Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Νοσοκομεία συλλέγουν όργανα από δότες που είναι ακόμα ζωντανοί




Η Δρ Heidi Klessig, MD, εμφανίστηκε στην τηλεόραση Children's Health Defense (CHD) τις προάλλες για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους ότι η εγγραφή ως δωρητής οργάνων τους θέτει σε κίνδυνο να συλλεχθούν τα όργανά τους από το σώμα τους ενώ είναι ακόμα ζωντανοί.


Όταν εγγράφονται για να γίνουν δωρητές οργάνων στο DMV, οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι λένε ότι «δίνουν το δώρο της ζωής», αλλά η Δρ Klessig λέει ότι αυτός είναι ένας εντελώς λανθασμένος χαρακτηρισμός με βάση αυτά που γνωρίζει για το πώς λειτουργεί πραγματικά η διαδικασία.


«Όταν πηγαίνεις να γίνεις δωρητής οργάνων, πηγαίνεις στο Τμήμα Μηχανοκίνητων Οχημάτων και βλέπεις τις έντονα χρωματισμένες πινακίδες που λένε 'δώσε το δώρο της ζωής', δεν σου προσφέρεται έντυπο συγκατάθεσης», εξηγεί στο παρακάτω βίντεο.

«Ποτέ δεν σου λένε ότι όταν γίνεσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρητής οργάνων, δεν είσαι βιολογικά νεκρός. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια καρδιά που χτυπάει. Οι πνεύμονές τους λειτουργούν. Το πεπτικό τους σύστημα λειτουργεί. Τα νεφρά τους λειτουργούν».

(Σχετικά: Γνωρίζατε ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας γιατρός για να αρχίσει να διεξάγει εργαστηριακά πειράματα τύπου αρουραίου σε ακόμα ζωντανούς εγγεγραμμένους δωρητές οργάνων είναι να τους κηρύξει «εγκεφαλικά νεκρούς».)

Εγκεφαλικά νεκρός δεν σημαίνει νεκρός

Λόγω του πώς ακούγεται η λέξη, ο εγκεφαλικά νεκρός μπορεί να κάνει να φαίνεται ότι ένα άτομο είναι σχεδόν ήδη νεκρό και έτοιμο για τα όργανά του να συλλεχθούν και να δοθούν σε κάποιον άλλο που έχει ανάγκη. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το να είσαι εγκεφαλικά νεκρός δεν σημαίνει ότι ένα άτομο είναι πραγματικά νεκρό.


«Άνθρωποι που έχουν κηρυχθεί εγκεφαλικά νεκροί έχουν γεννήσει υγιή μωρά», λέει η Δρ Klessig. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι σε καμμία περίπτωση νεκροί».

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν δύο τέτοιες περιπτώσεις δωρητών οργάνων που κηρύχθηκαν εγκεφαλικά νεκροί πριν εξαχθούν τα όργανά τους για μεταμόσχευση. Και τα δύο άτομα θα μπορούσαν να αναρρώσουν αν δεν είχαν γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης, όπως φαίνεται, από τη βιομηχανία μεταμοσχεύσεων οργάνων.


Ένας 19χρονος αθλητής που ονομάζεται Terrance Howard κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον άφησε με μια τρομερή εγκεφαλική βλάβη. Οι γονείς του Howard έχουν αυτό που η Δρ Klessig περιγράφει ως «σοκαριστικό και φρικτό» βίντεο που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ικετεύοντας τους επαγγελματίες υγείας να βοηθήσουν τον γιο τους να γίνει καλύτερα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


Η άλλη περίπτωση αφορά την 23χρονη Τζαμαϊκανή φοιτήτρια επιχειρήσεων Amber Ebanks, η οποία, μετά τη διάγνωσή της ως εγκεφαλικά νεκρής, παραμελήθηκε και αφέθηκε να πεθάνει από την πείνα. Η Ebanks υπέστη κάποιο είδος τραυματισμού που την ώθησε να οδηγήσει τον εαυτό της στο νοσοκομείο Montefiore στο Μπρονξ, μόνο για να καταλήξει 10 ημέρες αργότερα νεκρή με τα όργανά της να συλλέγονται από το νοσοκομείο.

«Είχε μια καρδιά που χτυπούσε. Είχε πνεύμονες που λειτουργούσαν. Έμοιαζε με κάθε άλλο ασθενή στο νοσοκομείο που γινόταν καλύτερα. Και η οικογένειά της πάλεψε γι' αυτήν. Ήθελαν φροντίδα για εκείνη, αλλά πιέζονταν σχεδόν μέρα παρά μέρα – οι γιατροί ήθελαν να αφαιρέσουν την υποστήριξη της ζωής της».


«Η ομάδα προμήθειας οργάνων εμφανίστηκε στην πραγματικότητα την πρώτη μέρα μετά τη διαδικασία, ακόμη και πριν κηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρή – ξέρετε, ενδιαφερόταν να τη δει να γίνεται δωρητής οργάνων, κάτι που η οικογένειά της αρνήθηκε».

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την πλήρη συνέντευξη βίντεο με τον Δρ Klessig, επισκεφθείτε ChildrensHealthDefense.org.


«Εάν δηλώσετε δωρητής δεν είναι εύκολο να το ακυρώσετε», έγραψε κάποιος στο X"" για να γίνει δωρητής οργάνων. «Δεν μπορείς απλά να το πάρεις πίσω όσο εύκολο είναι να το δηλώσεις. Δεν μπορείτε καν να το κάνετε online. Συμπληρώνετε μια φόρμα και την ταχυδρομείτε. Ποτέ δεν ακούς από κανέναν ότι ολοκληρώθηκε. Μετά πας να ανανεώσεις και να τους πεις ότι δεν είσαι πλέον δωρητής και σου λένε ότι ο υπολογιστής σου λέει ότι είσαι».

Περισσότερες ιστορίες όπως αυτή μπορούν να βρεθούν στο BadMedicine.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ & MEΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ὁ ἐγκεφαλικός ΘΑΝΑΤΟΣ εἶναι ἕνα ΨΕΜΜΑ! Μή ΔΩΡΙΖΕΤΕ τά ὄργανά σας! - Δρ. Paul A. Bryne

ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΙ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ!

ΕΠΕΙΔΗ -ΠΕΡΑΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ- ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ»...





Οι εγκεφαλικά νεκροί άνθρωποι, μπορεί ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ νεκροί - Να γιατί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!