Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Μαζική δραστηριότητα νανορομπότ και μικρορομπότ στην ένεση COVID19 τεχνολογίας BioN της Pfizer μετά από 5 εβδομάδες σε θερμοκρασία δωματίου - Βρέθηκαν συσσωματώματα φθορισμού - Μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου


Εικόνα: Pfizer BioN Tech COVID19 νήμα έγχυσης με μικροτσίπ και μικρορομπότ 5 εβδομάδες σε διαφάνεια με κάλυμμα. Μεγέθυνση 2000x. AM Medical


Karen Kingston: Η βιοηλεκτρονική με βάση το φως στα εμβόλια αλλάζει τι σημαίνει να «είσαι άνθρωπος»
16 Οκτωβριου 2024




Ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου που έκανα τις δοκιμές και τη μικροσκοπία στην ένεση Pfizer BioN Tech COVID19.





Σήμερα, σχεδόν 5 εβδομάδες αργότερα, κοίταξα τη διαφάνεια που είχε τη λύση COVID - καθώς ήθελα να ακολουθήσω αυτό που έχει συναρμολογηθεί με την πάροδο του χρόνου και να προσδιορίσω τη δραστηριότητα των νανο και των μικρορομπότ. Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε τα μικροσκοπικά ρομπότ να σμήνη και να κατασκευάζουν στερεά υλικά υδρογέλης στο πλάι μιας μικκυλιακής δομής.


Βίντεο: Pfizer BioN Tech COVID19 ένεση nano και microbots έχουν δημιουργήσει νησιά υδρογέλης. 5 εβδομάδες σε διαφάνεια με κάλυμμα. Μεγέθυνση 2000x. AM Medical

Η δραστηριότητα ήταν τόσο μικρή, που απαιτούσε μεγέθυνση 4000x με το Oil Objective. Σε αυτή τη μεγέθυνση φαίνεται η μαζική συνεχιζόμενη δραστηριότητα.


Βίντεο: Pfizer BioN Tech COVID19 νανο ένεσης και microbots. 5 εβδομάδες σε διαφάνεια με κάλυμμα. Μεγέθυνση 4000x. AM Medical



Εδώ είναι ένα άλλο βίντεο του κινήματος σε αυτή τη μικροσκοπική κλίμακα. Δείχνει πώς η νανοκλίμακα και η μικροκλίμακα μπορούν να προκαλέσουν κίνηση και συναρμολόγηση δομών χιλιάδες φορές μεγαλύτερες από τους αρχικούς κατασκευαστές.


Βίντεο: Pfizer BioN Tech COVID19 νανο ένεσης και microbots. 5 εβδομάδες σε διαφάνεια με κάλυμμα. Μεγέθυνση 4000x. AM Ιατρική

Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε πώς αυτά τα μικροσκοπικά νανο/μικρορομπότ μπορούν να μετακινήσουν μεγάλα συγκροτήματα υλικών. Σε άλλες μελέτες με ινσουλίνη Lantus I έδειξε πόσο μεγάλες νησίδες υδρογέλης, πιθανώς συμβάλλοντας στον σχηματισμό θρόμβων από καουτσούκ, αυτοσυναρμολογούνται.

Η μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου της ινσουλίνης


Lantus δείχνει υδρογέλη αυτοσυναρμολόγησης 


και ίδια νανορομποτικά χαρακτηριστικά όπως 


στο βιολογικό όπλο C19


Το άλλο πολύ ενδιαφέρον πράγμα που παρατηρήθηκε σε μεγέθυνση 4000x είναι πολλά μπλε φθορίζοντα συσσωματώματα που έχουν πορτοκαλί χείλος - αυτά δεν μπορούσαν να βρεθούν με μικρότερη μεγέθυνση. 

Ο λόγος για τον οποίο αυτό έχει τεράστιο ενδιαφέρον είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν κάνει ένεση COVID και όσοι εκτίθενται σε αποβολή έχουν φθορίζουσες μπλε ίνες που βγαίνουν από το δέρμα τους και πορτοκαλί κηλίδες στο πρόσωπό τους.




Εικόνα: αριστερά άνω COVID19 μη εμβολιασμένο άτομο που εκτίθεται σε αποβολή έχει πορτοκαλί λαμπερές κηλίδες και μπλε νήματα που βγαίνουν από το δέρμα τους υπό υπεριώδες φως. Αριστερά κάτω και δεξιά: Pfizer Bio N Tech COVID19 ένεση 5 εβδομάδες Μεγέθυνση 4000x.



Εικόνα: Αριστερά και δεξιά: Pfizer Bio N Tech COVID19 ένεση 5 εβδομάδες Μεγέθυνση 4000x.


Πολλά μικροτσίπ βρέθηκαν ακόμα - φαινόταν σαν να είχε συμβεί κάποια αποσυναρμολόγηση κατά τη διάρκεια των 5 εβδομάδων, αλλά μπορούσα ακόμα να βρω πολλά από τα προηγουμένως συναρμολογημένα μικροτσίπ.




Εικόνα: Αριστερά και δεξιά: Pfizer Bio N Tech COVID19 ένεση 5 εβδομάδες Μεγέθυνση μικροτσίπ 2000x.




Εικόνα: Pfizer Bio N Tech COVID19 ένεση 5 εβδομάδες Μεγέθυνση μικροτσίπ 4000x.


