Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης βοήθησαν στη δημιουργία αυτών των φρικαλεοτήτων στη Μέση Ανατολή




Το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν μια μεγάλη επίθεση στο Ιράν, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο τον Μπάιντεν, θα μπορούσε να συνεπάγεται χτυπήματα σε ιρανικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις. 

Το Ιράν λέει τώρα ότι οι ημέρες της «ατομικής αυτοσυγκράτησης» έχουν τελειώσει και είναι έτοιμο να τα δώσει όλα αν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ συνεχίσουν να κλιμακώνουν.


 



Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει να σφαγιάζει αμάχους στο Λίβανο με αεροπορικές επιδρομές που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, καθώς εμφανίζονται ειδήσεις ότι ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα είχε συμφωνήσει σε κατάπαυση του πυρός 21 ημερών με το Ισραήλ λίγο πριν τον δολοφονήσει το Ισραήλ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ΗΠΑ γνώριζαν για τη συμφωνία.

Και φυσικά το Ισραήλ εξακολουθεί να σκοτώνει δεκάδες αμάχους την ημέρα στις καθημερινές σφαγές του στη Γάζα. Ενενήντα εννέα Αμερικανοί εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που προσφέρθηκαν εθελοντικά στον θύλακα δημοσίευσαν μια ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρό τους, αναφέροντας λεπτομερώς τη φρίκη που έχουν δει και εκτιμώντας ότι ο τρέχων αριθμός των νεκρών από αυτή την επίθεση είναι πάνω από 118.908.



Και σε αυτή τη καμπή της ιστορίας, νομίζω ότι θα ήταν καλό για εμάς να δώσουμε στον δυτικό Τύπο τα εύσημα που του αναλογούν για τη βοήθειά του να φτάσουμε εδώ κατασκευάζοντας συναίνεση για το πολιτικό περιβάλλον στο οποίο είναι δυνατές τέτοιες θηριωδίες που υποστηρίζονται από τη Δύση.

Όλο το προσωπικό των μέσων μαζικής ενημέρωσης που λέει ψέμματα και χειραγωγεί για το Ισραήλ βοήθησε να ανοίξει ο δρόμος προς αυτό.

Όλοι οι ειδήμονες και οι δημοσιογράφοι που έχουν δώσει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στους θανάτους των Ισραηλινών στις 7 Οκτωβρίου παρά στον πολύ μεγαλύτερο αριθμό θανάτων Αράβων πριν και μετά.

Όλοι οι συντάκτες που έχουν τρέξει «Το παιδί της Γάζας μπαίνει στη σφαίρα» παθητικά πρωτοσέλιδα που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν την ευθύνη του Ισραήλ για τις δολοφονίες.

Όλοι όσοι ανέφεραν άκριτα ψεύτικη προπαγάνδα θηριωδίας για αποκεφαλισμένα μωρά και μαζικούς βιασμούς ως πραγματικές ειδήσεις.

Όλοι όσοι παπαγαλίζουν άκριτα κάθε ισχυρισμό του IDF και της ισραηλινής κυβέρνησης, αλλά αρνούνται να αναφέρουν τι λένε οι Παλαιστίνιοι, εκτός εάν το Ισραήλ το επιβεβαιώσει.




Όλοι στα θεωρεία Τύπου στην Ουάσιγκτον που αποτυγχάνουν να ανακρίνουν βίαια τους αξιωματούχους των ΗΠΑ για τα ψέμματα και τις περιστροφές που έχουν εκτοξεύσει για την Παλαιστίνη, το Λίβανο και το Ιράν.

Όλοι όσοι δημοσιεύουν δελτία τύπου του Λευκού Οίκου μεταμφιέζονται σε ειδήσεις για το πόσο θυμωμένος και αναστατωμένος είναι ο Μπάιντεν για τα ισραηλινά εγκλήματα πολέμου που εν γνώσει του αρνείται να αποτρέψει.

Όλοι όσοι αναφέρουν την πείνα και τις ασθένειες στη Γάζα σαν να είναι κάποιο είδος φυσικής καταστροφής και όχι η αναπόφευκτη συνέπεια του σκόπιμου πολέμου πολιορκίας από το Ισραήλ.

Όλοι όσοι αντιμετώπισαν τους ιρανικούς πυραύλους που στόχευαν ισραηλινές στρατιωτικές εγκαταστάσεις χωρίς να σκοτώσουν κανέναν ως πιο τρομακτικούς και σημαντικούς από τις καθημερινές σφαγές αμάχων του Ισραήλ.

Όλοι όσοι αναμασούν άκριτα τη φράση «υπουργείο Υγείας που διοικείται από τη Χαμάς».

Όλοι όσοι αποκαλούν άκριτα τη Χεζμπολάχ «τρομοκρατική οργάνωση».

Όλοι οι υψηλού προφίλ αρθρογράφοι γνώμης που ζητούν ασταμάτητα συγγνώμη για την εγκληματικότητα του Ισραήλ και ενθαρρύνουν τη Δύση να υποστηρίξει ακόμη περισσότερη επιθετικότητα.





Οι δημοσιογράφοι που αναφέρονται στη Χεζμπολάχ, τους Χούτι και τις σιιτικές πολιτοφυλακές στο Ιράκ και τη Συρία ως «υποστηριζόμενες από το Ιράν», αλλά ποτέ δεν αναφέρονται στον ισραηλινό στρατό ως «υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ».

