Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Εμβόλιο Pfizer: «... έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις που οδήγησαν σε θάνατο»


Εικόνα: 8photo / freepik


Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν κάποια ένθετα συσκευασίας των εμβολίων της Pfizer, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν ένα άτομο με φυσιολογική σκέψη κάπως ανήσυχο όταν τα διαβάζει.

Έχουμε ερευνήσει πότε εκδόθηκαν αυτά - και στην πραγματικότητα, το εν λόγω απόσπασμα με την ένδειξη σοβαρών παρενεργειών μπορεί να βρεθεί τόσο στην τελευταία έκδοση JN.1 όσο και στους διαφημιζόμενους "εμβολιασμούς" KP.2. Και: «... Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό θα προστατεύεστε».

Σε αντίθεση με τις πλήρεις υποσχέσεις από πολιτικούς και επίσημους φορείς, οι κατασκευαστές των λεγόμενων εμβολίων είναι πολύ πιο προσεκτικοί στις διατυπώσεις τους. 

Στο τελευταίο «εμβόλιο» της Pfizer Comirnaty KP.2, βρίσκεται το ακόλουθο απόσπασμα στο δραστικό συστατικό, το οποίο υποτίθεται ότι είναι προσαρμοσμένο για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών (άμεση σύνδεση με το Biontech):


Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μυοκαρδίτιδας (φλεγμονή του καρδιακού μυός) και περικαρδίτιδας (φλεγμονή του περικαρδίου) μετά τον εμβολιασμό με εμβόλιο Comirnaty (βλ. παράγραφο 4). Αυτές οι ασθένειες μπορούν να αναπτυχθούν μέσα σε λίγες ημέρες από τον εμβολιασμό και εμφανίστηκαν κυρίως εντός 14 ημερών. Παρατηρήθηκαν συχνότερα μετά τον δεύτερο εμβολιασμό και συχνότερα σε νεώτερους άνδρες. Ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας φαίνεται να είναι χαμηλότερος στα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών από ό, τι στα παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών. Οι περισσότερες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας ανακάμπτουν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απαιτήθηκε εντατική θεραπεία και παρατηρήθηκαν περιπτώσεις θανάτου. Μετά τον εμβολιασμό, θα πρέπει να αναζητήσετε σημεία μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας, όπως δύσπνοια, αίσθημα παλμών και πόνο στο στήθος και να αναζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια εάν εμφανιστούν.





Έτσι μπορεί να πεθάνετε, και τα παιδιά χωρίς κίνδυνο σοβαρής ασθένειας μπορούν να πεθάνουν.

Μέχρι σήμερα, πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες ισχυρίζονται ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, χωρίς παρενέργειες και έχει προστατευτικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το «αποτέλεσμα», η Pfizer εξηγεί:


Όπως με οποιοδήποτε εμβόλιο, το εμβόλιο Comirnaty KP.2 μπορεί να μην προστατεύει όλα τα εμβολιασμένα άτομα και δεν είναι γνωστό για πόσο καιρό θα προστατεύεται το παιδί σας.



Αυτό καλύπτει επίσης το γεγονός ότι ο «εμβολιασμός» δεν έχει κανένα θετικό αποτέλεσμα και αν έχει, δεν είναι γνωστό πόσο διαρκεί.

Ωστόσο, το ένθετο συσκευασίας για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών περιέχει επίσης αυτό το απόσπασμα:


Εάν το παιδί σας είναι έγκυος (!), ενημερώστε τον γιατρό, τον νοσοκόμο ή τον φαρμακοποιό του παιδιού σας πριν το παιδί σας λάβει αυτό το εμβόλιο.


Ο βαθμός στον οποίο θα είναι φυσιολογικό για τις ηλικίες 5 έως 11 ετών να είναι έγκυες στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία το 2024 είναι άγνωστος στη συντακτική ομάδα του Report24.

