Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Vernon Coleman: Αυτό επηρεάζει εσάς και όλους όσους αγαπάτε



Η ευθανασία πρόκειται να συζητηθεί στο βρετανικό κοινοβούλιο τον Νοέμβριο. 

Ομάδες πίεσης, χειραγωγοί και συνωμότες θέλουν η ευθανασία να είναι νόμιμη παντού στον κόσμο...


Η ευθανασία πρόκειται να συζητηθεί στο βρετανικό κοινοβούλιο τον Νοέμβριο. Ομάδες πίεσης, χειραγωγοί και συνωμότες θέλουν η ευθανασία να είναι νόμιμη παντού στον κόσμο, επειδή τη βλέπουν ως έναν πολύ καλό τρόπο για να μειωθεί το μέγεθος του παγκόσμιου πληθυσμού και να μειωθεί το κόστος παροχής φροντίδας και υποστήριξης για τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους φτωχούς.

Μην ξεγελιέστε και νομίζετε ότι μια αλλαγή στο νόμο θα είναι για να βοηθήσει τους ασθενείς τελικού σταδίου. Εάν κατατεθεί νομοσχέδιο για την ευθανασία, θα είναι για να βοηθήσει τους συνωμότες που προωθούν το καθαρό μηδέν και τη μεγάλη επαναφορά.

Οι βουλευτές θα υποστηρίξουν ότι όλοι οι ασθενείς τελικού σταδίου που έχουν λιγώτερο από έξι μήνες ζωής θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν να πεθάνουν. Οι γιατροί με πρακτική εμπειρία στην ιατρική πρακτική γνωρίζουν ότι αυτό είναι ανοησία. Κανένας γιατρός δεν μπορεί ποτέ να πει με βεβαιότητα ότι ένας ασθενής έχει μόνο 3, 6, 9, 12 ή 36 μήνες ζωής. Έχω γνωρίσει ασθενείς στους οποίους είπαν ότι ήταν άρρωστοι σε τελικό στάδιο, αλλά έζησαν για πολλά χρόνια μετά. Οι γιατροί συχνά κάνουν λάθος όταν κάνουν διαγνώσεις και σχεδόν πάντα κάνουν λάθος όταν κάνουν προβλέψεις.

Στις χώρες όπου έχει εισαχθεί η ευθανασία, δεν σκοτώνονται μόνο οι άρρωστοι και οι ασθενείς τελικού σταδίου.

Άνθρωποι σκοτώνονται νόμιμα επειδή είναι καταθλιπτικοί, αδύναμοι, φτωχοί ή άνεργοι.

Και παρά τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται, η ευθανασία δεν είναι ανώδυνη, δεν είναι ειρηνική και δεν είναι αξιοπρεπής.

Συμπερασματικά, η ευθανασία εισάγεται για να εξοικονομήσει χρήματα και να σκοτώσει ανθρώπους που χρειάζονται υγειονομική περίθαλψη και υποστήριξη.

Προκειμένου να βοηθήσουν στην προώθηση της ευθανασίας, οι υπηρεσίες παρηγορητικής αγωγής σκοπίμως μειώνονται δραστικά με αποτέλεσμα οι ασθενείς που πονούν να είναι πρόθυμοι να επιτρέψουν στον εαυτό τους να σκοτωθούν. Η υγειονομική περίθαλψη για όσους είναι άρρωστοι μειώνεται επίσης δραστικά. 

Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να υποφέρουν από αφόρητο πόνο όταν είναι άρρωστοι τελικού σταδίου εάν λαμβάνουν καλή παρηγορητική φροντίδα, αλλά, δυστυχώς, οι άνθρωποι αναγκάζονται να υποφέρουν άσκοπα για να τους αναγκάσουν σε ευθανασία.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι η ευθανασία πρέπει να είναι διαθέσιμη, έτσι ώστε εκείνοι που υποφέρουν να έχουν την επιλογή για το αν επιθυμούν ή όχι να τερματίσουν τη ζωή τους, αλλά δεν είναι αυτό το νόημα της εκστρατείας μου κατά της ευθανασίας. 

