Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Έχουν, πράγματι, πεθάνει οκτώ άτομα από τον ιό Marburg στη Ρουάντα;


Όπως αναφέρθηκε, η κυβέρνηση κήρυξε το ξέσπασμα της ασθένειας που μοιάζει με τον Έμπολα την περασμένη εβδομάδα και ανέφερε τους πρώτους έξι θανάτους μόλις μία ημέρα αργότερα.

Ήδη από το τέλος του 2023, η Moderna ανακοίνωσε μια μονάδα παραγωγής εμβολίων mRNA στην Κένυα, όπου θα παραχθεί, μεταξύ άλλων, ένα «εμβόλιο» κατά του Έμπολα. 

Η BioNTech δραστηριοποιείται ήδη στη Ρουάντα.



Η Ρουάντα ανέφερε οκτώ θανάτους που σχετίζονται με τον ιό Marburg που μοιάζει με τον Έμπολα, λίγες ημέρες μετά την κήρυξη επιδημίας «θανατηφόρου αιμορραγικού πυρετού». Αυτό αναφέρεται από το MedicalXPress. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει ούτε εγκεκριμένο εμβόλιο ούτε θεραπεία, θρηνεί η πύλη, γράφοντας:


«Όπως και ο Έμπολα, ο ιός Marburg προέρχεται από νυχτερίδες φρούτων και εξαπλώνεται από άτομο σε άτομο μέσω στενής επαφής με τα σωματικά υγρά μολυσμένων ανθρώπων ή με επιφάνειες, όπως μολυσμένα σεντόνια».

Χωρίς θεραπεία, το Marburg μπορεί να αποβεί μοιραίο σε ποσοστό έως και 88% των ασθενών, εξηγεί η MedicalXPress. 

Για να απεικονίσει τη μεγάλη απειλή, η πύλη τονίζει ότι η κυβέρνηση της Ρουάντα κήρυξε το ξέσπασμα της νόσου την περασμένη Παρασκευή και ανέφερε τους πρώτους έξι θανάτους μόλις μια ημέρα αργότερα.

Όταν δημοσιεύονται τέτοιες αναφορές πανικού, δεν μπορεί κανείς παρά να αναρωτηθεί ποιες φαρμακευτικές εταιρείες θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτές. 

Τον Δεκέμβριο του 2023, για παράδειγμα, ανακοινώθηκε ότι η Moderna σχεδίαζε μια μονάδα παραγωγής στην Κένυα. Εκεί, η αμερικανική εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει περίπου 460 εκατομμύρια ευρώ και να παράγει έως και 500 εκατομμύρια δόσεις «εμβολίου mRNA», κυρίως κατά του Έμπολα, του HIV, του Ζίκα και οξέων αναπνευστικών ασθενειών.

Η Αφρική βρίσκεται επί του παρόντος στο επίκεντρο των κατασκευαστών εμβολίων mRNA. 

Για "καλή" τους τύχη, η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock, μαζί με την ακούραστη πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, εγκαινίασαν την πρώτη μονάδα παραγωγής εμβολίων mRNA που σώζουν ζωές στην αφρικανική ήπειρο στη Ρουάντα ήδη από τον Δεκέμβριο του 2023.

Και ποιος θα επιτρέπεται να παίξει ξανά στην αγορά; Η εταιρεία BioNTech, η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με τον Μπιλλ Γκέητς και την Pfizer, ανήκει στον Uğur Şahin και τη σύζυγό του Özlem Türeci, στους οποίους απονεμήθηκε ο Ομοσπονδιακός Σταυρός Αξίας το 2021 για την ανάπτυξη του συχνά θανατηφόρου «εμβολίου» τους κατά του κορωνοϊού.

Επιπλέον, η BioNTech έχει ήδη συνάψει συνεργασία με τον CEPI (Συνασπισμός για Καινοτομίες Επιδημιολογικής Ετοιμότητας), μια παγκόσμια συμμαχία σε σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, τον Σεπτέμβριο του 2023. Μαζί, θέλουν να προωθήσουν την ανάπτυξη ενός εμβολίου mRNA ευλογιάς των πιθήκων και να εφαρμόσουν τον «στόχο των 100 ημερών» του CEPI.

Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοβουλία «να επιταχυνθεί η ανάπτυξη καλά ανεκτών και αποτελεσματικών εμβολίων κατά μελλοντικών ιογενών παθογόνων με πανδημικό δυναμικό». 

Η συνεργασία αποτελεί μέρος της στρατηγικής της BioNTech για την «ανάπτυξη καινοτόμων προφυλακτικών εμβολίων για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών με υψηλές ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων ασθενειών που επηρεάζουν ιδιαίτερα τις χώρες χαμηλότερου εισοδήματος», αναφέρει.

Εκείνη την εποχή, η BioNTech προετοίμαζε ήδη μια κλινική δοκιμή Φάσης 1/2 για το πρόγραμμα εμβολίου κατά της ευλογιάς των πιθήκων BNT166 με βάση το mRNA. Το CEPI παρείχε έως και 90 εκατομμύρια δολλάρια ΗΠΑ για την ανάπτυξη των υποψήφιων εμβολίων.

Σχόλιο του TransitionNews:

Ο κορωνοϊός έδειξε σαφώς πώς λειτουργεί η επιχείρηση «πανδημίας». 

Πριν από λίγες εβδομάδες, ήρθε το déjà vu: Στις 14 Αυγούστου, «ο Δρ Tedros κήρυξε την ευλογιά των πιθήκων παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πήδηξαν στο τραίνο, οι πολιτικοί έξυσαν τις οπλές τους. Λίγες μέρες αργότερα, δόθηκε ξεκάθαρα: ο Π.Ο.Υ. διαβεβαίωσε ότι η ευλογιά των πιθήκων «δεν ήταν ο νέος Covid».

Ακόμη και τα δραματικά στοιχεία μόλυνσης που αναφέρθηκαν στην αρχή  έπρεπε να διορθωθούν λίγο αργότερα. Από τους περίπου 20.000 μολυσμένους και τουλάχιστον 500 θανάτους – που φέρεται να είναι κυρίως παιδιά – 3659 μολύνθηκαν και 32 θάνατοι παρέμειναν σε όλη την Αφρική.

Η Δρ Meryl Nass είχε επισημάνει σε αυτό το πλαίσιο ότι 500.000 παιδιά στην Αφρική πεθαίνουν από ελονοσία κάθε χρόνο. Η γιατρός απαίτησε: «Σταματήστε τη διαφημιστική εκστρατεία για μια επιδημία ευλογιάς».

Παρ' όλα αυτά, ο «Δρ Tedros» έβαλε σε λειτουργία τον μηχανισμό χρηματοδότησης. Η πύλη Euractiv, η οποία ήταν πιο απασχολημένη από ποτέ, ανέλαβε το ρεπορτάζ. Για τους επόμενους έξι μήνες, θα χρειαστούν 120 εκατομμύρια ευρώ, ειδικά για «δίκαιη πρόσβαση σε εμβόλια και διαγνωστικές εξετάσεις». Η Επίτροπος Υγείας της Ε.Ε. Στέλλα Κυριακίδου, η οποία είναι πιστή στην Ursula von der Leyen σε κρίσεις διαφθοράς, θέλει να συντονίσει αυτές τις «δωρεές» (εδώ και εδώ).

Η Γερμανία, η Γαλλία και η Ισπανία έτρεξαν μπροστά και θέλουν να χρηματοδοτήσουν 100.000 δόσεις εμβολίων η καθεμία για τον Π.Ο.Υ.. Το κόστος βαρύνει τον φορολογούμενο. Επιπλέον, η Γερμανία υποσχέθηκε ευέλικτη χρηματοδότηση και υποσχέθηκε να βοηθήσει την Αφρικανική Ένωση να δημιουργήσει τοπική παραγωγή εμβολίων - και να συνεργαστεί με τη Συμμαχία Εμβολίων GAVI, η οποία χρηματοδοτείται κυρίως από τον Γκέητς, την Παγκόσμια Τράπεζα και τον Π.Ο.Υ..

Πόσο βολικό που η Ursula von der Leyen, η Annalena Baerbock και ο Uğur Şahin εγκαινίασαν τη μονάδα παραγωγής mRNA στη Ρουάντα πέρυσι, έτσι ώστε τα «εμβόλια» να είναι διαθέσιμα εγκαίρως για το ξέσπασμα της αντίστοιχης νόσου, η οποία αυθαίρετα διακηρύσσεται από τον «Δρ Tedros». 

