Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Η Κάμαλα Χάρρις κινείται για να αναγκάσει χριστιανικά νοσοκομεία, γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό να πραγματοποιούν αμβλώσεις παρά τη θέλησή τους




Την Τρίτη, η Κάμαλα Χάρρις εξέφρασε την αντίθεσή της στην παροχή θρησκευτικών εξαιρέσεων σε οποιαδήποτε ομοσπονδιακή νομοθεσία που νομιμοποιεί την άμβλωση σε εθνικό επίπεδο σε περίπτωση που μια τέτοια νομοθεσία φτάσει στο γραφείο της ως πρόεδρος.




Η στιγμή ήρθε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του αντιπροέδρου με την Hallie Jackson του NBC News. Η παρουσιάστρια του δικτύου ρώτησε την Χάρρις πώς θα προωθούσε νομοθεσία για τη δολοφονία βρεφών σε ομοσπονδιακό επίπεδο εάν εκλεγεί πρόεδρος και οι Ρεπουμπλικάνοι ελέγχουν και τα δύο σώματα του Κογκρέσσου. Η Τζάκσον ρώτησε επίσης αν θα ήταν πρόθυμη να κάνει οποιεσδήποτε «παραχωρήσεις» για να φέρει οποιοδήποτε μελλοντικό νομοσχέδιο στο γραφείο της.

Αντί να απαντήσει στην ερώτηση, η υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία στράφηκε στην επίθεση κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τον διορισμό τριών δικαστών του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που ψήφισαν υπέρ της ανατροπής της απόφασης Roe v. Wade. Επίσης, χαρακτήρισε ψευδώς τη δολοφονία αγέννητων παιδιών ως ζήτημα «ελευθερίας».

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν μέλη του Κογκρέσσου των Ηνωμένων Πολιτειών που γνωρίζουν καλά ότι οι ψηφοφόροι τους είναι υπέρ της πολύ θεμελιώδους αρχής ότι μια γυναίκα πρέπει να είναι σε θέση να λαμβάνει αποφάσεις για το σώμα της και να μην έχει την κυβέρνησή της να της λέει τι να κάνει», δήλωσε η Χάρρις, αγνοώντας πώς η άμβλωση στερεί από τα αγέννητα παιδιά τη δυνατότητα να «λαμβάνουν αποφάσεις» για το σώμα τους.

Στη συνέχεια, ο Τζάκσον ρώτησε ξανά την Χάρρις ποιες «παραχωρήσεις» θα ήταν πρόθυμη να κάνει με ένα ελεγχόμενο από τους Ρεπουμπλικάνους Κογκρέσσο. Η παρουσιάστρια του NBC ρώτησε συγκεκριμένα αν οι «θρησκευτικές εξαιρέσεις» ήταν «κάτι που [ο Χάρρις] θα εξέταζε».

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε παραχωρήσεις όταν μιλάμε για μια θεμελιώδη ελευθερία να παίρνεις αποφάσεις για το σώμα σου», δήλωσε η Χάρρις.

Η Τζάκσον εξέτασε ξανά την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, ρωτώντας αν θα ήταν πρόθυμη να προσφέρει ένα «κλαδί ελιάς» στους μετριοπαθείς γερουσιαστές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για να περάσει ένα νομοσχέδιο που θα νομιμοποιούσε τη δολοφονία βρεφών σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

«Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε υποθέσεις», δήλωσε η Χάρρις, προσθέτοντας ότι το θέμα είναι «αδιαπραγμάτευτο».

Όπως σημειώνει ο ανώτερος πολιτικός αρθρογράφος της Washington Examiner, Tim Carney, η Χάρρις φαίνεται να υποστηρίζει την οπλοποίηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για να «αναγκάσει τα καθολικά νοσοκομεία να κάνουν έκτρωση στα μωρά [και] να αναγκάσουν τους θρησκευόμενους εργοδότες να καλύψουν την άμβλωση».

Η θέση της αντιπροέδρου δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένης της ανοιχτής εχθρότητας της κυβέρνησης Μπάιντεν-Χάρρις προς τους συντηρητικούς Χριστιανούς και τη στοχοποίησή τους.

Τον Οκτώβριο του 2022, το Υπουργείο Δικαιοσύνης απήγγειλε κατηγορίες σε έξι υπέρμαχους της ζωής βάσει του αντισυνταγματικού νόμου περί ελεύθερης πρόσβασης στις εισόδους κλινικών (FACE) επειδή προσευχήθηκαν ειρηνικά, διάβασαν τη Βίβλο και τραγούδησαν ύμνους στο διάδρομο μιας εγκατάστασης αμβλώσεων στο Νάσβιλ. Αυτά τα άτομα καταδικάστηκαν αργότερα από ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων τον Ιανουάριο.

Αλλά η οπλοποίηση της κυβέρνησης για να κυνηγήσει τους Χριστιανούς δεν σταμάτησε εκεί.

Τον Ιανουάριο του 2023, το FBI Μπάιντεν-Χάρρις εξέδωσε ένα σημείωμα αποκαλύπτοντας ότι το γραφείο πεδίου της υπηρεσίας στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια ήταν επιφορτισμένο με τη διερεύνηση της φερόμενης απειλής της «λευκής υπεροχής» μεταξύ των καθολικών που παρακολουθούν τη λατινική λειτουργία. 