Όλοι όσοι βοηθούν να πλαισιωθεί η κυβέρνηση Μπάιντεν ως παθητικός και απρόθυμος μάρτυρας των μαζικών θηριωδιών του Ισραήλ αντί για πρόθυμος και ενεργός συμμετέχων.

Όλοι όσοι χαρακτήρισαν την εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο «περιορισμένη χερσαία επιχείρηση» αφού γελοιοποίησαν τη Ρωσσία επειδή αποκάλεσε την εισβολή της στην Ουκρανία «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

Όλοι όσοι πλαισίωσαν τις βομβιστικές επιθέσεις και τις δολοφονίες στο Λίβανο ως ηρωικά επιτεύγματα εξαιρετικά εξελιγμένων μυστικών υπηρεσιών, όταν θα έκλαιγαν τα πνευμόνια τους αν ένα έθνος όπως το Ιράν ή η Ρωσσία έκανε κάτι παρόμοιο.

Όλοι όσοι βοηθούν προσδίδουν αξιοπιστία στην ψευδή αφήγηση ότι η αντίθεση στην ισραηλινή δολοφονία είναι ενδεικτική μιας επιδημίας «αντισημιτισμού» στην κοινωνία μας.






Όλο το προσωπικό των μέσων μαζικής ενημέρωσης που βοήθησε στην κατασκευή δημόσιας συναίνεσης για τις φρικαλεότητες που παρακολουθούμε στη Μέση Ανατολή είναι εξίσου υπεύθυνο για ό, τι συμβαίνει εκεί όπως και οι άνθρωποι που προκαλούν φυσικά τη βία.

Μπορεί κάλλιστα να έριξαν τις βόμβες και να εκτόξευσαν οι ίδιοι τους πυραύλους.

Μπορεί επίσης να τράβηξαν τη σκανδάλη στα τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών που πυροβόλησαν όλα αυτά τα παιδιά των Παλαιστινίων στο κεφάλι.

Μπορεί επίσης να έχουν εισαγάγει προσωπικά αυτές τις σιδερένιες ράβδους στους πρωκτούς των Παλαιστινίων κρατουμένων.

Οι προπαγανδιστές του δυτικού Τύπου είναι εξίσου απαραίτητοι για τη διατήρηση των υποστηριζόμενων από τη Δύση φρικαλεοτήτων που διαπράττει το Ισραήλ όσο και ο ίδιος ο ισραηλινός στρατός.

Ανεξάρτητα από το πόσο περιφρονείτε αυτούς τους ψυχοπαθητικούς χειραγωγούς, είναι λιγώτερο από ό, τι αξίζουν.



 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Νέος βομβαρδισμός του Λιβάνου – κλειστές οι οδοί διαφυγής
Η ισραηλινή κατοχή κλιμακώνει τη βάναυση επίθεσή της εναντίον του Λιβάνου, στοχεύοντας την κοιλάδα Bekaa, το Baalbek-Hermel, το νότο, το νότιο προάστιο της Βηρυτού και τον συνδετικό δρόμο μεταξύ των συνόρων Λιβάνου-Συρίας στα περάσματα Masnaa και Jdeidet Yabous.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΩΝ: https://corbettreport.com/nwnw566/
Ατελείωτη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή - Νέος Κόσμος την επόμενη εβδομάδα
Αυτή την εβδομάδα στον Νέο Κόσμο Την επόμενη εβδομάδα: Το Ιράν χτυπά το Ισραήλ καθώς συνεχίζεται η ατελείωτη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή. Η Νορβηγία ενισχύει το δικαίωμα των πολιτών να πληρώνουν σε μετρητά· και δικαστήριο των ΗΠΑ αποφαίνεται ότι η φθορίωση του νερού αποτελεί παράλογο κίνδυνο για τα παιδιά.


Θραύσματα πλήττουν πόλεις κοντά σε βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας και του IDF στο κεντρικό Ισραήλ
Καθώς ξημέρωνε πάνω από το Ισραήλ την Τετάρτη, το πρωί μετά την άνευ προηγουμένου πυραυλική επίθεση από το ιρανικό καθεστώς, το εύρος της ζημιάς που προκλήθηκε από την επίθεση έγινε σαφέστερο. Τρεις Ισραηλινοί τραυματίστηκαν ελαφρά από θραύσματα, ενώ ο μόνος νεκρός από την επίθεση ήταν ένας Παλαιστίνιος από τη Γάζα που σκοτώθηκε όταν ένα μεγάλο κομμάτι μιας ρουκέτας που αναχαιτίστηκε έπεσε πάνω του στην Ιεριχώ. Ενώ ο εκπρόσωπος του IDF ταξίαρχος. Ο Ντανιέλ Χαγκαρί δήλωσε ότι οι περισσότεροι από τους 190 βαλλιστικούς πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από το Ιράν αναχαιτίστηκαν, αναγνώρισε ότι υπήρξαν αρκετές επιπτώσεις στο κεντρικό και νότιο Ισραήλ.


Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ αντιτίθενται στο να χτυπήσει το Ισραήλ πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, η απάντηση πρέπει να είναι «αναλογική»
Ο Πρόεδρος λέει ότι το Ισραήλ έχει δικαίωμα να αντεπιτεθεί και ότι οι ηγέτες της G7 συμφώνησαν να επιβάλουν κυρώσεις στο Ιράν για πυραυλική επίθεση. Το υπουργικό συμβούλιο δήλωσε ότι αναστέλλει την απάντηση εν αναμονή του συντονισμού με την Ουάσινγκτον
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Τετάρτη ότι αντιτίθεται στο χτύπημα των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν από το Ισραήλ σε αντίποινα για την επίθεση βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι η Ιερουσαλήμ έχει το δικαίωμα να απαντήσει, αλλά ότι θα πρέπει να το κάνει «αναλογικά». Ο Μπάιντεν είπε ότι θα επιβληθούν κυρώσεις κατά του Ιράν και ότι συζήτησε την ιδέα με τους ηγέτες των χωρών της G7 σε κοινή κλήση νωρίτερα την Τετάρτη. «Θα συζητήσουμε με τους Ισραηλινούς τι πρόκειται να κάνουν, αλλά και οι επτά συμφωνούμε ότι έχουν το δικαίωμα να απαντήσουν, αλλά θα πρέπει να απαντήσουν αναλογικά», δήλωσε ο Μπάιντεν στους δημοσιογράφους πριν επιβιβαστεί στο Air Force One. «Προφανώς, το Ιράν είναι πολύ εκτός πορείας».

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Σεγιέντ Αλί Χαμενεΐ ζήτησε από τις ΗΠΑ και τη Δύση να βοηθήσουν το Ισραήλ με οικονομική, υλικοτεχνική και μυστική υποστήριξη καθώς πολεμούσε ιρανικές ομάδες πληρεξουσίων τον τελευταίο χρόνο
Το Ιράν επιτέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη την Τετάρτη, καθώς το Ισραήλ προσπαθούσε να ανταποδώσει την Ισλαμική Δημοκρατία για την πυραυλική της επίθεση και η περιοχή προετοιμαζόταν για την πιθανότητα μιας τρίτης αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο εχθρών. "Στην περιοχή μας, η βασική αιτία των προβλημάτων, η οποία οδηγεί σε συγκρούσεις, πολέμους, ανησυχίες και εχθροπραξίες και παρόμοια, προκύπτει από την παρουσία των ίδιων ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι υποστηρίζουν την ειρήνη και την ηρεμία στην περιοχή. αυτή είναι η Αμερική και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Σεγιέντ Αλί Χαμενεΐ την Τετάρτη στην Τεχεράνη, σύμφωνα με το ιρανικό Press TV.


Ο υπουργός Εξωτερικών Ισραέλ Κατς απαγορεύει στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες να εισέλθει στο Ισραήλ: Όποιος δεν μπορεί να καταδικάσει απερίφραστα την αποτρόπαια επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ δεν αξίζει να πατήσει το πόδι του στο ισραηλινό έδαφος.
Ο υπουργός Εξωτερικών Ισραέλ Κατς κήρυξε την Τετάρτη τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες «persona non grata» στο Ισραήλ και του απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα. «Όποιος δεν μπορεί να καταδικάσει απερίφραστα την ειδεχθή επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, όπως έχει κάνει σχεδόν κάθε χώρα στον κόσμο, δεν αξίζει να πατήσει το πόδι του στο ισραηλινό έδαφος», δήλωσε ο Katz. «Πρόκειται για έναν Γενικό Γραμματέα που δεν έχει ακόμη καταγγείλει τη σφαγή και τις σεξουαλικές θηριωδίες που διέπραξαν οι δολοφόνοι της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ούτε έχει ηγηθεί οποιασδήποτε προσπάθειας να κηρυχθούν τρομοκρατική οργάνωση», πρόσθεσε.


Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας αναφέρουν ότι το Ισραήλ χτύπησε ένα κτίριο κατοικιών στο προάστιο Mezzah της Δαμασκού, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους. Σαουδαραβική έκθεση αναφέρει ότι μέλη του IRGC βρίσκονταν στο διαμέρισμα που χτυπήθηκε.
Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας ανέφεραν την Τετάρτη ότι το Ισραήλ πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή σε κτίριο κατοικιών στο προάστιο Mezzah της πρωτεύουσας Δαμασκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση σκότωσε τουλάχιστον τρεις πολίτες και τραυμάτισε αρκετούς άλλους. Ένας Σύριος στρατιωτικός αξιωματούχος ανέφερε σε δήλωσή του: «Περίπου στις 5:25 μ.μ., το Ισραήλ ξεκίνησε μια επίθεση σε ένα κτίριο κατοικιών στη γειτονιά Mezzah στη Δαμασκό - η οποία οδήγησε στο θάνατο τριών αμάχων, τον τραυματισμό άλλων τριών και σημαντικές υλικές ζημιές». Το σαουδαραβικό κανάλι Al-Hadath ανέφερε ότι η επίθεση στόχευσε ένα διαμέρισμα στο οποίο υπήρχαν μέλη του Σώματος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.


Η κηδεία του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, ο οποίος σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του KAN.