Εικόνα: Pfizer Bio N Tech COVID19 ένεση 5 εβδομάδες Μεγέθυνση μικροτσίπ 4000x.


Άλλες δομές σαν σύρμα είχαν συναρμολογηθεί που δεν είχα δει προηγουμένως έτσι, συνδέοντας διαφορετικά μικροτσίπ.



Εικόνα: Pfizer Bio N Tech COVID19 ένεση 5 εβδομάδες Μικροτσίπ και νανο/μικροκαλώδια Μεγέθυνση 2000x.


Άλλες περιοχές είχαν μεσογόνα μικροτσίπ και υψηλή μικκυλιακή πυκνότητα με κάποιες δομές σαν τσιπ.



Εικόνα: Pfizer Bio N Tech COVID19 ένεση 5 εβδομάδες αριστερά mesogen μεγέθυνση 2000x. Δεξιά μικκύλια και δομές μικροτσίπ με μικρορομπότ. Μεγέθυνση 400x


Σημειώθηκε κατασκευή νήματος από τα μικκύλια.




Εικόνα: Pfizer Bio N Tech COVID19 ένεση 5 εβδομάδες. Το αριστερό νήμα συναρμολογήθηκε. Μεγέθυνση 4000x. Σωστή συναρμολόγηση σε διαδικασία από micellar microbots. Μεγέθυνση 2000x.

Περίληψη:

Τα νανορομπότ και τα μικρορομπότ μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία δωματίου κάτω από ένα κάλυμμα ολίσθησης χωρίς εξωτερική πηγή ενέργειας και να συνεχίσουν να αυτοσυναρμολογούνται δομές. Οι τσουλήθρες αποθηκεύτηκαν σε κλειδωμένο αποθηκευτικό χώρο χωρίς φως, ηλεκτρικό ρεύμα, έκθεση Wi-Fi. Με μεγέθυνση 4000x παρατηρούνται πολλαπλά συσσωματώματα φθοριζόντων μπλε δομών με πορτοκαλί ζάντες που δεν έχουν παρατηρηθεί προηγουμένως. Αυτό συμβαίνει να είναι τα χρώματα των μπλε νημάτων που προέρχονται από το σώμα των ανθρώπων και η πορτοκαλί λάμψη του προσώπου που φαίνεται κάτω από το υπεριώδες φως.





-



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

CHDTV: Αυτό είναι το πιο περίεργο πράγμα που είχαμε ποτέ την ατυχία να δημοσιεύσουμε

Η Δρ Ana Mihalcea χρησιμοποιεί ένα μικροσκόπιο 4000x για να εξετάσει το αίμα εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ανθρώπων, ζωντανών και νεκρών. Δεν θα πιστεύετε αυτό που βρήκε.

«... Ένεση Pfizer BioNTech COVID -19 όταν τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σε διαφάνεια. Και στο βάθος βλέπετε όλα αυτά τα φώτα που αναβοσβήνουν και την ακραία δραστηριότητα. Αυτό είναι 100 φορές μεγέθυνση. Και εδώ βλέπετε ότι έχει αυτοσυναρμολογηθεί κάτι που ονομάζουμε μικροτσίπ, επειδή έχουμε κάνει μελέτες ότι αυτά τα μικροτσίπ εκπέμπουν στην πραγματικότητα αυτό που ονομάζεται "φαινόμενο διεύθυνσης MAC ..."





«Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ηλεκτρονικού μικροσκοπίου σάρωσης υψηλής ισχύος, μια ομάδα ερευνητών επιστημόνων από την Αργεντινή επιβεβαίωσε την παρουσία «τουλάχιστον 55 αδήλωτων χημικών στοιχείων που βρέθηκαν σε έξι μάρκες εμβολίων COVID-19», συμπεριλαμβανομένων τοξικών μετάλλων, ραδιενεργών στοιχείων και μετάλλων σπάνιων γαιών (λανθανίδες)... Εννέα (9) λανθανίδες σπάνιων γαιών βρέθηκαν στις ενέσεις mRNA COVID-19 της Pfizer...

...Οι λανθανίδες σπάνιων γαιών είναι επίσης βασικά συστατικά των κβαντικών κουκκίδων και των τεχνολογιών νανοσωματιδίων επεξεργασίας γονιδίων που αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία της οπτογενετικής και του διαδικτύου των σωμάτων (IOB)

Η οπτογενετική αλλάζει τι σημαίνει να «είσαι άνθρωπος»

Η οπτογενετική είναι το πεδίο της συνθετικής βιολογίας που χρησιμοποιεί συσκευές φωτός και βιοηλεκτρονικών νανοσωματιδίων για να χειριστεί και να ελέγξει τις κυτταρικές λειτουργίες μέσα στο ανθρώπινο σώμα.
The Kingston Report
Η βιοηλεκτρονική με βάση το φως στα εμβόλια αλλάζει τι σημαίνει να «είσαι άνθρωπος»
17 Οκτωβρίου 2024: Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ηλεκτρονικού μικροσκοπίου σάρωσης υψηλής ισχύος, μια ομάδα ερευνητών επιστημόνων από την Αργεντινή επιβεβαίωσε την παρουσία «τουλάχιστον 55 αδήλωτων χημικών στοιχείων που βρέθηκαν σε έξι μάρκες εμβολίων COVID-19», συμπεριλαμβανομένων τοξικών μετάλλων, ραδιενεργών στοιχείων και...
Διαβάστε περισσότερα


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!