Όπως έγραψε προηγουμένως η Evita Duffy-Alfonso σε αυτές τις σελίδες, το σημείωμα ανέφερε ότι το FBI «μπορεί ενδεχομένως να μετριάσει» την υποτιθέμενη «απειλή» των «Ριζοσπαστών-Παραδοσιακών Καθολικών» με «τρικλοποδιές και ανάπτυξη πηγών», πράγμα που σημαίνει περαιτέρω διείσδυση σε καθολικές κοινότητες χρησιμοποιώντας διάφορα είδη πληροφοριοδοτών».

Ενώ ο διευθυντής του FBI Christopher Wray ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στο Κογκρέσο ότι το σημείωμα ήταν «ένα ενιαίο προϊόν από ένα μόνο γραφείο», οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων αποκάλυψαν αργότερα ότι πολλά γραφεία του FBI συμμετείχαν στη δημιουργία του εγγράφου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Λος Άντζελες και το Πόρτλαντ.

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου Μπάιντεν-Χάρρις και το Υπουργείο Παιδείας έχουν επίσης στοχεύσει το μεγαλύτερο χριστιανικό κολέγιο στην Αμερική.

Η Καθολική Ένωση δήλωσε ότι οι παρατηρήσεις της αντιπροέδρου «δεν προκαλούν έκπληξη, δεδομένου του ριζοσπαστισμού της για τις αμβλώσεις και της μισαλλοδοξίας προς τους ανθρώπους της πίστης». 

Εν τω μεταξύ, το CatholicVote σημείωσε πως η υπόσχεση της Χάρρις είναι ένα άλλο παράδειγμα του Δημοκρατικού προεδρικού υποψηφίου «που διπλασιάζει την οπλοποίηση της κυβέρνησης για να φυλακίσει τους υπέρμαχους της ζωής που προσεύχονται έξω από τις εγκαταστάσεις αμβλώσεων».

«Γιατί κάποιος Χριστιανός να την ψηφίσει;» έγραψε η ομάδα στο "X".

Πηγή: https://thefederalist.com/2024/10/22/kamala-harris-wants-to-force-christian-hospitals-to-perform-abortions-against-their-will/


Το Tweet





Το νήμα














ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ

Πρώτον, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η απόφαση Roe v. Wade αντιστράφηκε. Εάν μελετήσετε νομικά, θα δείτε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο δεν είχε δικαιοδοσία να δημιουργήσει νέο νόμο, οπότε το R v. W δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβεί - η αντιστροφή του ήταν απλώς μια νομική κίνηση.

Δεύτερον, τι έρχεται πρώτο, το δικαίωμα μιας γυναίκας στο σώμα της ή το δικαίωμα ενός γιατρού να ΜΗΝ προκαλέσει δολοφονία μιας αθώας ζωής;

Αισθάνομαι ότι αυτό είναι εξτρεμισμός, φτιαγμένος για να διακρίνει το μίσος και τη διαμάχη. Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί: Ποια είναι η πραγματική ατζέντα; Επειδή αυτό μοιάζει με απόσπαση της προσοχής.

Νομίζω ότι η πραγματική ατζέντα είναι να προκληθούν διακοπές ρεύματος στις 5 Νοεμβρίου, να καθυστερήσει η καταμέτρηση των ψήφων και η ανακοίνωση ενός νέου προέδρου, στη συνέχεια να λιμοκτονήσουν οι άνθρωποι ώστε να εξεγερθούν και να προκαλέσουν πολιτικές αναταραχές.


Τακτοποιήστε τις προμήθειες έκτακτης ανάγκης!



ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ


Άγιε Θεέ,

Συγχώρεσέ μας τις αμαρτίες μας και οδήγησέ μας σε όλες τις οδούς Σου, Παντοδύναμε Θεέ!

ΣΕ ευχαριστούμε που φροντίζεις για τις ανάγκες μας, που μας δίνεις τη χαρά να είμαστε εδώ αυτή τη φορά. Δεν ξέρουμε τι μας φέρνει το μέλλον, αλλά ξέρουμε ότι το μέλλον μας είναι μόνο στα Δυνατά Σου ΧΕΡΙΑ!

Δώσε μας την ειρήνη που ξεπερνά κάθε κατανόηση, την πνευματική ανδρεία να ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! 

Δώσε μας την Ισχυρή Ευλογία Σου να κάνουμε το καλό, να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας και να αναπαυθούμε ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΕΥΛΟΓΗΣΕ εκείνους που χρειάζονται σωματική βοήθεια, Κύριε! Βοήθησε τους ανθρώπους που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ μέχρι να φτάσει η βοήθεια! ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ! ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΨΥΧΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ! Βοηθήστε τα ζώα να πάρουν τροφή και σανό, ενδυναμώσλε τα με πρόσθετη δύναμη και αντοχή!

Οδηγησέ μας! Οδηγησέ μας! Βύθισε το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ! Κάνε θαύματα μέσα από εμάς και μέσα μας, ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΓΑΘΕ, ΙΣΧΥΡΕ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΥΡΙΕ!

ΔΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ. Δώσε στους εθελοντές και τους πρώτους ανταποκριτές περισσότερη ανάπαυση και αναζωογόνηση, ΑΓΙΕ ΠΑΤΕΡΑ!

Προσευχόμαστε όλα αυτά στο ΙΣΧΥΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ!

ΑΜΗΝ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!