Η Moderna είχε επίσης το προβάδισμα για άλλη μια φορά. Μια αλάνθαστη και προσοδοφόρα επιχείρηση.

Οι ανθρώπινες ζωές δεν παίζουν ρόλο σε αυτό. Όπως είναι γνωστό, υπάρχει προχειρότητα όχι μόνο στην παραγωγή, αλλά και στις διαδικασίες έγκρισης των «εμβολίων». Αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά με τον εμβολιασμό της ευλογιάς των πιθήκων. 

Σε κάθε περίπτωση, οι επικριτές φοβήθηκαν αμέσως το «σήμα εκκίνησης για ένα άλλο μεγάλο ανθρώπινο πείραμα».

Δεν θα είναι διαφορετικό με τον ιό Marburg.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:














ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μια άλλη μελέτη βρίσκει σχέση μεταξύ εμβολίων COVID και σοβαρών καρδιακών προβλημάτων
Μια μελέτη σε περισσότερους από 950 καρδιοπαθείς στη Μαδρίτη διαπίστωσε ότι ο «συνδυασμός εμβολιασμού και φυσικής λοίμωξης SARS-CoV2 συσχετίστηκε με την ανάπτυξη σοβαρής καρδιακής ανεπάρκειας και καρδιογενούς σοκ».



Ο γιατρός εγείρει συναγερμό για «επιδημία» εκτόξευσης κρουσμάτων καρκίνου



Κάτοικος της Μιννεσότα πεθαίνει από μόλυνση λύσσας
Το κοινό δεν κινδυνεύει από τον νεκρό ασθενή, δήλωσε το κρατικό τμήμα υγείας.



Ο Π.Ο.Υ. θέλει να αντικαταστήσει το από του στόματος εμβόλιο πολιομυελίτιδας: «Ένα τεράστιο λάθος»
Η στρατηγική του Π.Ο.Υ. θα μπορούσε να οδηγήσει σε 300.000 θανάτους παιδιών κάθε χρόνο, προειδοποιούν οι ειδικοί. Απαιτούν πρώτα μελέτες.



Ο ΟΗΕ και η Visa θα προωθήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη Σομαλία
Μεταξύ άλλων, η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην προώθηση των ψηφιακών πληρωμών και στη συμβολή στην ανάπτυξη υποδομής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Αυτό συμβαδίζει με το σύστημα βιομετρικής ταυτότητας της Σομαλίας, το οποίο εισήχθη πέρυσι.



«Οι θάνατοι από λοιμώξεις ανθεκτικές στα αντιβιοτικά θα αυξηθούν κατά 70% μέχρι το 2050»
Ως εκ τούτου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας περιγράφει τη λεγόμενη μικροβιακή αντοχή ως «μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες απειλές για τη δημόσια υγεία». Μεταξύ 2025 και 2030, περισσότεροι από 39 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως θα μπορούσαν να πεθάνουν από αυτά τα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά «υπερμικρόβια», διαδίδει ο Π.Ο.Υ..



Η Ιαπωνία αφυπνίζεται
Η Διεθνής Σύνοδος Κορυφής για την Κρίση κατέβηκε στο Τόκιο την περασμένη εβδομάδα για να προειδοποιήσει για τα νέα «αντίγραφα» αυτοενισχυόμενων εμβολίων mRNA που πρόκειται να εξαπολυθούν σαν τρίτη ατομική βόμβα στον πληθυσμό της Ιαπωνίας. Ο James Corbett ήταν εκεί για να καλύψει τις διαδικασίες, να καταγράψει τις ομιλίες, να συμμετάσχει σε ένα μαζικό συλλαλητήριο στην καρδιά του Τόκιο ενάντια σε αυτή την επικίνδυνη νέα ιατρική παρέμβαση και να δώσει διαλέξεις στα μέλη του Ιαπωνικού Κοινοβουλίου για τη σωματική του κυριαρχία.
Ή στο Rumble: Japan Rising (rumble.com)



Οι επιστήμονες της CHD αποκαλύπτουν στοιχεία για «καυτές παρτίδες» της Pfizer που συνδέονται με υψηλότερα ποσοστά τραυματισμών εμβολίων COVID
Διαφορετικές παρτίδες του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 που διανεμήθηκαν στις ΗΠΑ είχαν πολύ διαφορετικά ποσοστά σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, σύμφωνα με ερευνητική επιστολή της επιστημονικής ομάδας Children's Health Defense. Η επιστολή δημοσιεύθηκε αργά χθες στο περιοδικό Science, Public Health Policy and the Law.