Η γενική υγειονομική περίθαλψη, η φροντίδα ψυχικής υγείας, η παρηγορητική φροντίδα, η νοσοκομειακή περίθαλψη μειώνονται σκόπιμα σε όλο τον κόσμο για να αναγκάσουν τους ανθρώπους να εγγραφούν για ευθανασία. Αυτό θα μπορούσε μια μέρα να επηρεάσει εσάς ή τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Μόλις εισαχθεί η ευθανασία στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν θα αργήσει η στιγμή που οι άνθρωποι θα στερηθούν την επιλογή του αν θα ζήσουν ή θα πεθάνουν ή όχι. Οι άνθρωποι σε άλλες χώρες όπου έχει εισαχθεί η ευθανασία, λαμβάνουν αυτόματα συμβουλευτική να επιλέξουν την ευθανασία αντί να τους δοθεί η ιατρική βοήθεια που χρειάζονται.

Εδώ είναι μερικά ιστορικά περιπτώσεων που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν εγκρίνετε ή όχι την ευθανασία:


Συγκλονιστικές ιστορίες περιπτώσεων

Η Christine Gauthier, πρώην μέλος του καναδικού στρατού που τραυματίστηκε στην πλάτη σε ένα εκπαιδευτικό ατύχημα το 1989 και η οποία αγωνίστηκε για τον Καναδά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, χρειαζόταν μια ράμπα αναπηρικού αμαξιδίου στο σπίτι της. Προσπαθούσε να αποκτήσει τη ράμπα για πέντε χρόνια. Ο υπάλληλος που ανταποκρίθηκε της πρόσφερε ιατρικό υποβοηθούμενο θάνατο (η καναδική εκδοχή της ευθανασίας είναι γνωστή ως MAID) και προσφέρθηκε να παράσχει τον εξοπλισμό. Ο υπουργός Βετεράνων, Lawrence MacAulay αποκάλυψε αργότερα ότι σε τουλάχιστον τέσσερεις άλλους Καναδούς βετεράνους του στρατού είχε προσφερθεί ιατρικά υποβοηθούμενος θάνατος. Πρόσθεσε ότι ένας πράκτορας υπηρεσίας βετεράνων είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η Kathrin Mentler, μια 37χρονη φοιτήτρια συμβουλευτικής, πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο του Βανκούβερ για βοήθεια με τα εξουθενωτικά συναισθήματα κατάθλιψης και απελπισίας. Το μέλος του προσωπικού που είδε είπε ότι οι ψυχίατροι ήταν σε έλλειψη. «Έχεις σκεφτεί το MAID;» τη ρώτησαν. Ο κλινικός ιατρός που έκανε αυτή την περίεργη και ακατάλληλη προσφορά είπε ότι η υπερβολική δόση στο σπίτι θα μπορούσε να οδηγήσει σε εγκεφαλική βλάβη, ενώ ένας θάνατος MAID που χορηγείται από το κράτος θα ήταν πιο άνετος. Ένας εκπρόσωπος της παράκτιας υγείας του Βανκούβερ, ο Jeremy Deutsch, δήλωσε ότι το νοσοκομείο είχε ακολουθήσει πρωτόκολλα.

Μια 61χρονη γυναίκα υπέφερε από κατάθλιψη μετά από διάσειση που υπέστη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Της προσφέρθηκε και έγινε δεκτή ο θάνατος από γιατρό ως εναλλακτική λύση στη θεραπεία. Οι κόρες της γυναίκας ζήτησαν αργότερα έρευνα, λέγοντας ότι στη μητέρα τους δεν θα έπρεπε να είχε προσφερθεί θάνατος λόγω των προβλημάτων ψυχικής υγείας της. Η αστυνομική έρευνα ολοκληρώθηκε χωρίς συλλήψεις.

