Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ιαπωνία: Καταστήματα αρνούνται την πρόσβαση εμβολιασμένων με saRNA




Ως η επόμενη γενιά ενέσεων με βάση το RNA, το αυτοενισχυόμενο RNA (saRNA) έχει εγκριθεί στην Ιαπωνία.

Είναι το επόμενο λογικό βήμα για τη μεταφορά της παραγωγής εμβολίων από τον βιοαντιδραστήρα στο εργοστάσιο στο ανθρώπινο σώμα.

Τώρα ορισμένα καταστήματα αρνούνται να εξυπηρετήσουν εμβολιασμένους.

Ο λόγος είναι οι φόβοι για το εμβόλιο corona ARCT-154.

19 Οκτωβρίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 4,4 λεπτά



Αυτό αναφέρει τώρα το Sumikai, ένα γερμανόφωνο περιοδικό για την Ιαπωνία, σχετικά με την αρνητική στάση των καταστημάτων και των ιδρυμάτων απέναντι στους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί με αυτό. 

Γνωρίζουμε από τον Σεπτέμβριο του 2020 από εσωτερικό έγγραφο της Pfizer ότι ακόμη και με παρασκευάσματα mRNA, πρέπει να αναμένεται το φαινόμενο της λεγόμενης αποβολής του εμβολίου (shedding), δηλαδή η εξάπλωση ακίδων εμβολίων σε άλλους ανθρώπους με διάφορους τρόπους. 

Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του αέρα καθώς και μέσω της επαφής με το δέρμα. Αυτό έχει πλέον αποδειχθεί από διάφορες μελέτες. 

Οι ακίδες του εμβολίου συλλέγονται από κυστίδια μεταφοράς ή εξωσώματα για μεγάλο χρονικό διάστημα και εξαπλώνονται μέσα και έξω από το σώμα.


Το Sumikai απορρίπτει αυτά τα επιστημονικά ευρήματα και γεγονότα ως «θεωρίες συνωμοσίας», αλλά αναφέρουν ανοιχτά τις απόψεις πολλών Ιαπώνων:

Από τότε που εγκρίθηκε το εμβόλιο, κυκλοφορούν φήμες στο Διαδίκτυο ότι εμβολιασμένα άτομα θα μπορούσαν να μεταδώσουν συστατικά του ιού σε άλλους.

Σε απάντηση, ορισμένα καταστήματα αρνούνται να παρέχουν υπηρεσίες σε εμβολιασμένα άτομα. Η αλυσίδα στούντιο hot yoga LAVA ζητά από τους εμβολιασμένους στην ιστοσελίδα της να μην εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μέχρι να επιβεβαιωθεί η ασφάλεια του εμβολίου.

Μια οδοντιατρική κλινική στο Τόκιο προτρέπει τους εμβολιασμένους ασθενείς να περιμένουν έξι μήνες μετά τον εμβολιασμό πριν επισκεφθούν ξανά την κλινική. Ένας εκπρόσωπος της κλινικής εξήγησε ότι το μέτρο αυτό ελήφθη με βάση πληροφορίες από το Διαδίκτυο και βιβλία που επεσήμαναν πιθανούς κινδύνους.

Ένα κομμωτήριο στο Maebashi διώχνει επίσης εμβολιασμένους πελάτες. Η ιδιοκτήτρια είπε ότι έμαθε για τους κινδύνους στο διαδίκτυο και δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης επειδή δεν ενημέρωσαν για τα μειονεκτήματα των εμβολίων Covid-19.



Η Arcturus Therapeutics του Saan Diego έλαβε πρόσφατα έγκριση του αυτοενισχυόμενου εμβολίου mRNA από τις ιαπωνικές ρυθμιστικές αρχές. Το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας της Ιαπωνίας (MHLW) ενέκρινε το ARCT-154, ένα αυτοενισχυόμενο εμβόλιο mRNA (sa-mRNA) κατά του COVID-19.

Ο εμβολιασμός χρησιμοποιείται για αρχικούς εμβολιασμούς και αναμνηστικούς εμβολιασμούς σε ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω. Αυτό το νέο εμβόλιο mRNA Covid-sa αναπτύχθηκε από την Arcturus Therapeutics σε συνεργασία με τη CSL με έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Τον Οκτώβριο, οι ιαπωνικές υγειονομικές αρχές θα κυκλοφορήσουν το εμβόλιο sa-mRNA Covid στον πληθυσμό.