Η στρατηγική δυναμική του Ισραήλ έχει αλλάξει. Δεν ανταλλάσσει πλέον το ένα χτύπημα μετά το άλλο με άλλους εντός προκαθορισμένης γεωγραφίας και κλίμακας, αλλά ανεβαίνει τη σκάλα κλιμάκωσης για να αναγκάσει τους εχθρούς του να πηδήξουν ή να συντριβούν
Όπως συλλογίστηκα χθες, ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών μπλόφαρε όταν υπονόησε ότι το Ιράν δεν επρόκειτο να ενεργήσει ως απάντηση στις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον των περιφερειακών πληρεξουσίων του. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, περίπου 200 βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν και πάλι στο Ισραήλ από το Ιράν, οι περισσότεροι καταρρίφθηκαν εν πτήσει με τη βοήθεια των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιορδανίας, άλλοι έπληξαν ανοικτές περιοχές κοντά σε πραγματικούς στόχους, με μόνο ένα θύμα, έναν Παλαιστίνιο. Ωστόσο, νομίζοντας ότι πρόκειται για μια επανάληψη της «χορογραφημένης» ιρανικής επίθεσης του Απριλίου που θα αντιμετωπιστεί με μια συμβολική ισραηλινή απάντηση, παίρνει ένα τολμηρό στοίχημα. Τον Απρίλιο, είπα ότι θα επανεξετάσουμε αυτό το επεισόδιο με χειρότερες συνέπειες. Για όσους δεν το είχαν παρατηρήσει - συμπεριλαμβανομένων των Haniyeh και Nasrallah - η στρατηγική δυναμική του Ισραήλ έχει αλλάξει. Δεν ανταλλάσσει πλέον χτύπημα με χτύπημα με άλλους εντός προκαθορισμένης γεωγραφίας και κλίμακας, αλλά ανεβαίνει τη σκάλα κλιμάκωσης για να αναγκάσει τους εχθρούς του να πηδήξουν ή να συντριβούν.

Η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς αρνείται να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία απελευθέρωσης ομήρων-κατάπαυσης του πυρός τις τελευταίες εβδομάδες, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ Μάθιου Μίλλερ.
«Η Χαμάς ήταν απρόθυμη να έρθει στο τραπέζι για να εμπλακεί τις τελευταίες εβδομάδες», δήλωσε ο Μίλλερ. «Οπότε ναι, είναι αλήθεια ότι δεν μπορέσαμε να προωθήσουμε αυτές τις συνομιλίες κατάπαυσης του πυρός, αλλά δεν οφείλεται σε έλλειψη προσπάθειας από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τους εταίρους μας στην περιοχή. Είναι επειδή η τρομοκρατική οργάνωση που το Ιράν έχει χρηματοδοτήσει για χρόνια και χρόνια και χρόνια έχει αρνηθεί να έρθει στο τραπέζι. «Έτσι, αν το Ιράν θέλει να χρησιμοποιήσει την κατάρρευση των συνομιλιών κατάπαυσης του πυρός ως δικαιολογία για τις ενέργειές του σήμερα, πρέπει να δείξει την τρομοκρατική ομάδα που ελέγχει», συνέχισε. «Είναι η Χαμάς που ευθύνεται τις τελευταίες εβδομάδες για την κατάρρευση αυτών των συνομιλιών».


Ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν συναντήθηκε με τον Χαλίλ αλ-Χαγιά, αντιπρόεδρο του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, στο Κατάρ, ανέφερε το N12 το πρωί της Πέμπτης.
Ο Al-Hayya είναι ο δεύτερος πιο υψηλόβαθμος αξιωματούχος στο πολιτικό γραφείο της τρομοκρατικής οργάνωσης μετά τον ηγέτη της Χαμάς Yahya Sinwar.



Τα δεδομένα από την εταιρεία πληροφοριών SynMax δείχνουν περιοχές συμβάντων.
Καθώς ο κύκλος ειδήσεων την Τρίτη επικεντρώθηκε στην εκτόξευση 180 βαλλιστικών πυραύλων από το Ιράν, συμπεριλαμβανομένων νέων υπερηχητικών όπλων, οι εντάσεις αναζωπυρώθηκαν επίσης στην Ερυθρά Θάλασσα όταν οι υποστηριζόμενοι από το Ιράν Χούθι επιτέθηκαν σε δύο εμπορικά πλοία - το ένα με μη επανδρωμένο αεροσκάφος γεμάτο εκρηκτικά και το άλλο με πύραυλο. Η εταιρεία πληροφοριών δεδομένων SynMax με έδρα το Χιούστον, η οποία ειδικεύεται στη θαλάσσια και ενεργειακή πληροφόρηση, έγραψε στο X νωρίς το πρωί της Τρίτης: «Δύο πλοία που στοχοποιήθηκαν από τους Χούτι στην Ερυθρά Θάλασσα χθες - το CORDELIA MOON με σημαία Παναμά και το MINOAN COURAGE με σημαία Λιβερίας - οι πρώτες τέτοιες επιθέσεις από τον Σεπτέμβριο».



Τουλάχιστον δύο ισραηλινά διπλωματικά κτίρια στην Ευρώπη έχουν γίνει στόχος πυροβολισμών και εκρηκτικών, καθώς το εβραϊκό κράτος ξεκινά την εισβολή του στο νότιο Λίβανο.
Η αστυνομία στη Δανία συνέλαβε τρία άτομα την Τετάρτη μετά από δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Κοπεγχάγη. Επιπλέον, η σουηδική αστυνομία αναγνωρίζει ότι η ισραηλινή πρεσβεία στη Στοκχόλμη φαίνεται να έχει γίνει στόχος πυροβολισμών. Οι εκρήξεις στην Κοπεγχάγη σημειώθηκαν γύρω στις 3:20 π.μ. και πιθανότατα προκλήθηκαν από χειροβομβίδες, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο αρχηγός της αστυνομίας της Κοπεγχάγης Jens Jespersen εξήγησε ότι δύο άνδρες συνελήφθησαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ ένας άλλος εντοπίστηκε αλλού. Είναι ηλικίας μεταξύ 15 και 20 ετών.



