίστευτα πράγματα βγαίνουν σχετικά με τον εμβολιασμό. 

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Pfizer έχει δοκιμάσει το εξαιρετικά επικίνδυνο εμβόλιο mRNA σε ανυπεράσπιστα βρέφη και νήπια.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο δεν ακούστηκε τίποτε γι' αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα: Μόνο λιγότερο από το 1% των μικρών επέζησαν μέχρι το τέλος της μελέτης! 


Μόνο 1%!


Μια ομάδα 344 μωρών ηλικίας έξι μηνών και άνω και νηπίων ηλικίας έως τεσσάρων ετών εμβολιάστηκαν τρεις φορές με το εμβόλιο Comirnaty της Pfizer για μια περίοδο έντεκα εβδομάδων. 


Μόνο 3 μωρά από αυτά επέζησαν ως το τέλος της μελέτης. 


Η γυναίκα που το είχε ήδη δημοσιεύσει στις ΗΠΑ το 2022 ονομάζεται Karen Kingston. 


Είναι ιατρικός-νομικός σύμβουλος και βιοτεχνική αναλύτρια με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα. 


Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ειδικός στις βλάβες που προκαλούνται από βιολογικές επιδράσεις που προκαλούνται από την τεχνολογία mRNA. 


Έτσι, ο ειδικός σε αυτόν τον τομέα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Karen Kingston στη σελίδα της Substack εδώ.



«Αυτό ήταν μαζική δολοφονία μωρών και νηπίων»

Υπό τον τίτλο «Τι απέγιναν τα μωρά τους;» γράφει στις 6 Μαΐου (μετάφραση από εμένα):


«Στη μελέτη της Pfizer για βρέφη και νήπια, υπήρχε μια υποομάδα 344 μωρών. Μόνο 3 μωρά (λιγότερο από 1%) κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος της μελέτης. Οι ενέσεις mRNA της Pfizer δεν είναι ασφαλείς για τα μωρά. Είναι θανατηφόρες».


Τον Ιούλιο του 2022, άρχισα να αναφέρω την ανάλυσή μου για τα δεδομένα που είχα λάβει από τις δοκιμές Φάσης 3 της Pfizer σε βρέφη και νήπια ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών. 


Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένα άτομο με ψυχή θα μπορούσε ακόμη και να πραγματοποιήσει αυτά τα εγκληματικά πειράματα σε αθώα μωρά και νήπια.


Τα δεδομένα που υπέβαλε η Pfizer στον FDA τεκμηριώνουν ότι ορισμένα από τα μωρά και τα νήπια έχουν υποστεί πυρετούς άνω των 40 βαθμών Κελσίου, επιληπτικές κρίσεις (με κύλιση των ματιών), συσπάσεις και επιληπτικές κρίσεις που διαρκούν περισσότερο από πέντε λεπτά, καθώς και αρκετές επιληπτικές κρίσεις την ημέρα - μερικές φορές δώδεκα ή περισσότερες


Επιπλέον, τα μωρά και τα μικρά παιδιά στα οποία εγχύθηκαν νανοσωματίδια mRNA παρουσίασαν εγκεφαλική βλάβη που επιβεβαιώθηκε από ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, υπόταση (χαλαρό, «άψυχο» μωρό) και εγκεφαλία Liss («γενετική» εγκεφαλική δυσπλασία που χαρακτηρίζεται από την απουσία πηνίων / ρυτίδων).


Επρόκειτο για μαζική δολοφονία μωρών και νηπίων υπό το πρόσχημα μιας «κλινικής δοκιμής του FDA». 


Η Pfizer ενήργησε εκτός της σύμβασής της και εκτός των νόμων που διέπουν τη βιοφαρμακευτική βιομηχανία των ΗΠΑ. Η Pfizer δεν προστατεύεται από κανέναν νόμο των ΗΠΑ για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει, ανεξάρτητα από το τι έχουν ειπωθεί σε πολλούς».

.


Λέει εδώ ότι τα μωρά είναι ως επί το πλείστον νεκρά ή ανεπανόρθωτα κατεστραμμένα: «Τα μωρά, πέθαναν!» Και παρά την ολική καταστροφή, ειπώθηκε: «Ο εμβολιασμός είναι ασφαλής για μωρά και νήπια».