Η έγκριση βασίζεται σε θετικά κλινικά δεδομένα από διάφορες μελέτες ARCT-154, συμπεριλαμβανομένης μιας συνεχιζόμενης μελέτης αποτελεσματικότητας σε 16.000 άτομα στο Βιετνάμ.

Όπως ανέφερε πρόσφατα το TKP, μερικοί από τους πιο εξέχοντες επιστήμονες, γιατρούς, ανοσολόγους και ακαδημαϊκούς της Ιαπωνίας είχαν εκδώσει επείγουσες προειδοποιήσεις σχετικά με τις νέες ενέσεις. Δήλωσαν ότι τα «αυτοαναπαραγόμενα εμβόλια RNA» «θα προκαλέσουν παγκόσμια καταστροφή».

Ο Δρ Robert Malone, ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, ταξίδεψε στην Ιαπωνία, όπου συναντήθηκε με ειδικούς για να συζητήσει τις νέες ενέσεις. Ο Malone επιβεβαίωσε ότι μια λαϊκή εξέγερση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιαπωνία.

Οι πολίτες είχαν ήδη βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά της προηγούμενης εκστρατείας «εμβολίου» mRNA Covid.





Ο Malone αναφέρθηκε στο ιαπωνικό συλλαλητήριο στο οποίο συμμετείχε, όπου 30.000 άνθρωποι μίλησαν ενάντια στις ενέσεις ρεπλικόν.

«Μόλις επέστρεψα από το Τόκιο, όπου έγινε μια συγκέντρωση με 30.000 συμμετέχοντες, επειδή πρόκειται να χρησιμοποιήσουν αυτοαναπαραγόμενα εμβόλια RNA», δήλωσε ο Malone.

«Η Ιαπωνία χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο για ολόκληρο τον κόσμο για αυτή τη νέα τεχνολογία. Ο ιαπωνικός λαός το ονομάζει αυτό την τρίτη ατομική βόμβα».

Εν τω μεταξύ, αυξάνονται οι φόβοι ότι οι νέες ενέσεις θα εγκριθούν σύντομα παγκοσμίως.

Στον Καναδά, οι γιατροί προειδοποιούν το κοινό ότι οι καναδικές κυβερνητικές υπηρεσίες θα ακολουθήσουν την Ιαπωνία και θα επιτρέψουν τις ενέσεις saRNA "Replikon".

Ένας γιατρός αποκάλεσε τις ενέσεις «την επόμενη επανάληψη της τεχνολογίας Φρανκενστάιν».

Ο ογκολόγος Δρ William Makis, ο γιατρός έκτακτης ανάγκης Δρ Mark Trozzi και ο ιολόγος και εμβολιολόγος Δρ Byram Bridle απευθύνθηκαν πρόσφατα στο ιαπωνικό κοινοβούλιο στη φετινή διεθνή σύνοδο κορυφής κρίσης.

Οι τρεις εμπειρογνώμονες μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους μετά την επιστροφή τους στην πατρίδα τους, τον Καναδά. Τόνισαν ότι αυτά τα νέα «εμβόλια» αντιγράφων είναι εξίσου επικίνδυνα με τους προκατόχους τους, τα εμβόλια mRNA Covid.

«Αυτή είναι η επόμενη επανάληψη αυτής της τεχνολογίας Φρανκενστάιν», δήλωσε ο Δρ Makis.

«Δεν ξέρουμε τι θα κάνει αυτή η τεχνολογία.

«Γνωρίζουμε ότι έχει όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά της πρώτης γενιάς εμβολίων mRNA».

Οι αυτοενισχυόμενοι ή «αντίγραφοι» εμβολιασμοί mRNA ανεβάζουν τα εμβόλια mRNA στο επόμενο επίπεδο.

Ο Δρ. Makis περιγράφει τα νέα «εμβόλια» Covid ως εμβολιασμούς mRNA «με στεροειδή».

Οι αυτοενισχυόμενες σύριγγες mRNA που προωθούνται από τον Bill Gates περιέχουν τα συστατικά που απαιτούνται για να κάνουν περισσότερο τον εαυτό τους μόλις εισέλθουν στα κύτταρα.