Η αστυνομία του Τορόντο ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την παρουσία της σε όλη την πόλη ενόψει της επετείου ενός έτους από την έναρξη του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς και προειδοποιεί ότι η βία σε οποιεσδήποτε διαδηλώσεις δεν θα γίνει ανεκτή.
Ο αρχηγός της αστυνομίας Myron Demkiw δήλωσε την Τετάρτη ότι θα αποσταλούν περισσότερα πολιτικά και ένστολοι αξιωματικοί σε όλο το Τορόντο, εκτός από τις θέσεις διοίκησης που έχουν δημιουργηθεί σε εβραϊκές γειτονιές και κοντά σε τζαμιά. Είπε ότι η δύναμη λαμβάνει αυτά τα μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια εν μέσω αύξησης των αναφορών εγκλημάτων μίσους και των συνεχιζόμενων εντάσεων στη Μέση Ανατολή. «Γνωρίζουμε ότι τα παγκόσμια γεγονότα έχουν πάντα αντίκτυπο εδώ στην πατρίδα μας», δήλωσε ο Demkiw σε συνέντευξη Τύπου. «Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα αυξημένης δραστηριότητας διαμαρτυρίας και πράξεων βίας».



Ο στόχος της σφοδρής ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στη Βηρυτό φέρεται να είναι ο Χασέμ Σαφιεντίν.
Ο Safieddine, επικεφαλής του εκτελεστικού συμβουλίου της Χεζμπολάχ, θεωρείται διάδοχος του Χασάν Νασράλα μετά τη δολοφονία του την περασμένη εβδομάδα. Ο δημοσιογράφος του Axios Barak Ravid επικαλείται δύο ισραηλινές πηγές που λένε ότι ο Safieddine ήταν ο στόχος. Ο ισραηλινός στρατός δεν έχει ακόμη σχολιάσει την επίθεση.



Θα μπορούσε ο Νετανιάχου να διατάξει τον IDF να δώσει νοκ άουτ χτύπημα στην Τεχεράνη στις ή γύρω στις 7 Οκτωβρίου; Ναι
Είναι πιθανό ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν «Μπίμπι» Νετανιάχου και το Υπουργικό Συμβούλιο Ασφαλείας του να διατάξουν τον IDF να ξεκινήσει μια μαζική επίθεση εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, των διυλιστηρίων πετρελαίου, ακόμη και μια επίθεση αποκεφαλισμού εναντίον του Ανώτατου Ηγέτη Αλί Χαμενεΐ και του ιρανικού καθεστώτος κατά ή γύρω στην επέτειο ενός έτους από την εισβολή της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου και τη σφαγή 1.200 Ισραηλινών Εβραίων; Ναι. Αυτό είναι που παρακολουθώ και πιστεύω ότι είναι όλο και πιο πιθανό. «Το Ιράν έκανε ένα μεγάλο λάθος απόψε και θα το πληρώσει», δήλωσε ο Νετανιάχου την Τρίτη. «Το καθεστώς στο Ιράν δεν κατανοεί την αποφασιστικότητά μας να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας και την αποφασιστικότητά μας να ανταποδώσουμε εναντίον των εχθρών μας», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.



Το Ισραήλ δήλωσε ότι συντονίζεται στενά με τις ΗΠΑ για την απάντηση στην ιρανική πυραυλική επίθεση, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Οι τιμές του πετρελαίου σημειώνουν άλμα, οι χώρες του Κόλπου ανησυχούν ότι το Ιράν θα προβεί σε αντίποινα στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις τους
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Πέμπτη σε δημοσιογράφους στην Ουάσινγκτον ότι η ιδέα του Ισραήλ να χτυπήσει το πετρέλαιο του Ιράν σε αντίποινα για την επίθεση βαλλιστικών πυραύλων της Τρίτης ήταν «υπό συζήτηση», καθώς αναφορές έδειξαν ότι το Ισραήλ ήταν αποφασισμένο να απαντήσει σθεναρά, αλλά δεν είχε ακόμη αποφασίσει για το εύρος και το χρονοδιάγραμμα. Μιλώντας σε δημοσιογράφους καθώς κατευθυνόταν προς το ελικόπτερο Marine One στο South Lawn του Λευκού Οίκου, ο Μπάιντεν ρωτήθηκε αν υποστηρίζει το Ισραήλ να χτυπήσει τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Ιράν. «Είμαστε σε συζήτηση γι' αυτό. Νομίζω - νομίζω ότι θα ήταν λίγο - ούτως ή άλλως», απάντησε ο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι το Ισραήλ θα λάβει τελικά τις δικές του αποφάσεις για το πώς θα απαντήσει στη μαζική πυραυλική επίθεση του Ιράν.



Ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Πέμπτη ότι δεν θα διαπραγματευτεί δημοσίως όταν ρωτήθηκε αν είχε παροτρύνει το Ισραήλ να μην επιτεθεί στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Ιράν.
«Ξέρω να μην διαπραγματεύομαι δημόσια», δήλωσε ο Μπάιντεν στους δημοσιογράφους.



Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Πέμπτη ότι δεν πιστεύει ότι πρόκειται να υπάρξει ένας «ολοκληρωτικός πόλεμος» στη Μέση Ανατολή, μια περιοχή που βρίσκεται στα όριά της εν μέσω της εκστρατείας του Ισραήλ στη Γάζα και τον Λίβανο και της κλιμάκωσης των εντάσεων του συμμάχου των ΗΠΑ με το Ιράν.
Ο πρόεδρος είπε ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα μπορούσε να αποφευχθεί, αλλά πρέπει να γίνουν περισσότερα για να διασφαλιστεί αυτό.