Ένας ανώνυμος βετεράνος των καναδικών δυνάμεων που πάσχει από PTSD (σύνδρομο μετατραυματικού στρες) ενημερώθηκε ότι θα μπορούσε να επιλέξει έναν ιατρικά υποβοηθούμενο θάνατο. Μέλη της οικογένειας είπαν ότι ο βετεράνος αισθάνθηκε προδομένος και ότι αυτή η προσφορά είχε εκτροχιάσει την ανάρρωσή του.

Σε έναν άνδρα με εκφυλιστική εγκεφαλική διαταραχή, προσφέρθηκε ευθανασία τόσο συχνά που άρχισε να καταγράφει το προσωπικό του νοσοκομείου. Σε μια ηχογράφηση, ένας ηθικολόγος του νοσοκομείου είπε στον άνδρα ότι η φροντίδα του κόστιζε στο νοσοκομείο «άνω των 1.500 δολλαρίων την ημέρα» και ρώτησε αν «ενδιαφερόταν για υποβοηθούμενο θάνατο».

Μια γυναίκα πήγε την κόρη της στα επείγοντα ενός νοσοκομείου στη Νέα Γη. Χωρίς να το ζητήσει, ο γιατρός ενημέρωσε τη γυναίκα ότι η 25χρονη κόρη της, η οποία έχει εγκεφαλική παράλυση και δισχιδή σπονδυλική στήλη, ήταν καλή υποψήφια για ευθανασία. Όταν η προσφορά απορρίφθηκε από την πλευρά της μητέρας, ο γιατρός της είπε ότι η μη αποδοχή της ευγενικής προσφοράς του κράτους να σκοτώσει την κόρη της θα ήταν εγωιστική.

Μια γυναίκα που ονομαζόταν Σοφία, η οποία ζούσε με επιδόματα αναπηρίας και η οποία δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει οικονομικά προσιτή στέγαση, έβαλε τέλος στη ζωή της σύμφωνα με τους νόμους περί υποβοηθούμενης αυτοκτονίας του Καναδά. «Η κυβέρνηση με βλέπει ως αναλώσιμο σκουπίδι, που παραπονείται, είναι άχρηστη και ενοχλητική», είπε αφού η ίδια και οι φίλοι της είχαν παρακαλέσει χωρίς επιτυχία για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Θα μπορούσα να συνεχίσω. Αλλά έχετε την εικόνα. Στους βετεράνους των ενόπλων δυνάμεων και στους κρατουμένους προσφέρεται συχνά ευθανασία. Αν έρθει αυτός ο νόμος, τότε σε όποιον είναι ανάπηρος, φτωχός ή άρρωστος μπορεί να προσφερθεί θάνατος αντί για φάρμακα.


Ο μύθος ενός ανώδυνου θανάτου

Είναι ένας βολικός μύθος (βολικός για τους υποστηρικτές της ευθανασίας) ότι η ευθανασία (στις διάφορες μορφές και ενσαρκώσεις της) είναι ανώδυνη και αξιοπρεπής.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι είναι κάτι τέτοιο.

Αλλά υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι δεν είναι τίποτα από τα δύο.

Η ευθανασία δεν παρέχει τον ανώδυνο, ειρηνικό θάνατο που οι υποστηρικτές της ισχυρίζονται ότι είναι. Δεν υπάρχει τέλειος τρόπος για την κυβέρνηση να σκοτώνει ανθρώπους. Όπως είπε ο Samuel Beckett: «Ακόμη και ο θάνατος είναι αναξιόπιστος».

Μια μελέτη στο περιοδικό «Αναισθησία» ανέφερε ότι δεν υπήρχαν τυποποιημένες μέθοδοι για την ευθανασία και έτσι, ως αποτέλεσμα, υπάρχουν συχνές περιπτώσεις παρατεταμένων και οδυνηρών θανάτων. Φαίνεται να υπάρχει υψηλή συχνότητα εμέτου, αφύπνισης από κώμα και παράτασης της διαδικασίας θανάτου (με μερικά άτομα να χρειάζονται έως και επτά ημέρες για να πεθάνουν).