Παράνομη σειρά πειραμάτων σε Ο Ρ Φ Α Ν Α;

Για ένα συναισθηματικό και σκεπτόμενο άτομο, τίθεται αμέσως το ερώτημα: "Ποιοι γονείς δίνουν το μωρό ή το μικρό παιδί τους στα χέρια της φαρμακευτικής βιομηχανίας ως ινδικά χοιρίδια;;;"


Φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετές απαντήσεις σε αυτό.


Μία από αυτές είναι ότι η ομάδα «Children's Health Defense» με επικεφαλής τον Robert F. Kennedy Jr. (η οποία, φυσικά, ασχολείται μόνο με παραπληροφόρηση, όπως λένε) ανέφερε ότι Πολωνοί πληροφοριοδότες ισχυρίστηκαν ότι η Pfizer διεξάγει δοκιμές σε υγιή μωρά ηλικίας τριών και έξι μηνών έως 11 ετών από τον Ιούνιο του 2021. 


Μια ομάδα δικηγόρων, επαγγελματιών του ιατρικού τομέα και ακτιβιστών συναντήθηκε με μέλη του πολωνικού κοινοβουλίου και της Γερουσίας στη Βαρσοβία στις 2 Οκτωβρίου για να συζητήσουν το θέμα: «Ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά και βρέφη – ιατρικά, νομικά και ηθικά ζητήματα». Σύμφωνα με βρετανική ιστοσελίδα, αυτές λέγεται ότι πραγματοποιήθηκαν σε «οκτώ μικρές ιδιωτικές κλινικές και ιδιωτικά πειραματικά και ερευνητικά κέντρα».


Λέγεται επίσης ότι υπήρξαν ενδείξεις τέτοιων πειραμάτων στο Ισραήλ, τη Φινλανδία και τις ΗΠΑ


Υπάρχει η υποψία ότι αυτά τα παιδιά στεγάζονταν σε ορφανοτροφεία και κέντρα πρόνοιας, όπως συνέβη και με άλλες δοκιμές εμβολίων στο παρελθόν. 


Τέτοιες δοκιμές απαιτούσαν δικαστική έγκριση, αλλά αυτή δεν είχε επιτευχθεί.



Ο εμβολιασμός σκότωσε μωρά στη μήτρα

Αλλά ακόμη και οι έγκυες γυναίκες που εμβολιάστηκαν με την πεποίθηση ότι προστατεύουν τον εαυτό τους και το παιδί στη μήτρα τους έπρεπε να βιώσουν ότι το αγέννητο παιδί τους απλώς πέθανε  μετά τον εμβολιασμό. 


Τον Ιανουάριο του 2022, μια Αυστραλή μητέρα βγήκε δημόσια και είπε την ιστορία της. 


Η αγέννητη κόρη της Isabella πέθανε πέντε ημέρες μετά τη λήψη της ένεσης mRNA της Pfizer. 





Η Stephanie ήταν απόλυτα πεπεισμένη ότι έκανε το σωστό.


Το μωρό στη μήτρα της ήταν εντελώς υγιές και έτοιμο να γεννηθεί


Τότε η Stephanie παρατήρησε ότι η μικρή Isabella δεν κινούνταν πλέον και πήγε στην κλινική για να ελέγξει αν κάτι μπορεί να ήταν λάθος. 


Και αποδείχθηκε ότι η μικρή καρδιά χτυπούσε ακόμα, αλλά η Isabella είχε θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της. 


Στη συνέχεια, η μικρή έκανε μία άλλη αιμορραγία στον εγκέφαλο και στη συνέχεια η καρδιά της σταμάτησε. 


«Η θνησιγένεια της κόρης μου ήταν μια από τις πιο τραυματικές εμπειρίες της ζωής μου και δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν», έγραψε η Stephanie Whitmore.


Οι αιμορραγικές διαταραχές σε βρέφη εμβολιασμένων μητέρων, καθώς και σε βρέφη που έχουν λάβει εμβολιασμούς COVID, περιγράφονται σε χιλιάδες αναφορές VAERS, συμπεριλαμβανομένων 2.177 αναφορών θανάτων μετά από εμβολιασμούς COVID


Μία από τις αναφορές του VAERS περιγράφει ένα μωρό πέντε μηνών, που θήλασε και πέθανε από μια σπάνια αυτοάνοση αιμορραγική διαταραχή που ονομάζεται θρομβωτική θρομβοπενική πορφύρα (TTP) αφού ανέπτυξε εξάνθημα την ημέρα μετά τον εμβολιασμό της μητέρας του κατά του COVID.





