Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Διαμαρτυρίες μετά τη βάναυση δολοφονία Ισπανών από Μαροκινούς μετανάστες – είχε υπερασπιστεί τη σύζυγό του από βιασμό




Όταν ένας Ισπανός πατέρας ήρθε αντιμέτωπος με έναν Μαροκινό που είχε προσπαθήσει να βιάσει τη σύζυγό του, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου με ρόπαλα του μπέηζμπολ από μια ομάδα μεταναστών. 

Τώρα υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες.



«Ισπανία, χριστιανική, ποτέ μουσουλμανική», τραγούδησαν περίπου 500 άνθρωποι την περασμένη Κυριακή σε διαδήλωση στην ισπανική κοινότητα Gata de Gorgos σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του ντόπιου David L. Caselles, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με ρόπαλα του μπέηζμπολ από μετανάστες Μαροκινούς λίγες ημέρες νωρίτερα.

Ο Ισπανός και οικογενειάρχης πλήρωσε με τη ζωή του για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του και ένα 15χρονο κορίτσι από τη σεξουαλική παρενόχληση από τις μαροκινές ομάδες. 

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, τρεις Μαροκινοί έστησαν ενέδρα στον Ισπανό μπροστά από το σπίτι του και του επιτέθηκαν καθώς ξεκινούσε να αγοράσει νερό.

Στο δρόμο, οι Μαροκινοί χτύπησαν τον οικογενειάρχη με ρόπαλα του μπέηζμπολ και γκλομπ, ο οποίος αμέσως υπέκυψε στα τραύματά του στο κεφάλι, το λαιμό και το στήθος του.

Ένας φίλος του θύματος δήλωσε ότι ήταν ο μόνος μάρτυρας και περιέγραψε σε συνέντευξή του στο κανάλι Horizonte του καναλιού Cuatro: «Τον χτύπησαν τρεις ή τέσσερεις φορές στο κεφάλι και στη συνέχεια τον έφτυσαν στο πρόσωπο».

Εξήγησε περαιτέρω ότι είχε προσπαθήσει να επαναφέρει στη ζωή τον φίλο του, αλλά: «Ήταν σε θανάσιμο τρόμο, έφτυνε αίμα από το στόμα του, ήταν εντελώς στο τέλος».

Η φρικτή δολοφονία λέγεται ότι ήταν μια πράξη εκδίκησης από τους Μαροκινούς. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Caselles είχε έρθει αντιμέτωπος με έναν από τους Μαροκινούς και τον κατηγόρησε ότι προσπάθησε να βιάσει τη σύζυγό του. 
 
Η χήρα του David, Maria, επιβεβαίωσε στο Levante-EMV ότι ένας από τους Μαροκινούς, μεθυσμένος, είχε επιχειρήσει να την τραβήξει μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Ωστόσο, εκείνη διέφυγε, αλλά δεν ειδοποίησε την αστυνομία από φόβο αντιποίνων από τον Μαροκινό. Ο Caselles λέγεται επίσης ότι υπερασπίστηκε ένα 15χρονο κορίτσι που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τους Μαροκινούς την προηγούμενη εβδομάδα. 
 
Για τους λόγους αυτούς, ήθελαν να εκδικηθούν τον οιγενειάρχη και δολοφόνησαν τον Caselles από πίσω και με τον πιο βάναυσο τρόπο μπροστά στον φίλο του.

Δύο από τους τρεις φερόμενους ως δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες. 

Ένας από τους Μαροκινούς, ονόματι Μοχάμεντ, είχε ήδη εκτίσει ποινή φυλάκισης αρκετών μηνών πριν φτάσει στην κοινότητα. Μαζί του, οι δύο άλλοι φερόμενοι δολοφόνοι του David ήρθαν επίσης στη Gata de Gorgos.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της El Espanol, οι Μαροκινοί τρομοκρατούν τους κατοίκους της μικρής κοινότητας από την στιγμή της άφιξής τους: Κλωτσούν πόρτες σε σπίτια άλλων ανθρώπων, κατέλαβαν μια διώροφη βίλα σε μια πολυτελή περιοχή κοντά στο κέντρο της κοινότητας και τράβηξαν την προσοχή με επιθετική συμπεριφορά, ξυλοδαρμούς και διώξεις κοριτσιών, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Espanol.