Ισπανία: Δίκη εναντίον γηροκομείου για μαζικούς θανάτους κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» Covid
Στο γηροκομείο στο Αλικάντε, περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους πέθαναν την άνοιξη του 2020 κατά τη διάρκεια του πρώτου αποκλεισμού Corona. Οι συγγενείς θέλουν απαντήσεις στις «χαοτικές και απάνθρωπες» συνθήκες και μηνύουν τους χειριστές της εγκατάστασης. Σχολιασμός από τον Andreas Rottmann



"Αξιωματούχοι υγείας της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιήσουν επιτραπέζια άσκηση για τη γρίπη των πτηνών"
Η εκτενής έκθεση του Defender σχετικά με τους ελιγμούς και τις μηχανορραφίες της γρίπης των πτηνών
Το Defender, που δημοσιεύθηκε από την Children's Health Defense, μόλις δημοσίευσε μια εκτενή έκθεση σχετικά με τους ελιγμούς και τις μηχανορραφίες της γρίπης των πτηνών. Ο δημοσιογράφος Michael Nevradakis, Ph.D., πήρε συνέντευξη από εμένα και τον ασκούμενο του Ιδρύματος McCullough, Nic Hulscher ως μέρος της έρευνάς του. Ελέγξτε αυτήν τη σημαντική ενημέρωση και μοιραστείτε την με τα δίκτυά σας.



Οι ασθενείς με καρκίνο βλέπουν θαυματουργή ανάρρωση μετά τη λήψη ιβερμεκτίνης | Η ημερήσια δόση



Παθολόγος προειδοποιεί κατά των εμβολίων κατά του κορωνοϊού: «Αυτή η τεχνική mRNA δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς»
Ο συγγραφέας μας εργάστηκε ως ανώτερος ιατρός στο τμήμα κλινικής παθολογίας πολλών σουηδικών κλινικών. Από τους εμβολιασμούς Corona, έχει παρατηρήσει έναν νέο τύπο «turbo cancer».



52 επιστήμονες και ακαδημαϊκοί: Η υπερβολική μόλυνση DNA σε εμβόλια mRNA παρουσιάζει «σημαντικό κίνδυνο» καρκίνου
Η υπερβολική μόλυνση DNA στα εμβόλια mRNA θα μπορούσε να προκαλέσει καρκίνο, προειδοποίησε ο Αυστραλός πρωθυπουργός
Οι ειδικοί καλούν να σταματήσουν τα εμβόλια μέχρι να διερευνηθούν διεξοδικά οι κίνδυνοι
«Η αυστραλιανή κυβέρνηση θα πρέπει να αναστείλει αμέσως τη χρήση των εμβολίων Pfizer και Moderna Covid λόγω της συσσώρευσης στοιχείων για υψηλά επίπεδα μόλυνσης συνθετικού DNA στα εμβόλια...»



Τα ευρήματα του μικροσκοπίου σκοτεινού πεδίου της νανοτεχνολογίας στο τρύπημα Covid είναι τόσο τεχνολογικά εξελιγμένα, τόσο απερίγραπτα περίπλοκα και τόσο εντελώς κακά που ζητιανεύουν πιστευτότητα
Ήταν η ταινία του 1966, Fantastic Voyage, μια προφητική προειδοποίηση για την ανθρωπότητα;



Ψεύτικα πειράματα σε ζώα στο εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Ψεύτικοι εγκέφαλοι ποντικών βάζουν τους ερευνητές των άστρων σε μπελάδες
Ο Adriano Aguzzi είναι ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες της Ελβετίας. Αλλά τώρα ο διάσημος νευροπαθολόγος τρέμει: τα αποτελέσματα της έρευνας παραποιήθηκαν στο ινστιτούτο του - και ούτε ο ίδιος ούτε το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης παρείχαν διαφανείς πληροφορίες σχετικά με τα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!