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις Κάτω Χώρες έδειξε ότι σε 21 από τις 114 περιπτώσεις, ο ασθενής δεν πέθανε το συντομότερο αναμενόμενο ή ξύπνησε και ο γιατρός έπρεπε να τους σκοτώσει για δεύτερη φορά.

Ο Δρ Joel Zivot, αναισθησιολόγος και γιατρός εντατικής θεραπείας, πρότεινε ότι ο θάνατος από ευθανασία θα μπορούσε να μοιάζει με πνιγμό. Εάν χρησιμοποιούνται παραλυτικά φάρμακα, ο ασθενής φαίνεται ήρεμος, γαλήνιος και ήσυχος – αλλά αυτό δεν μας λέει τι βιώνει ο ασθενής.

Οι ειδικοί φοβούνται ότι οι ασθενείς που σκοτώνονται μπορεί να υποφέρουν από αφόρητο, μαρτυρικό σωματικό ή ψυχολογικό πόνο.

Στο Βέλγιο, οι συγγενείς μιας 36χρονης γυναίκας άκουσαν κραυγές καθώς υποτίθεται ότι υποβαλλόταν σε ευθανασία. Η νεκροψία έδειξε ότι η γυναίκα είχε πνιγεί με ένα μαξιλάρι αφού τα φάρμακα απέτυχαν να τη σκοτώσουν. (βλ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ: (ΓΙΑΤΡΟΙ Ή ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ;) Βέλγος γιατρός (;;;;...) «ολοκληρώνει» την ευθανασία με ένα ... μαξιλάρι (!!!!!!!!!!!!!!!!) (odysseiatv.blogspot.com))

Μια ηλικιωμένη, παράφρων γυναίκα στο Βέλγιο υποβλήθηκε σε ευθανασία αφού η οικογένειά της αποφάσισε ότι έπρεπε να σκοτωθεί. Δεδομένου ότι υποστηρίχθηκε ότι η γυναίκα δεν κατάλαβε τι συνέβαινε, ο γιατρός ανακάτεψε στον καφέ της τα ηρεμιστικά της - ενώ μιλούσε με την οικογένειά της. Ο γιατρός στη συνέχεια έδωσε ένα άλλο ηρεμιστικό με ένεση. Η γυναίκα τότε σηκώθηκε. Τα μέλη της οικογένειας την κράτησαν κάτω, ενώ ο γιατρός της έκανε ένεση και τη σκότωσε. Στο δικαστήριο αργότερα οι δικαστές δήλωσαν ότι «δεδομένης της βαθιά παρανοϊκής κατάστασης της ασθενούς, ο γιατρός δεν χρειαζόταν να επαληθεύσει την επιθυμία της για ευθανασία». (!!!!!!) (Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς αυτός ο θάνατος θα μπορούσε να περιγραφεί ως ευθανασία.)

Οι επιπλοκές που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της ευθανασίας περιλαμβάνουν: δυσκολία στην εύρεση φλέβας, σπασμούς, συσπάσεις, ναυτία, έμετο, ταχυκαρδία, εφίδρωση, λαχάνιασμα. Μια περίπτωση ευθανασίας απέτυχε επειδή ο γιατρός είχε παραγγείλει λάθος φάρμακο. Μια άλλη προσπάθεια καθυστέρησε όταν ο γιατρός έπρεπε να φύγει για να φέρει μια δεύτερη παρτίδα θανατηφόρων φαρμάκων.

Η λήψη θανατηφόρων φαρμάκων από το στόμα μπορεί να είναι τραυματική. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους ασθενείς να χρειάζονται πολλές ώρες για να πεθάνουν. Ένας ασθενής χρειάστηκε 104 ώρες για να πεθάνει. Ένας ασθενής έχασε τις αισθήσεις του 25 λεπτά μετά την κατάποση θανατηφόρου φαρμάκου, αλλά ξύπνησε και ανέκτησε τις αισθήσεις του 65 ώρες αργότερα.