Τα αγέννητα μωρά αναπτύσσουν ήδη καρκίνο στη μήτρα

Τα αγέννητα μωρά λέγεται ότι έχουν αναπτύξει καρκίνο στη μήτρα:


Ιούνιος 2021 - Η Sadie Sheppard έλαβε το εμβόλιο COVID στο δεύτερο τρίμηνο και το μωρό της ανέπτυξε όγκο στον εγκέφαλο και πέθανε σε ηλικία 2 ημερών.


«Η Anya ανέπτυξε γρήγορα έναν κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο ενώ βρισκόταν στη μήτρα (πιθανώς την 30η/32η εβδομάδα) που αναπτύχθηκε τόσο γρήγορα και μετατόπισε τα όργανά μου με τόσο επικίνδυνο τρόπο που η καισαρική τομή μου πραγματοποιήθηκε από περισσότερους από 30 γιατρούς, χειρουργούς και τεχνικούς».


«Έκανα το εμβόλιο COVID στο 2ο τρίμηνο και το μωρό μου ανέπτυξε καρκίνο στον εγκέφαλο. Δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχουν συνδέσεις και οι ιατροί μου ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχουν συνδέσεις. Αλλά το μυαλό μου δεν μπορεί παρά να αναρωτιέται».


Το μωρό τους η Anya έζησε 2 ημέρες και πέθανε στις 16 Ιουνίου 2021.


Και η Pfizer εξακολουθούσε να λέει: Ο εμβολιασμός είναι ασφαλής για τα μωρά και τα νήπια.



Επιθετική διαφήμιση για εμβολιασμό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – παρά τις τραγωδίες


Με βάση αυτό το αποτέλεσμα, η επιτροπή του FDA (Food and Drug Agency) συνέστησε το νέο εμβόλιο mRNA για υγιή βρέφη τον Ιούνιο του 2023. 


Σύμφωνα με την Pfizer, ο εμβολιασμός θα προστατεύσει βρέφη και μικρά παιδιά έως δύο ετών από τα (αναπνευστικά) πνευμονικά προβλήματα μιας λοίμωξης Covid.


Η γνωστή Αμερικανίδα συγγραφέας και ακτιβίστρια Naomi Wolf, φυσικά στιγματισμένη ως θεωρητικός συνωμοσίας στο mainstream, έχει επίσης φροντίσει για αυτό το θέμα. 


Μέχρι τον Αύγουστο του 2023, ανέφερε ότι υπήρχαν ακόμη γιατροί που συμβούλευαν τις έγκυες γυναίκες να προστατεύσουν τον εαυτό τους και το παιδί τους από τον Covid με την ένεση mRNA


Η Naomi Wolf πήρε συνέντευξη από μαίες, οι οποίες της είπαν τι ήταν αναγκασμένες να βλέπουν τώρα όλη την ώρα σε έγκυες γυναίκες και γεννήσεις: εμβρυϊκές δυσπλασίες, χρωμοσωμικές δυσπλασίες, πρόωρες γεννήσεις, μωρά που δεν μπορούν να αναπνεύσουν. 


Ο αριθμός των θανάτων σε μητέρες και παιδιά μετά από αυτή την ένεση MRNA, η οποία πραγματικά προσβάλλει τον πλακούντα, έχει αυξηθεί κατά 40%.


Το παρακάτω βίντεο δείχνει στην αρχή πόσο επιθετικά διαφημίστηκε αυτός ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αλλά τότε η Naomi Wolf έχει τη γνώμη της και λέει:


Ο Δρ Thorpe επανέλαβε στη συνέντευξή μου μαζί του αυτό που είχαν πει ανεξάρτητες μαίες από τις οποίες είχα πάρει συνέντευξη πριν: εμβρυϊκές δυσπλασίες, χρωμοσωμικές δυσπλασίες, πρόωρες γεννήσεις, μωρά που δεν μπορούν να αναπνεύσουν. 


Δεν έχει δει ποτέ τόσο καταστροφικά αποτελέσματα για μητέρες και μωρά. 


Και όπως είπα, ο αριθμός των θανάτων μητέρων και παιδιών έχει αυξηθεί κατά 40% μετά από αυτή την ένεση MRNA, η οποία πραγματικά προσβάλλει τον πλακούντα. 


