Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ: Η βιομηχανία εμβολίων προκαλεί σκόπιμα εστίες ιλαράς



Η πολιτεία του Maine ανέφερε ένα ξέσπασμα ιλαράς τον Μάιο του 2023 που τώρα γνωρίζουμε ότι προκλήθηκε από εμβόλια ιλαράς.


Το Δίκτυο Δράσης Συναίνεσης κατόπιν Ενημέρωσης (ICAN) έλαβε έγγραφα που δείχνουν ότι το στέλεχος που κυκλοφορεί ήταν «σύμφωνο με το στέλεχος του εμβολίου», σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Δεδομένου ότι το λεγόμενο «ξέσπασμα» προκλήθηκε από τους εμβολιασμούς, δεν είναι πλέον ακριβές να ονομάζουμε αυτό που συνέβη «ξέσπασμα». Αντ' αυτού, είναι ένα άλλο εξέχον παράδειγμα βλάβης από τα εμβόλια.

Όλα ξεκίνησαν στις 5 Μαΐου 2023, όταν το CDC του Maine ανέφερε ότι ένα παιδί είχε «βρεθεί θετικό» στην ιλαρά. Τα εταιρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν αμέσως να δημοσιεύουν άγρια πρωτοσέλιδα όπως:

• "Η ιλαρά μπορεί να είναι σοβαρή για οποιονδήποτε ..." - Maine CDC Facebook

• "Σε σοβαρές περιπτώσεις, η ιλαρά μπορεί να προκαλέσει πνευμονία, οίδημα του εγκεφάλου και θάνατο - Bangor Daily News

• "Το CDC λέει ότι περίπου ένα έως τρία από κάθε 1.000 παιδιά που έχουν μολυνθεί από ιλαρά πεθαίνουν" - USA Today

• «Η ιλαρά κηρύχθηκε εξαλειφθείσα από τις ΗΠΑ το 2000 ... Ωστόσο, τα ποσοστά εμβολιασμού στις ΗΠΑ έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια, πυροδοτώντας νέες εστίες - CNN

• "Όποιος δεν έχει ανοσοποιηθεί ή δεν γνωρίζει την κατάσταση ανοσοποίησης ιλαράς πρέπει να εμβολιαστεί" - Δελτίο τύπου του CDC του Maine

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά κινδυνολογία για μήνες, καθώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπάθησαν να κατηγορήσουν τους ανεμβολίαστους για τα άρρωστα παιδιά. 

Αποδεικνύεται, όμως, ότι το παιδί που ανέπτυξε εξάνθημα είχε εμβολιαστεί για ιλαρά - και ήταν ο πυροβολισμός που προκάλεσε το παιδί να αρρωστήσει.

(Σχετικά: Έχετε διαβάσει την προηγούμενη έκθεσή μας που δείχνει ότι τα εμβόλια ιλαράς είναι πολύ πιο επικίνδυνα από την ίδια την ιλαρά;)



Το ψέμμα ως βιομηχανία

Το CDC του Maine παραδέχτηκε ότι το παιδί είχε εμβολιαστεί με μία ένεση MMR (ιλαρά, παρωτίτιδα και ερυθρά), αλλά ότι «θεωρούσε ότι το παιδί ήταν μολυσματικό». Στη συνέχεια έστειλε ένα δείγμα από το παιδί στο εθνικό CDC για έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε ότι το στέλεχος του εμβολίου είχε προκαλέσει τη μόλυνση.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) λέει ότι περίπου το δύο τοις εκατό όλων των ανθρώπων που λαμβάνουν ένεση ιλαράς αναπτύσσουν ένα εξάνθημα, γνωστό ως VARI (ασθένεια εξανθήματος που σχετίζεται με το εμβόλιο). 

Η επιστημονική έρευνα προειδοποιεί επίσης ότι τα εξανθήματα είναι παρενέργεια των εμβολίων και ότι «οι δοκιμές θα πρέπει να εξετάζονται μόνο εάν υπάρχει έντονη υποψία έκθεσης στον ιό άγριου τύπου (όχι στέλεχος εμβολίου)», και όμως το CDC του Maine είχε κάνει δοκιμές ούτως ή άλλως.

Φαίνεται ότι το σχέδιο από την αρχή ήταν να κατηγορηθούν οι ανεμβολίαστοι για το «ξέσπασμα», παρ' όλο που ήταν προφανές από την αρχή ότι το εμβόλιο MMR προκάλεσε το εξάνθημα του παιδιού. Το ψέμμα αυτό, όμως, δίνει στα μέσα ενημέρωσης άλλη μια ευκαιρία να κάνουν τους ανεμβολίαστους να φαίνονται κακοί στα μάτια των εμβολιασμένων.

Το CDC του Maine αν και έσπευσε να στείλει το δείγμα ιλαράς του παιδιού για δοκιμή, ωστόσο καθυστέρησε να αναφέρει τα αποτελέσματα στο κοινό. Όλα αυτά ήταν σκόπιμα για να συσκοτίσουν την αλήθεια όσο το δυνατόν περισσότερο.

Χάρη στην επιμελή δουλειά της ICAN, όλα αυτά είναι πλέον δημόσιες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται, αν και φυσικά δεν υπάρχει επανόρθωση της ζημιάς που έχει ήδη γίνει. 

Δείχνει για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ψεύδονται σε κάθε ευκαιρία, ειδικά όταν εμπλέκεται ένα φαρμακευτικό προϊόν.

Λίγο πριν από τις ενέργειες του CDC του Maine, το εθνικό CDC μοιράστηκε μια παρουσίαση μάρκετινγκ που υποδηλώνει ότι η τέλεια «συνταγή» για την παρασκευή μεγαλύτερης ζήτησης για εμβόλια είναι να δημιουργηθεί «ανησυχία, άγχος και ανησυχία», συμπεριλαμβανομένης της ύπαρξης ιατρικών εμπειρογνωμόνων και αρχών δημόσιας υγείας «να ανησυχούν και να εγείρουν ανησυχία (και να προβλέπουν τρομερά αποτελέσματα)». 

Μήπως ήταν αυτή η παρουσίαση αυτό που προκάλεσε το CDC του Maine να συμπεριφερθεί όπως έκανε λέγοντας ψέμματα για ένα ψεύτικο ξέσπασμα ιλαράς;

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις μπορείτε να βρείτε στο Plague.info.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!