Πέντε παιδιά έχασαν τον πατέρα τους από την δολοφονία των Μαροκινών

Στη μνήμη του Caselles, περίπου 500 άνθρωποι τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον Ισπανό οικογενειάρχη σε μια διαδήλωση την Κυριακή, η οποία έπρεπε να πραγματοποιηθεί υπό αυστηρές προφυλάξεις ασφαλείας. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως «Ισπανία, χριστιανική, ποτέ μουσουλμανική» και «Δικαιοσύνη για τον David».

Οι άνθρωποι θρήνησαν τον Caselles και διαδήλωσαν κατά της πράξης των Μαροκινών με το σύνθημα «Είμαστε γείτονες, είμαστε Ισπανοί, θέλουμε ασφάλεια». 

Οι διαδηλωτές απαίτησαν, μεταξύ άλλων, το κλείσιμο του τζαμιού της κοινότητας. Επιπλέον, μια αφίσα έγραφε: «Δεν θα επιτρέψουμε να φιμωθεί το έγκλημά τους», επειδή το δημοτικό συμβούλιο της Gata de Gorgos είχε προηγουμένως απαγορεύσει τη διαδήλωση. (σ.σ. μα τί μας θυμίζει; τί μας θυμίζει;...)



ΠΗΓΗ: Proteste nach brutalem Mord an Spanier durch marokkanische Migranten – er hatte seine Frau vor Vergewaltigung verteidigt - Apollo News (apollo-news.net)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Αριστεροί εξτρεμιστές αναλαμβάνουν την ευθύνη για εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα αξιωματούχων και θέλουν να «τους επιτεθούν στο σπίτι»
Επτά αυτοκίνητα κάηκαν κοντά στη φυλακή Tegel. Σε επιστολή που αναλαμβάνουν την ευθύνη, αριστεροί εξτρεμιστές απειλούν να «επιτεθούν σε αξιωματικούς στο σπίτι» εάν τα αιτήματά τους δεν ικανοποιηθούν.





ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ικετεύοντας για έλεος: έφηβοι Γερμανοί βασανίστηκαν και ταπεινώθηκαν από δράστες με «νότια εμφάνιση» όπως αναφέρονται από την αστυνομία και τα ΜΜΕ
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, δύο 15χρονοι στο Coesfeld δέχθηκαν επίθεση από τρεις μεγαλύτερους νεαρούς με «νότια εμφάνιση» ενώ άκουγαν μουσική σε μια λίμνη. Ταπεινώθηκαν - κάποιος έπρεπε να γονατίσει και να ικετεύσει τον βασανιστή του




Άνδρες με «σπαστά γερμανικά» κόβουν το αυτί 26χρονου
Την Παρασκευή, αρκετοί άνδρες επιτέθηκαν σε έναν 26χρονο στο Βισμπάντεν και του έσκισαν μέρος του αυτιού. Το παραϊατρικό προσωπικό βρήκε τον άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες μιλούσαν «κακά» γερμανικά.

2 σχόλια:

  1. Οι Ισπανοί διαμαρτύρονται αλλά όταν πάνε να ψηφίσουν ψηφίζουν αριστερά. Καλά κρασιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν γίνονται τέτοια εγκλήματα,οι λαοί της Ευρώπης δεν πρέπει να διαμαρτύρονται στις αρχές(διότι το δίκιο τους δεν πρόκειται να το βρουν απευθυνόμενοι σε νεοταξικά γουρούνια),πρέπει να υπερασπίζονται την πατρίδα και την οικογένειά τους σαν να βρίσκονται σε πόλεμο.Έπρεπε να υπάρξουν αντίποινα από τους Ισπανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!