Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Ο μαρξιστής γενικός εισαγγελέας της Kamala Harris εκτίθεται: Ο Trevor Loudon αποκαλύπτει την κομμουνιστική συνωμοσία για τη μεταμόρφωση του συστήματος δικαιοσύνης της Αμερικής (συνέντευξη)


Οι πιθανές επιλογές της Kamala Harris για τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα -ο Eric Holder, ο Tony West και ο Keith Ellison - είναι βαθιά εδραιωμένοι σε ριζοσπαστικά κομμουνιστικά κινήματα, έτοιμα να προωθήσουν μια επαναστατική ατζέντα που θα μπορούσε να μεταμορφώσει ανεπανόρθωτα τον ιστό της Αμερικής.


Το RAIR Foundation USA κάθισε πρόσφατα με τον διάσημο συγγραφέα και εμπειρογνώμονα για τον κομμουνισμό, Trevor Loudon, για μια ανατριχιαστική συνέντευξη που αποκάλυψε τις βαθιά ριζωμένες συνδέσεις μεταξύ βασικών προσωπικοτήτων στην αμερικανική πολιτική και τους δεσμούς τους με σημαντικά άτομα που εφαρμόζουν κομμουνιστικές ιδεολογίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Ο Loudon, ο οποίος υπήρξε ηγετική φωνή σχετικά με τους κινδύνους του μαρξισμού στη Δύση, παρουσίασε ένα περίπλοκο δίκτυο συνδέσεων που εκτείνεται από τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα έως τη σημερινή αντιπρόεδρο Kamala Harris, τον γενικό εισαγγελέα Eric Holder, ακόμη και τον γενικό εισαγγελέα της Μινεσότα Keith Ellison. Η συνέντευξη έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς οι ΗΠΑ πλησιάζουν σε άλλες κρίσιμες εκλογές.





Eric Holder: Μια μαρξιστική κληρονομιά

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Loudon υπενθύμισε στους ακροατές τους μαρξιστικούς δεσμούς του Eric Holder, δηλώνοντας: «Ο Holder ήταν ένας παλιός μαρξιστής από τα φοιτητικά του χρόνια». 

Ο Holder, Γενικός Εισαγγελέας του Obama, δεν ήταν απλώς ένας παθητικός θεατής στα αριστερά κινήματα, σύμφωνα με τον Loudon. Ωστόσο, κάποιος εργάζεται ενεργά για να διαλύσει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και να μετατοπίσει την εξουσία υπέρ των Δημοκρατικών.

Ο Loudon τόνισε πώς ο Holder, υπό την καθοδήγηση του Obama, εργάστηκε αδιάκοπα για να επηρεάσει τους εκλογικούς χάρτες υπέρ των Δημοκρατικών, βοηθώντας να γείρει μόνιμα η ισορροπία δυνάμεων. 

Ο Loudon μοιράστηκε επίσης τη σύνδεση του Holder με τον Percy Sutton, έναν ισχυρό ελεγκτή του Manhattan Borough με βαθείς κομμουνιστικούς οικογενειακούς δεσμούς, τον οποίο ο Loudon περιέγραψε ως μέντορα του Holder. Ο Sutton έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ριζοσπαστικής πολιτικής ατζέντας του Holder.



Η σύνδεση Kamala Harris

Οι αποκαλύψεις του Loudon για την Kamala Harris ήταν ακόμη πιο ανησυχητικές. Το μαρξιστικό υπόβαθρο της Harris, σύμφωνα με τον Loudon, είναι βαθύ. Εξήγησε ότι οι γονείς της Harris συμμετείχαν σε μια μαρξιστική ομάδα στο Berkeley, την Afro-American Association, η οποία ενστερνιζόταν ριζοσπαστικές ιδεολογίες επηρεασμένες από τον Μάο Τσε Τουνγκ και τον Τσε Γκεβάρα. «Αυτή η ομάδα τελικά γέννησε το Κόμμα των Μαύρων Πανθήρων», σημείωσε ο Loudon, υπογραμμίζοντας τις βίαιες και εξτρεμιστικές ρίζες της πολιτικής ανατροφής της Harris.

Ίσως το πιο συγκλονιστικό είναι η σχέση μεταξύ Harris, Sutton και Barack Obama. Ο Loudon εξήγησε πώς ο Khalid Al Mansur, μια ριζοσπαστική φιγούρα στη μαρξιστική ομάδα των γονιών του Harris, έπεισε τον Sutton να βοηθήσει τον Obama να κερδίσει την αποδοχή στο Χάρβαρντ. 

«Αυτό είναι ένα πολύ αιμομικτικό δίκτυο», είπε ο Loudon, «ο Eric Holder, ο Barack Obama, η Kamala Harris – όλοι προέρχονται από την ίδια μαρξιστική ομάδα». Οι δεσμοί μεταξύ αυτών των επιφανών πολιτικών προσωπικοτήτων και του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος αποκαλύπτουν μια συντονισμένη προσπάθεια υπονόμευσης των θεμελιωδών αξιών της Αμερικής.



Η (φιλοκινεζική) Σοσιαλιστική Οργάνωση Freedom Road και οι ταραχές του George Floyd

Ο Loudon επεσήμανε πιο πρόσφατα γεγονότα για να απεικονίσει τη μαρξιστική διείσδυση στους αμερικανικούς θεσμούς, τονίζοντας συγκεκριμένα τον ρόλο της Σοσιαλιστικής Οργάνωσης Freedom Road (FRSO) στις ταραχές του George Floyd. 