Πηγή λέει ότι ο ανώτατος ηγέτης έστειλε τον Nilforoushan του IRGC για να παροτρύνει τον Νασράλα να δραπετεύσει στο Ιράν μετά από εκρήξεις τηλεειδοποίησης. ο απεσταλμένος σκοτώθηκε μαζί με τον αρχηγό της Χεζμπολάχ στο καταφύγιο της Βηρυτού
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ προειδοποίησε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα να εγκαταλείψει τον Λίβανο λίγες ημέρες πριν σκοτωθεί σε ισραηλινή επίθεση και τώρα ανησυχεί βαθιά για την ισραηλινή διείσδυση σε ανώτερα κυβερνητικά στελέχη στην Τεχεράνη, δήλωσαν τρεις ιρανικές πηγές. Αμέσως μετά την επίθεση εναντίον των παγιδευμένων τηλεειδοποιητών της Χεζμπολάχ στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Χαμενεΐ έστειλε μήνυμα με έναν απεσταλμένο για να ικετεύσει τον γενικό γραμματέα της Χεζμπολάχ να φύγει για το Ιράν, επικαλούμενος αναφορές πληροφοριών που υποδηλώνουν ότι το Ισραήλ είχε πράκτορες εντός της Χεζμπολάχ και σχεδίαζε να τον σκοτώσει, δήλωσε στο Reuters μία από τις πηγές, ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος.



Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε για πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας στην ομιλία του κατά την έναρξη του κοινοβουλίου την Τρίτη, λέγοντας: «Η ισραηλινή ηγεσία, ενεργώντας με το παραλήρημα της γης της επαγγελίας και με έναν καθαρά θρησκευτικό φανατισμό, θα στρέψει το βλέμμα της στην πατρίδα μας μετά την Παλαιστίνη και τον Λίβανο».
Ο Ερντογάν δήλωσε ότι το σιωνιστικό σχέδιο «Μεγάλο Ισραήλ» περιλαμβάνει την Τουρκία και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση Νετανιάχου τρέφει μια παραληρηματική φιλοδοξία, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολίας, και επιδιώκει μια ουτοπία και αποκαλύπτει αυτές τις προθέσεις σε διάφορες περιπτώσεις. Από τις 7 Οκτωβρίου, κάθε εξέλιξη αυξάνει λίγο περισσότερο τη διάσταση αυτής της απειλής». Επισημαίνοντας την εγγύτητα των συνόρων μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, ο Ερντογάν υπαινίχθηκε ότι επίκειται πόλεμος μεταξύ των δύο κρίσιμων συμμάχων των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μέση Ανατολή



Η προσέγγιση της κυβέρνησης Μπάιντεν στο Ιράν αποσταθεροποίησε τη Μέση Ανατολή και οδήγησε στην επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου και στο επακόλουθο περιφερειακό χάος.
Όταν ο Τζο Μπάιντεν έγινε πρόεδρος, η Μέση Ανατολή ήταν ήρεμη. Τώρα βρίσκεται στη μέση ενός πολυμέτωπου πολέμου. Τόσο ήσυχη ήταν η κληρονομιά από την προηγούμενη κυβέρνηση Τραμπ που σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 -και μόλις οκτώ ημέρες πριν από τη σφαγή των Ισραηλινών από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου- ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Μπάιντεν, Τζακ Σάλιβαν, μπορούσε ακόμα να καυχηθεί ότι «η περιοχή της Μέσης Ανατολής είναι πιο ήσυχη σήμερα από ό, τι ήταν εδώ και δύο δεκαετίες». Λοιπόν, τι ακριβώς συνέβη στην κληρονομημένη ηρεμία που οδήγησε στο σημερινό ασταμάτητο χάος του παρόντος; Με μια λέξη, το θεοκρατικό Ιράν -το πλέγμα σχεδόν όλης της τρέχουσας τρομοκρατίας και σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή- εξαπολύθηκε από την ομάδα Μπάιντεν αφού είχε στειρωθεί από την κυβέρνηση Τραμπ.



Ο Fawzia Amin Sido πωλήθηκε από την τρομοκρατική ομάδα σε έναν άνδρα από τη Γάζα το 2014. Τώρα 21 ετών, έχει επανενωθεί με την οικογένειά της στο Ιράκ
Μια γυναίκα Yazidi που απήχθη από το Ιράκ από το ISIS το 2014 σε ηλικία 11 ετών και διακινήθηκε στη Λωρίδα της Γάζας διασώθηκε και επανενώθηκε με την οικογένειά της. Η διάσωση και η επιστροφή στην πατρίδα του Fawzi Amin Sido ανακοινώθηκε ξεχωριστά από τα υπουργεία Εξωτερικών του Ισραήλ και του Ιράκ. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ δήλωσε ότι η Sido απομακρύνθηκε από την οικογένειά της το 2014 εν μέσω επιθέσεων του ISIS στις κοινότητες Yazidi στο Ιράκ, καθώς η τρομοκρατική οργάνωση γνωστή για τις βιαιότητες της πήρε τον έλεγχο τεράστιων τμημάτων της χώρας. Στη συνέχεια πουλήθηκε σε έναν άνδρα από τη Γάζα που επισκεπτόταν το Ιράκ εκείνη την εποχή. Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας πρόσφατα απομάκρυναν τη Sido και την επέστρεψαν στο σπίτι της.



