Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Είναι η Μαρίν Λεπέν τραυματισμένη από το εμβόλιο Covid;




Η Μαρίν Λεπέν δεν είναι ο αυτοκράτορας, καθώς το κόμμα της Εθνικός Συναγερμός εμποδίστηκε να σχηματίσει κυβέρνηση στη Γαλλία από μια σιωπηρή συμμαχία της Αριστεράς, της Άκρας Αριστεράς και της «Κεντροδεξιάς» τον περασμένο Ιούλιο. Αλλά φαίνεται να φοράει νέα ρούχα. Δυστυχώς, όμως, τα καινούργια ρούχα της αποτελούνται από μία προφανή αναπηρία.

Η Μαρίν Λεπέν πάσχει σαφώς από μερική παράλυση του προσώπου ή παράλυση του Bell: μια γνωστή ανεπιθύμητη ενέργεια τουλάχιστον του εμβολίου BioNTech-Pfizer Covid-19. 

Η προφανής αναπηρία της, ωστόσο, αγνοείται εντελώς όχι μόνο από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τόσο γαλλικά όσο και διεθνή, αλλά ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το "X" - κάτι που είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτο και φαίνεται αδύνατο χωρίς την καταστολή των αναρτήσεων που εφιστούν την προσοχή σε αυτό.

Θα μπορούσα να παραθέσω σχεδόν οποιαδήποτε πρόσφατη φωτογραφία ή βίντεο της Le Pen για να επεξηγήσω την άποψή μου. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, την παρακάτω φωτογραφία.





Παρακάτω, έχω περικόψει τη φωτογραφία και την αντιπαραβάλλω με μια εικόνα από τη σελίδα της Mayo Clinic για την παράλυση του Bell.






Ή σκεφτείτε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία όχι μόνο το ασύμμετρο χαμόγελο αλλά και το πρόβλημα των οφθαλμικών μυών είναι ιδιαίτερα εμφανή.






Ή την παρακάτω φωτογραφία της Λεπέν με τον νεαρό προστατευόμενό της και πρόεδρο του κόμματος Εθνικός Συναγερμός Jordan Bardella.






Η παράλυση στη δεξιά πλευρά του προσώπου της Λεπέν είναι ολοφάνερη.

Είναι, περιττό να πούμε, εξίσου ή ακόμα πιο αδιαμφισβήτητο σε βίντεο, όπως μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί στο παρακάτω απόσπασμα βίντεο.






Ή δείτε τη συνέντευξή της στις 5 Ιουλίου στο γαλλικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο CNews εδώ ή τη συνέντευξή της στις 17 Ιουλίου στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο ειδήσεων BFM εδώ

Όσο και αν δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει πιο ευνοϊκές γωνίες κάμερας, απλά δεν υπάρχει απόκρυψη της παράλυσης του προσώπου.

Η αναπηρία της Λεπέν είναι πρόσφατη και φαίνεται να επιδεινώνεται. Υπάρχουν ίσως κάποιες πρώτες σχετικά ήπιες εκδηλώσεις του το 2022. Η παρακάτω φωτογραφία, για παράδειγμα, χρησιμοποιήθηκε στην προεδρική της εκστρατεία στις αρχές του 2022.





Η παρακάτω φωτογραφία, αντίθετα, είναι από το 2017. (Από τη σελίδα της στο Facebook εδώ.)





Λοιπόν, εμβολιάστηκε η Μαρίν Λεπέν κατά του Covid-19; Λοιπόν, ναι, με δική της παραδοχή, το έκανε και πήρε επίσης τουλάχιστον ένα ενισχυτικό. 

Σε αυτή τη συνέντευξη του Ιανουαρίου 2022 στο CNews, δείτε λέει ότι «εμβολιάστηκε τρεις φορές». Συνεχίζει εξηγώντας ότι ο πρώτος εμβολιασμός της ήταν το «ισοδύναμο δύο δόσεων». Έτσι, μπορούμε να συμπεράνουμε από αυτό ότι αρχικά εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson και στη συνέχεια ενισχύθηκε με ένα από τα εμβόλια mRNA.

Είναι η αναπηρία της συνέπεια του εμβολιασμού της; Λοιπόν, ποιος ξέρει. Αλλά το ίδιο το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται καν να μιλήσει γι' αυτό – ούτε καν να το παρατηρήσει – υποδηλώνει ότι είναι. Αν υπήρχε κάποια άλλη εξήγηση, σίγουρα τα μέσα ενημέρωσης θα ασχολούνταν με αυτό και το κοινό θα είχε τη δυνατότητα να αναγνωρίσει ότι βλέπει αυτό που βλέπει.