Σύμφωνα με τον Loudon, αυτή η φιλοκινεζική κομμουνιστική ομάδα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση των ταραχών που κατέστρεψαν πόλεις όπως η Μινεάπολη. 

«Ο Eric Holder απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον 22 μελών της FRSO που συμμετείχαν σε τρομοκρατικές δραστηριότητες», δήλωσε ο Loudon, υπονοώντας την πολιτική ευνοιοκρατία που προστάτευε βασικούς παράγοντες στις ταραχές.



Keith Ellison: Ένας ριζοσπάστης αριστερός στην εξουσία

Ο Keith Ellison, ο σημερινός Γενικός Εισαγγελέας της Μινεσότα, δέχθηκε επίσης πυρά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Ο Loudon κατηγόρησε τον Ellison ότι παρέμεινε άπραγος ενώ η πόλη καιγόταν κατά τη διάρκεια των ταραχών του George Floyd, που οργανώθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τους συνεργάτες του στην FRSO. 

Ο Loudon αναφέρθηκε επίσης στους δεσμούς του Ellison με τα ίδια κομμουνιστικά δίκτυα με την Harris και τον Obama, σκιαγραφώντας μια εικόνα μιας συντονισμένης προσπάθειας μεταξύ των αριστερών ριζοσπαστών να επιφέρουν επαναστατικές αλλαγές στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Η ευρύτερη κομμουνιστική ατζέντα

Το μήνυμα του Loudon ήταν σαφές: αυτό που αντιμετωπίζει σήμερα η Αμερική δεν είναι απλώς πολιτικές διαμάχες μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων, αλλά μια πλήρης κομμουνιστική επανάσταση. 

«Αυτές είναι εκλογές μεταξύ ελευθερίας και κομμουνισμού», προειδοποίησε ο Loudon. Εξέφρασε την ανησυχία του ότι αν η Kamala Harris γίνει πρόεδρος, οι μαρξιστικές ρίζες της θα οδηγήσουν σε πολιτικές που θα μεταμορφώσουν θεμελιωδώς τη χώρα – νομιμοποιώντας εκατομμύρια παράνομους μετανάστες, στοιβάζοντας το Ανώτατο Δικαστήριο με αριστερούς δικαστές και υπονομεύοντας την ενεργειακή ανεξαρτησία της Αμερικής.

«Αυτή είναι μια μαοϊκή κατάληψη», είπε ωμά ο Loudon, εξηγώντας ότι η Χάρις και οι σύμμαχοί της στοχεύουν να καταστρέψουν τον πλούτο της μεσαίας τάξης μέσω της υπερβολικής φορολογίας, να διαβρώσουν την εθνική ταυτότητα της Αμερικής μέσω της μαζικής μετανάστευσης και να επιβάλουν αριστερή ιδεολογία σε κάθε πτυχή της αμερικανικής ζωής.



Η στρατηγική Cloward-Piven σε δράση

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη στρατηγική Cloward-Piven, μια ριζοσπαστική αριστερή προσέγγιση για την υπερφόρτωση του συστήματος κοινωνικής πρόνοιας για να επιφέρει την κατάρρευση του καπιταλισμού, ο Loudon επιβεβαίωσε την εφαρμογή της στη σύγχρονη αμερικανική πολιτική. «Αυτό ήταν ένα μακρύ μαρξιστικό πρόγραμμα», δήλωσε ο Loudon, τονίζοντας την επέκταση του κράτους πρόνοιας, τη μαζική παράνομη μετανάστευση και το γραφειοκρατικό φούσκωμα ως μεθόδους που έχουν σχεδιαστεί για να χρεοκοπήσουν το έθνος και να συγκεντρώσουν την εξουσία.


Παρότρυνση για δράση

Ο Loudon ολοκλήρωσε τη συνέντευξη με μια τρομερή προειδοποίηση και μια έκκληση για δράση. «Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία για δράση», είπε, προτρέποντας τους Αμερικανούς να ξυπνήσουν για τη μαρξιστική απειλή που αντιμετωπίζει το έθνος. 

Επαίνεσε τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis που χαρακτήρισε τον αντίπαλό του μαρξιστή κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής εκστρατείας του, η οποία τον βοήθησε να εξασφαλίσει οριακά τη νίκη. Ο Loudon τόνισε ότι ολόκληρο το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα πρέπει να υιοθετήσει αυτή τη στρατηγική και να εκθέσει τους κομμουνιστικούς δεσμούς της Kamala Harris και των συνεργατών της.

«Αυτές οι εκλογές δεν αφορούν Δημοκρατικούς εναντίον Ρεπουμπλικάνων. πρόκειται για την ελευθερία εναντίον του κομμουνισμού», δήλωσε ο Loudon, τοποθετώντας σωστά το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών.

Το νέο βιβλίο του Trevor Loudon, Stealth: Kamala Harris's Communist Roots, εμβαθύνει σε αυτές τις συνδέσεις και παρέχει τα στοιχεία που απαιτούνται για να αμφισβητηθεί η λαβή της ριζοσπαστικής αριστεράς στην αμερικανική πολιτική.

ΠΗΓΗ: Kamala Harris’s Marxist Attorney General Picks Exposed: Trevor Loudon Reveals the Communist Plot to Transform America’s Justice System (Interview) - RAIR


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!