Το Ισραήλ πιθανότατα έπληξε τη ρωσική αεροπορική βάση Khmeimim, που βρίσκεται στη Συρία. Ο στόχος θα μπορούσε να ήταν όπλα που προορίζονταν για τη Χεζμπολάχ, σύμφωνα με την Bild.
Το πρακτορείο υπενθυμίζει ότι υπήρξαν ισχυρές εκρήξεις κοντά στη μοναδική ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία χθες το βράδυ. Το Ισραήλ μπορεί να κατέστρεψε όπλα που το Ιράν σχεδίαζε να παραδώσει στη Χεζμπολάχ μέσω της ρωσικής αεροπορικής βάσης. Οι δημοσιογράφοι σημείωσαν ότι ισχυρές εκρήξεις ήταν ορατές σε φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν από το Jableh. Η αεροπορική βάση βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα από την πόλη. Μετά τις εκρήξεις, μέλη της Χεζμπολάχ και Σύριοι δημοσιογράφοι ανέφεραν ισραηλινή επίθεση στη ρωσική αεροπορική βάση. «Η ισραηλινή επίθεση είχε στόχο μια αποθήκη μέσα στη ρωσική βάση Khmeimim. Το Ισραήλ βομβάρδισε τη βάση μία ώρα μετά την άφιξη ενός ιρανικού αεροπλάνου από την Qeshm Fars Air», δήλωσε ο Αμπντουλάχ αλ-Μούσα, δημοσιογράφος της αντιπολιτευόμενης συριακής τηλεοπτικής εταιρείας Syria TV.



Είναι όλο και πιο ανασφαλές να παραμείνει κανείς στο εβραϊκό κράτος, δήλωσε ο απεσταλμένος της Μόσχας
Ο Ρώσσος πρεσβευτής στο Ισραήλ, Ανατόλι Βικτόροφ, κάλεσε τους Ρώσσους πολίτες να εγκαταλείψουν το εβραϊκό κράτος ενόψει των αυξανόμενων εντάσεων στην περιοχή. Η έκκληση ήρθε αφού το Ιράν εκτόξευσε σχεδόν 200 πυραύλους στο Ισραήλ ως απάντηση στην εντατικοποίηση των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στο Λίβανο. Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων TASS την Πέμπτη, ο Βικτόροφ εξέφρασε ανησυχίες για την «αυξημένη κλιμάκωση» στη Μέση Ανατολή. «Συμβουλεύουμε όσους βρίσκονται επί του παρόντος στο Ισραήλ να σκεφτούν να φύγουν ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν τακτικές πτήσεις» από τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του ισραηλινού εθνικού αερομεταφορέα El Al, δήλωσε ο διπλωμάτης στο πρακτορείο ειδήσεων TASS.



Η ευρεία επίθεση της Μόσχας στην ανατολική Ουκρανία συνέχισε να σημειώνει σταθερά κέρδη, καθώς ο διαφαινόμενος μεγάλος πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Ιράν έχει καταλάβει σε μεγάλο βαθμό τον κύκλο των ειδήσεων και τα καθημερινά πρωτοσέλιδα.
Επί του παρόντος, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει μόνο σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το Pokrovsk, έναν βασικό ουκρανικό κόμβο υλικοτεχνικής υποστήριξης στην περιοχή. Όπως έχουμε τονίσει προηγουμένως, η κατάρρευση του Pokrovsk πιθανότατα θα προμηνύει μια ρωσική κατάληψη ολόκληρου του Ντόνετσκ. Την Τετάρτη ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι έχει αποσυρθεί πλήρως από την ανατολική πόλη Vuhledar, περιγράφοντας ότι εγκατέλειψε την περιοχή αφού περικυκλώθηκε σχεδόν πλήρως και δέχτηκε βαρύ ρωσικό βομβαρδισμό πυροβολικού.



Το μπλοκ θα πρέπει να ενισχύσει την αμυντική παραγωγή, να συγκεντρώσει αποθέματα και να συνεχίσει να βοηθά το Κίεβο, δήλωσε ο Andrius Kubilius
Η Ε.Ε. και η Ρωσσία θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη στο πεδίο της μάχης σε λιγότερο από μια δεκαετία, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ο ευρωβουλευτής Andrius Kubilius, ο νεοδιορισθείς Επίτροπος της Ε.Ε. για την Άμυνα και το Διάστημα. Ο πρώην πρωθυπουργός της Λιθουανίας είναι γνωστός για τη σκληροπυρηνική στάση του στις σχέσεις με τη Μόσχα. Το μπλοκ πρέπει να αυξήσει την αμυντική παραγωγή του και να αποθηκεύσει αποθέματα για να είναι σε θέση να «υπερασπιστεί τον εαυτό του», δήλωσε ο Kubilius, ο οποίος είναι επί του παρόντος μέλος της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο παρουσίασε το στρατηγικό του έγγραφο για την άμυνα την Τετάρτη.