Σκεφτείτε αυτό το tweet της Daily Sceptic με ένα από τα άρθρα μου που χαρακτηρίζει την πρώτη φωτογραφία παραπάνω στην προεπισκόπηση. Από τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, όπως φαίνεται στο παρακάτω screencap, ο μετρητής απαντήσεων δείχνει ότι υπήρξαν 10 απαντήσεις. Αλλά, όπως φαίνεται από το κενό διάστημα κάτω από το "δημοσιεύστε την απάντησή σας", κανένα από αυτά δεν εμφανίζεται. Δεν κρύβονται πίσω από κανένα εμπόδιο με δυνατότητα κλικ, όπως "εμφάνιση πιθανών ανεπιθύμητων μηνυμάτων". Απλώς δεν μπορείτε να τα βρείτε πουθενά.

Τι τα έκανε το "Χ"; Μήπως κάποιες από αυτές τις απαντήσεις περιείχαν υπαινιγμούς για την αναπηρία της Λεπέν; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ίχνος οποιασδήποτε συζήτησης γι' αυτό, ακόμη και στη γαλλόφωνη σφαίρα του "Χ"; Έχει προγραμματιστεί ο αλγόριθμος του "Χ" να καταστέλλει αναρτήσεις που αναφέρονται σε αυτό;





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν 6 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τα μη εμβολιασμένα παιδιά
Μια μελέτη 64.000 παιδιών και εφήβων διαπίστωσε ότι τα μη εμβολιασμένα παιδιά έχουν έξι φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μετά από έναν «εμβολιασμό» κορωνοϊού. Αυτό το εύρημα αποσιωπήθηκε σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στις αρχές του έτους, στην οποία οι εμβολιασμοί Corona αναγνωρίστηκαν ως η αιτία των αυξανόμενων περιπτώσεων νεοεμφανιζόμενου άσθματος στα παιδιά.


Δεδομένα NHS: Τα «εμβόλια» Covid συνδέονται με όλες τις περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής στα παιδιά
Αυτό το εύρημα για τη μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα προκύπτει από μια μελέτη που αξιολογεί επίσημα δεδομένα υγείας περίπου 800.000 παιδιών και εφήβων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ενέσεις είχαν μόνο περιορισμένο προστατευτικό αποτέλεσμα.


Καρδιακές προσβολές στους νέους: η αύξηση δεν μπορεί πλέον να παραβλέπεται
Οι νέοι έχουν υποφέρει πολύ πιο συχνά από καρδιακά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Τα δεδομένα βρίσκονται τώρα στο τραπέζι. Αλλά οι άνθρωποι είναι απρόθυμοι να αναγνωρίσουν την αιτία.


Άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης του Π.Ο.Υ. για δοκιμή PCR της ευλογιάς των πιθήκων
Αυτές τις μέρες, ενόψει των πολλών γεγονότων – «πολυκρίση», όπως το αποκαλεί ο Klaus Schwab – είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη μας. Ως εκ τούτου, θα λάβετε τώρα μια μικρή "ενημέρωση" ή μια "υπενθύμιση" ότι η "ευλογιά των πιθήκων" ή το "MPox" δεν είναι στην πραγματικότητα έξω από τον κόσμο. Μόλις χθες, 3 Οκτωβρίου 2024, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) δημιούργησε ένα νέο «γρήγορο τεστ» βασισμένο στην τεχνολογία PCR για το «MPox» μέσω «έγκρισης έκτακτης ανάγκης». Μια «ενημέρωση» από την πρώτη γραμμή του αγώνα των γραφειοκρατών της υγείας για συνεχή συνάφεια και αξιοπιστία.


Τα αντιβιοτικά στα βρέφη μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι για την ανοσολογική υγεία
Οι επιστήμονες βρίσκουν μια σύνδεση μεταξύ της διαταραχής του μικροβιώματος του εντέρου από τα αντιβιοτικά και της αυξημένης ευαισθησίας στο άσθμα.


Μετά τη χρήση της κάψουλας αυτοκτονίας: Επιδρομή στον εφευρέτη "Sarco" στην Ολλανδία
Οι ολλανδικές αρχές ερεύνησαν τις εγκαταστάσεις του Philip Nitschke - κατόπιν αιτήματος της ελβετικής δικαιοσύνης. Αυτό ακολουθεί την πρώτη χρήση της αμφιλεγόμενης κάψουλας αυτοκτονίας Sarco στην Ελβετία, στην οποία μια σοβαρά άρρωστη γυναίκα αυτοκτόνησε οικειοθελώς. Οι έρευνες των ελβετικών αρχών συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!