Οι ενέσεις ονομάζονται «εμβόλια ρεπλίκων» επειδή μπορούν να πολλαπλασιαστούν στο ανθρώπινο σώμα για να παράγουν περισσότερο mRNA με την πάροδο του χρόνου.

Εικόνα: (c) pfm



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Επίσημα κυβερνητικά στοιχεία: ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ αυξάνονται μεταξύ των εμβολιασμένων με Covid
Επίσημα κυβερνητικά στοιχεία αποκάλυψαν ότι οι θάνατοι που σχετίζονται με νεφρική ανεπάρκεια αυξάνονται μεταξύ των ατόμων που έλαβαν «εμβόλια» mRNA Covid.



Οι ΗΠΑ σταματούν το συνδυασμένο εμβόλιο της γρίπης Covid
Ο FDA σταμάτησε μια κλινική δοκιμή του εμβολίου Covid/γρίπης της Novavax. Το έναυσμα ήταν μια περίπτωση νευρικής βλάβης που θα μπορούσε να σχετίζεται με το εμβόλιο.



Υπολειμματικά θραύσματα DNA αγνοούνται επίσης στο εμβόλιο HPV Gardasil
Το εμβόλιο HPV περιέχει θραύσματα ιικού DNA, αλλά οι ρυθμιστικές αρχές όπως ο FDA λένε ότι αυτά δεν αποτελούν κίνδυνο για τους λήπτες. Αυτό είναι παρόμοιο με τα παρασκευάσματα mRNA από τη Moderna και την Pfizer, στα οποία ανιχνεύθηκαν ακαθαρσίες DNA που ανέρχονται σε επτά έως 145 φορές το επιτρεπόμενο όριο.



Οι ασφαλιστικές εταιρείες υγείας ως εισπρακτικές εταιρείες του ιατρικού κλάδου
Η υποχρεωτική ασφάλιση υγείας, η οποία εξακολουθεί να επαινείται σήμερα ως κοινωνικό επίτευγμα, δεν ήταν ποτέ ευλογία για τους ψυχαναγκαστικά τυχερούς. Το κόστος των κυρίως παράλογων και συχνά αντιπαραγωγικών ιατρικών υπηρεσιών ήταν πάντα υψηλότερο από την πραγματική τους αξία.



Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Υγεία στο Βερολίνο: Γερμανικά εκατομμύρια για τον ΠΟΥ
Η βιομηχανία πανδημίας συναντήθηκε στο Βερολίνο αυτή την εβδομάδα. Εκτός από τις φρικιαστικές φαντασιώσεις λογοκρισίας, αφορούσε κυρίως χρήματα για τον ΠΟΥ. Ο Τέντρος θέλει 7 δισεκατομμύρια για να «σώσει ζωές». Ο μεγαλύτερος δωρητής είναι σήμερα η Γερμανία.



Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι αρχές διαδίδουν παραπληροφόρηση σχετικά με την ασφάλεια των εμβολιασμών
Δεν είναι μόνο από το 2020 που η φαρμακοβιομηχανία και οι αρμόδιες αρχές χρησιμοποιούν ιατροτεχνολογικά προϊόντα και ειδικά εμβόλια ακόμη και αν δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά. Ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο τέχνασμα από τις ιταλικές αρχές, όπου οι υπολογισμοί είναι απλά λανθασμένοι, αποκαλύφθηκε από την επαρχιακή σύμβουλο του Νότιου Τιρόλου και δικηγόρο Δρ Renate Holzeisen.



Ψηφιακό διαβατήριο για τον διαφανή πολίτη
Το ψηφιακό διαβατήριο για όλους τους πολίτες της Ε.Ε. είναι μια «περαιτέρω δυνατότητα για το διαφανές άτομο», σύμφωνα με το Κοινοβούλιο της Ε.Ε.. Η ελευθερία μετακίνησης απειλείται.


Εμβολιασμός κατά της γρίπης: Δεν είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά παρενέργειες
Στην Αυστρία, ωστόσο, ο εμβολιασμός κατά της γρίπης συνιστάται από την ηλικία των 7 ετών, στη Γερμανία μόνο από την ηλικία των 60 ετών, κάθε χρόνο. Υποστηρίζεται ότι το εμβόλιο της γρίπης προστατεύει εσάς και τους άλλους από τη γρίπη – και ότι τα συμπτώματα είναι ήπια στην περίπτωση της γρίπης. Αληθεύουν αυτοί οι ισχυρισμοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!