Η Μόσχα είναι όλο και πιο «επιθετική» στην παγκόσμια σκηνή, ισχυρίστηκε ο υπουργός Άμυνας Sebastien Lecornu
Η Ρωσσία είναι σήμερα ο σημαντικότερος αντίπαλος της Γαλλίας, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Sebastien Lecornu σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Le Point. Σε μια συζήτηση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, η οποία σηματοδότησε την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Lecornu, ο υπουργός μίλησε για τις προκλήσεις ασφαλείας που αντιμετωπίζει σήμερα το Παρίσι. Ερωτηθείς ποια χώρα ή ποιος παράγοντας αποτελεί «τη μεγαλύτερη απειλή για τη Γαλλία», ο Λεκορνού απάντησε: «Εκτός από τις τρομοκρατικές ομάδες, σαφώς είναι η Ρωσική Ομοσπονδία». Ισχυρίστηκε ότι η Μόσχα ήταν «ακόμη πιο επιθετική» φέτος από ό, τι ήταν το 2022 και το 2023. Η Ρωσσία αποτελεί απειλή «όχι μόνο για τα συμφέροντά μας στην Αφρική, αλλά και άμεσα για τις ένοπλες δυνάμεις μας», δήλωσε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι «ο ρωσικός έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας απείλησε να καταρρίψει μια γαλλική περίπολο Rafale».



Το ΝΑΤΟ προτρέπει τον Καναδά να προετοιμαστεί για έναν συμβατικό πόλεμο εναντίον των εχθρών μας. Αυτό σε μια εποχή που η καναδική κυβέρνηση έχει παραμελήσει εντελώς την καταρρέουσα κατάσταση των ενόπλων δυνάμεων του Καναδά. Το ηθικό είναι χαμηλό, η φθορά είναι ανεβασμένη και δεν υπάρχουν καν αρκετά πυρομαχικά για τον στρατό. Η κατάσταση συνεχίζει να επιδεινώνεται για τον Καναδά.





Ο πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς αρνήθηκε να επιτρέψει σε Κροάτες στρατιώτες να συμμετάσχουν στην αποστολή του ΝΑΤΟ που υποστηρίζει την Ουκρανία, λέγοντας ότι ανησυχεί ότι η σύγκρουση θα μπορούσε να εξαπλωθεί στην Κροατία και θέλει να επικεντρωθεί στη διατήρηση της ασφάλειας της χώρας.
Αυτό αναφέρθηκε από το πρακτορείο μέσων ενημέρωσης RFE/RL. Η απόφαση του Μιλάνοβιτς έρχεται σε αντίθεση με ένα σχέδιο που συμφωνήθηκε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο. Αυτό το σχέδιο περιελάμβανε τη δημιουργία της Βοήθειας και Εκπαίδευσης για την Ασφάλεια του ΝΑΤΟ για την Ουκρανία (NSATU), η οποία στοχεύει να βοηθήσει τις Δυνάμεις Άμυνας και Ασφάλειας της Ουκρανίας και να τις φέρει πιο κοντά στα πρότυπα του ΝΑΤΟ.

1 σχόλιο:

  1. .
    ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΟΗΕ…

    .
    Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.)

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CE%97%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD_%CE%95%CE%B8%CE%BD%CF%8E%CE%BD
    .
    ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ - Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι! [Ντοκιμαντέρ – GR Subs]

    https://rumble.com/v29ocyq--gr-subs.html
    -
    https://www.youtube.com/watch?v=gOqadJEn_LE
    .

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑ - Σμέντλεϊ Μπάτλερ

    .
    Σμέντλι Μπάτλερ -Ο «γκάνγκστερ του καπιταλισμού», ο Επαναστάτης Στρατηγός
    21/06/2019
    https://www.olympia.gr/1032916/ellada/smentli-batler-o-gkangkster-tou-kap/
    .
    Χρόνια πολλά στον αμερικανικό Στρατό από έναν ‘απατεώνα’ πεζοναύτη

    28/05/2019

    “Ο πόλεμος είναι απλά μια απάτη (racket).

    Πιστεύω πως μια απάτη περιγράφεται καλύτερα ως κάτι που δεν γίνεται αντιληπτό από την πλειονότητα των ανθρώπων.

    Μόνο μια μικρή ομάδα εκ των έσω γνωρίζει τι συμβαίνει.

    Διεξάγεται προς όφελος ελάχιστων εις βάρος των μαζών.

    .
    Βοήθησα να καταστεί το Μεξικό, ειδικά το Tampico, ασφαλές για τα αμερικανικά πετρελαϊκά συμφέροντα το 1914. Βοήθησα να γίνουν η Αϊτή και η Κούβα ένα αξιοπρεπές μέρος για τους ανθρώπους της National City Bank για να εισπράττουν. Βοήθησα στον βιασμό μισής ντουζίνας δημοκρατικών κρατών της Κεντρικής Αμερικής για λογαριασμό της Wall Street.

    Το ιστορικό τέτοιων βρωμοδουλειών είναι μεγάλο. Βοήθησα να «καθαρίσει» η Νικαράγουα για τον διεθνή τραπεζικό οίκο Brown Brothers το 1909-1912 (μωρέ που έχω ξανακούσει αυτό το όνομα;). Έφερα φως στη Δομινικανή Δημοκρατία για τα συμφέροντα της αμερικανικά συμφέροντα ζάχαρης το 1916. Στην Κίνα, συντέλεσα να κάνει ανεμπόδιστα δουλειές η Standard Oil.

    Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών […] είχα κάνει πολλές καλές βρωμοδουλειές.

    Κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν, αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να δώσω μερικές συμβουλές στον Αλ Καπόνε.

    Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να επεκτείνει τις απατεωνιές του σε τρεις περιοχές.

    Εγώ το κατάφερα σε τρεις ηπείρους“.

    Χρόνια πολλά στις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις λοιπόν…

    https://slpress.gr/idees/chronia-polla-ston-amerikaniko-strato-apo-enan-apateona-pezonayti/

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!