Σε κάθε περίπτωση, ο εντελώς ανέμελος χειρισμός των εγκύων παραμένει, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε πραγματικά τι τους κάνουν τα «εμβόλια»:


Δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με τη χρήση του εμβολίου Comirnaty KP.2 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.



Στο περαιτέρω κείμενο, η Pfizer ισχυρίζεται ότι δεν έχουν αποδειχθεί αρνητικές επιπτώσεις για την έγκυο γυναίκα ή το παιδί κατά την προηγούμενη χρήση, δεν υπάρχει αυξημένος κίνδυνος αποβολής. Συμπέρασμα: "Το εμβόλιο Comirnaty KP.2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης".

Η ίδια σύνθεση μπορεί επίσης να βρεθεί για το θηλασμό:


Δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με τη χρήση του εμβολίου Comirnaty KP.2 κατά τη διάρκεια του θηλασμού.



Ωστόσο, δεν αναμένονται αρνητικές επιπτώσεις ούτε εδώ.

Ακόμη και αν τα σκευάσματα είναι σχετικά ευρεία, είναι πιθανό ότι, παρά τις καλύτερες γνώσεις, δεν έχει ληφθεί υπόψη η πραγματική κατάσταση της επιστήμης ή η παρακολούθηση των φαρμάκων. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμη και τα εξαιρετικά ελλιπή υπάρχοντα δεδομένα σχετικά με τις παρενέργειες περιελάμβαναν ήδη θανάτους βρεφών και παιδιών το 2021. Η έκθεση24 ανέφερε τα πρώτα κρούσματα ήδη από τον Απρίλιο του 2021:

Οι θάνατοι και οι παρενέργειες ήταν γνωστές στους πολιτικούς και στο γερμανικό RKI. Αποσπάσματα από επίσημα επίσημα έγγραφα:

Πρωτόκολλο RKI, 27 Απριλίου 2020 (προφητικά προαισθήματα στην ομάδα κρίσης): Θα έρθουν αρκετά εμβόλια, τα οποία έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί βιαστικά. Τα σχετικά δεδομένα συλλέγονται μόνο μετά την κυκλοφορία.

EMA, 21 Δεκεμβρίου 2020 (σχετικά με την έγκριση των «εμβολίων»): Δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες γονιδιοτοξικότητας ή καρκινογένεσης. Η τοξικότητα στην αναπαραγωγή και την ανάπτυξη διερευνήθηκε σε αρουραίους [...].

Συγκριτικά, για παράδειγμα, το ένθετο συσκευασίας για το Comirnaty Omicron XBB περιέχει τις ακόλουθες πληροφορίες:

Δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες γονοτοξικότητας ή καρκινογένεσης. Τα συστατικά του εμβολίου (λιπίδια και mRNA) δεν αναμένεται να έχουν γονιδιοτοξικό δυναμικό.


FDA, 8 Νοεμβρίου 2021 (στη μελέτη έγκρισης): Υπήρξαν συνολικά 38 θάνατοι, 21 στην ομάδα εμβολιασμού και 17 στην ομάδα εικονικού φαρμάκου, δηλαδή περίπου 24% περισσότεροι θάνατοι στην ομάδα εμβολιασμού ...

PEI, 1 Σεπτεμβρίου 2023 (σχετικά με το θέμα των αναφορών παρενεργειών): Υπήρχαν άνθρωποι που νοιάζονταν μόνο για θανάτους και άνθρωποι που νοιάζονταν μόνο για μυοκαρδίτιδα, είχαμε πολύ περισσότερη δουλειά από ποτέ, μόνο και μόνο λόγω αυτού του εμβολίου.

Αν, σε αυτό το πλαίσιο, ειδικά στην Αυστρία, πρέπει κανείς να υπομείνει την καθημερινή διαφήμιση για τον «εμβολιασμό» από τη φαρμακοβιομηχανία («Gemma boosters») καθώς και την κρυφή διαφήμιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα πρέπει να επισημάνει τα παραπάνω γεγονότα στους συνανθρώπους του πριν πάρει μια απερίσκεπτη και απληροφόρητη απόφαση εμβολιασμού.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!