Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο ! ΠΟ-ΛΕ-ΜΟΣ ! ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ! Τό Ιράν εκτόξευσε ΑΓΝΩΣΤΟ (μεγάλο) αριθμό ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ κατά του Ισραήλ... ( Κομμένες οι ΑΝΑΣΕΣ! )

 


Άρχισε η ΕΠΙΘΕΣΗ του Ιράν στό Ισραήλ! - Δεν έχει επιβεβαιώσει η Τεχεράνη! 

- Οι Ισραηλινοί τρέχουν στά ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ !!!! - Πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 100 πυραύλους!




Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι έχουν εκτοξευθεί πύραυλοι από το Ιράν στο Ισραήλ, ενώ σειρήνες ακούγονται σε όλη τη χώρα.


Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση από το Ιράν για την επίθεση.

Σειρήνες συνεχίζουν να ηχούν σε όλο το Ισραήλ, καθώς το Ιράν φέρεται να εκτοξεύει περισσότερους από 100 πυραύλους, υποστηρίζουν οι Times of Israel

Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές μέσων ενημέρωσης στο Ισραήλ, ότι περισσότεροι από 100 πύραυλοι έχουν εκτοξευθεί στο πλαίσιο της επίθεσης του Ιράν, ενώ πλάνα που κυκλοφορούν δείχνουν αναχαιτίσεις και πτώση θραυσμάτων πάνω από το Ισραήλ.


Η προειδοποίηση των ΗΠΑ...

Λίγες ώρες νωρίτερα, ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε, διατηρώντας την ανωνυμία του, σε ισραηλινά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης πως το Ιράν σχεδιάζει να επιτεθεί στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ενδείξεις ότι το Ιράν ετοιμάζεται να εξαπολύσει επικείμενη επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον του Ισραήλ», αναφέρεται στην πλήρη δήλωση του Αμερικανού αξιωματούχου.


«Θα έχει σοβαρές συνέπειες»!


Ο αξιωματούχος είπε ότι «υποστηρίζουμε ενεργά τις αμυντικές προετοιμασίες για να υπερασπιστούμε το Ισραήλ έναντι αυτής της επίθεσης. 

Μια άμεση στρατιωτική επίθεση από το Ιράν εναντίον του Ισραήλ θα έχει σοβαρές συνέπειες για το Ιράν».

Στον απόηχο της τελευταίας δραματικής εξέλιξης μετά την προειδοποίηση των Ηνωμένων Πολιτειών για επικείμενη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κάλεσε τους Ισραηλινούς να λάβουν υπόψη τις οδηγίες ασφαλείας από την εσωτερική διοίκηση.


Παράλληλα, στρατιωτικός εκπρόσωπος του Ισραήλ δήλωσε ότι ο ισραηλινός στρατός είναι έτοιμος να αμυνθεί της επίθεσης, διαμηνύοντας ταυτόχρονα πως οποιαδήποτε επίθεση του Ιράν θα έχει επιπτώσεις για την Τεχεράνη.

Οι εντάσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν έχουν κλιμακωθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς το Ισραήλ έχει εντείνει τις προσπάθειές του εναντίον της Χεζμπολάχ στον Λίβανο. 

Το Ισραήλ εξαπέλυσε τήν Δευτέρα χερσαία επιχείρηση στο νότιο Λίβανο με στόχο τήν 'Χεζμπολάχ'.

https://www.press-gr.com/2024/10/blog-post_14.html


4 σχόλια:

  1. https://dimpenews.com/2024/10/01/%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%b7%ce%bb-%ce%bc%ce%b5-%ce%b2%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δορυφορικά κανάλια, διαδίκτυο καί κάθε ΜΜΕ εδώ καί λίγες ώρες έχουν πάρει στήν κυριολεξία φωτιά!
    Βροχή πυραύλων φαίνεται νά έχουν ήδη εκτοξευθεί πρός τό Ισραήλ από τό Ιράν, εκτιμήσεις μιλούν γιά άνω των 500 !!!!!
    Η πόρτα του ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟΥ μόλις άνοιξε!
    Καλύτερα καί ακριβέστερα μόλις ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ εκείνοι που τό σχεδίαζαν πολύ καιρό τώρα....
    Ο Θεός νά βάλει τό χέρι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ.
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΟ!
      ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΟ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  3. Γέρων Θεόδωρος « θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίαςτου Ιράν.
    https://www.youtube.com/watch?v=U-cQF_JCy_E

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!