Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Δρ Vernon Coleman: Απόδειξη ότι το εμβόλιο covid-19 προκαλεί ψυχική ασθένεια




Το έχω αναφέρει στο παρελθόν, αλλά πολύ λίγοι γιατροί φαίνεται να το έχουν παρατηρήσει, οπότε θα προσπαθήσω ξανά.

Υπάρχουν πλέον σαφή, αδιαμφισβήτητα στοιχεία που δείχνουν ότι το εμβόλιο covid-19 προκαλεί ψυχική (καθώς και σωματική) ασθένεια.

Σε επιστημονική εργασία με τίτλο «Ψυχιατρικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά της covid-19: μια μελέτη κοόρτης με βάση τον πληθυσμό στη Σεούλ της Νότιας Κορέας», οι συγγραφείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο εμβολιασμός κατά της covid-19 αύξησε τους κινδύνους κατάθλιψης, άγχους, διάστασης, διαταραχών που σχετίζονται με το στρες και σωματόμορφων διαταραχών και διαταραχών ύπνου».

Οι συγγραφείς προειδοποίησαν ότι «απαιτούνται ειδικές προφυλάξεις για τη χορήγηση πρόσθετων εμβολιασμών κατά της covid-19 σε πληθυσμούς ευάλωτους σε ψυχιατρικές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Στη μελέτη συμμετείχε τυχαία επιλεγμένο το 50% του πληθυσμού που κατοικούσε στη Σεούλ. Συνολικά 4.348.412 άτομα (εξαιρουμένων εκείνων κάτω των 20 ετών) συμμετείχαν στη μελέτη, η οποία συνέκρινε εκείνους που είχαν εμβολιαστεί με εκείνους που δεν είχαν εμβολιαστεί.

Αν μου βρείτε κάποια επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από έναν κατασκευαστή εμβολίων στην οποία συμμετείχαν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι, θα φάω το δεύτερο καλύτερο καπέλο μου.

Επαναλαμβάνω: κάθε γιατρός ή νοσοκόμα που εξακολουθεί να χορηγεί το εμβόλιο κατά της covid-19 θα πρέπει να συλλαμβάνεται και θα πρέπει να χάνει την άδεια άσκησης επαγγέλματος. 

Το εμβόλιο covid-19 δεν κάνει αυτό που προορίζεται να κάνει, αλλά προκαλεί ένα ευρύ φάσμα σωματικών και ψυχικών διαταραχών (για τις περισσότερες από τις οποίες προειδοποίησα σε αυτόν τον ιστότοπο το 2020).

Παρακαλώ βάλτε αυτό το άρθρο στο "X", Facebook κ.λπ., κλπ., (Είμαι αποκλεισμένος από ΟΛΑ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και στείλτε αντίγραφα στο γιατρό σας και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Υπάρχει μια λίστα με τα βιβλία μου σχετικά με την απάτη covid στο βιβλιοπωλείο στο www.vernoncoleman.com. Τα βιβλία βρίσκονται υπό τον τίτλο «Βιβλία Covid και η Μεγάλη Επαναφορά». Το πρώτο μου βιβλίο για την απάτη του covid δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2020 και ονομάζεται Coming Apocalypse. Πιστεύω ότι εξακολουθεί να είναι η καλύτερη εισαγωγή σε αυτό που συνέβη το 2020 - και πώς άλλαξε η ζωή μας για πάντα.

Πνευματικά δικαιώματα Vernon Coleman Οκτώβριος 2024




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!