Επομένως, έχουμε να κάνουμε με απόλυτους εγκληματίες που έχουν αναλάβει τη θεραπεία και τη φροντίδα της ασθενέστερης ομάδας του πληθυσμού, δηλαδή των εγκύων


Και όταν είστε έγκυος, εμπιστεύεστε τον μαιευτήρα σας. Εμπιστεύεστε τον γυναικολόγο σας. Κάνεις ό,τι σου λένε. Φοβάσαι αν δεν κάνεις αυτό που σου λένε. 


Είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο να λένε ψέμματα σε έγκυες γυναίκες και πολύ απλά να συνεχίζουν να λένε ψέμματα με τρόπο που γνωρίζουμε από τα έγγραφα της Pfizer ότι σκοτώνει μωρά».


Υπάρχουν αναφορές με τα αρχικά στατιστικά στοιχεία της Pfizer, τα οποία ο FDA έπρεπε να δημοσιεύσει μετά από δικαστική απόφαση. 


Στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ο ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman διέταξε την απελευθέρωση 55.000 σελίδων το μήνα. 


Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, είχαν κυκλοφορήσει 12.000 σελίδες. 


Αυτές δείχνουν ότι στη σειρά δοκιμών με τις εμβολιασμένες έγκυες γυναίκες, το 82% - 97% έχασαν το μωρό τους





Μπορείτε να βρείτε το αρχικό ρεπορτάζ από το "The Exposé" εδώ.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ










4 σχόλια:

  1. Δολοφόνησαν τον κόσμο προμελετημένα με τα εμβόλια mRNA που ήταν&είναι πειραματικά & ακατάλληλα αλλά στα πασάρουν οι ακαταδίωκτοι τηλε-ειδικοί που κάποιοι από αυτούς δεν καν ιολόγοι. Κάποιοι από αυτούς είναι επιστήμονες στην νανοτεχνολογία, στην ρομποτική. Τι δουλειά έχετε εσείς με τους ιούς; Δεν θέλω να γίνω ρομπότ ούτε ζόμπι, ούτε να "βελτιωθώ", άνθρωπος θέλω να μείνω, είναι κακό - να μας το πουν αν είναι, να ξέρουμε τι γίνεται από εδώ και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατέχουν τον αμέτρητο υλικό πλούτο της γης και νομίζουν ότι έγιναν θεοί θεωρώντας ότι κατέχουν το δικαίωμα ζωής και θανάτου της ανθρωπότητας πλάνη οικτρή τους έχει τυφλώσει από τον αντίδικο. Αλήθεια θα ήθελα να είμαι κάπου εκεί ποιό πέρα από την Πύλη τις κολάσεως και να παρατηρώ την έκφραση του προσώπου τους όταν θα εισέρχονται βίαια από τους δαίμονες την Πύλη η οποία γράφει από πάνω της
    Ο ΕΙΣΕΛΘΩΝ ΤΗΣ ΠΎΛΗΣ ΤΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κάποιες αναρτήσεις που δεν τις ξεχνάς γιατί η είδηση σε τραυματίζει.
    Ποιος υγιής άνθρωπος που ακούει ότι παθαίνει κακό ένα παιδί δεν πονάει;

    Τα ορφανά δε, που είναι εγκαταλελειμμένα από πάσης απόψεως, έχουν επανειλημμένως χρησιμοποιηθεί σε πειράματα της φαρμακοβιομηχανίας καθώς θεωρούνται για αυτά τα κτήνη ως αναλώσιμα.
    Βλέπετε κανείς δεν θα εγείρει διαδικασία για αυτά τα παιδιά και. Γονείς να ενδιαφερθούν δεν υπάρχουν, έτσι είναι εγκαταλελειμμένα στα νύχια των φροντιστών τους.
    Θυμηθείτε το φρικτό πείραμα στην Αμερική με τα πρώτα φάρμακα του AIDS, που δοκιμάστηκαν σε ένα ορφανοτροφείο και τους εκατοντάδες θανάτους αλλά και τις μόνιμες αναπηρίες που άφησε πάνω σε αυτά παιδιά για όσο έζησαν.


    Μπείτε να διαβάσετε πως επηρέασε την ανάπτυξή τους και πόσο μαρτυρικά βίωσαν τις τελευταίες ημέρες τους. Αν αντέχετε. Αλλά γιατί να μην αντέχετε; Από ζάχαρη είστε; Εκείνα πως άντεξαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάν μάνα καί σάν γυναίκα καί σάν άνθρωπος έχω πάθει σόκ!
      Μία ανατριχίλα διαπέρασε όλη μου

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!