Έχουν όλα να κάνουν με το χρήμα

Η απάτη της ευθανασίας πωλείται ως άσκηση καλοσύνης.

Αυτό λένε οι υποστηρικτές της ευθανασίας: «Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τον πόνο και την αγωνία και να σώσετε την οικογένειά σας από την αγωνία να σας δούμε να παρακμάζετε αργά. Βοηθώντας σας να αυτοκτονήσετε, παρακάμπτουμε όλο αυτόν τον πόνο και σας οδηγούμε κατευθείαν στους τίτλους τέλους».

Όλα αυτά είναι ανοησίες, φοβάμαι.

Η ευθανασία έχει να κάνει με τα χρήματα. Έχει διαπιστωθεί ότι το μέσο ετήσιο κόστος υγειονομικής περίθαλψης ανά άτομο για τα άτομα κατά το τελευταίο έτος της ζωής τους είναι 14 φορές υψηλότερο από ό, τι για εκείνους που δεν βρίσκονται στο τελευταίο έτος της ζωής τους.

Ως αποτέλεσμα, τα χρήματα εκτρέπονται από την υγειονομική περίθαλψη και την παρηγορητική φροντίδα σε προγράμματα «εθελοντικού υποβοηθούμενου θανάτου» (γνωστά και ως «θάνατοι που χρηματοδοτούνται από το κράτος»), τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν τις δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης. Είναι πολύ φθηνότερο να σκοτώνεις ανθρώπους από το να παρέχεις παρηγορητική φροντίδα.

Και, ακόμη πιο σημαντικό, εισάγονται προγράμματα ευθανασίας προκειμένου να μειωθούν οι συνταξιοδοτικές δαπάνες.

Δεν είναι μυστικό ότι όλες οι ανεπτυγμένες χώρες αντιμετωπίζουν τεράστια συνταξιοδοτικά προβλήματα.

Πολλοί από αυτούς που λαμβάνουν κρατικές συντάξεις πιστεύουν (εντελώς λανθασμένα) ότι τα χρήματα που έχουν πληρώσει σε φόρους έχουν τεθεί στην άκρη για να πληρώσουν τις συντάξεις τους. Στην πραγματικότητα, φυσικά, τα συνταξιοδοτικά προγράμματα είναι απλά τεράστια συστήματα Ponzi. Οι κρατικές συντάξεις που καταβάλλονται σήμερα πληρώνονται από τους σημερινούς φόρους. Και, σε είκοσι χρόνια, οι συντάξεις που καταβάλλονται θα καταβάλλονται από τους φόρους που πληρώνουν οι εργαζόμενοι σε είκοσι χρόνια. Εάν το μέγεθος του ηλικιωμένου πληθυσμού μπορεί να μειωθεί, η ετήσια εξοικονόμηση θα μετρηθεί σε δισεκατομμύρια δολλάρια.

Μετά τη δολοφονία χιλιάδων ηλικιωμένων σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας κατά τη διάρκεια των lockdown, οι πολιτικοί καυχιόνταν με χαρά ότι οι οικονομικές οικονομίες, σε απλήρωτες συντάξεις, θα ήταν τεράστιες. Όσο περισσότερους ανθρώπους σκοτώνουν, τόσο περισσότερα χρήματα θα εξοικονομήσουν.

Το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας ακύρωσε τις πληρωμές καυσίμων για το χειμώνα στους συνταξιούχους, παρά το γεγονός ότι γνώριζε ότι η απόφαση θα οδηγήσει σε δεκάδες χιλιάδες θανάτους.

Ας είμαστε όλοι ειλικρινείς ως προς αυτό: το πρόγραμμα υπέρ της ευθανασίας δεν έχει καμμία σχέση με τα δικαιώματα των ανθρώπων ή με τη μείωση του πόνου ή της αγωνίας: αλλά, αναπόφευκτα ίσως, έχει να κάνει τα πάντα με το χρήμα.

Ο θάνατος θεωρείται πλέον ως μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στη δαπανηρή και αναπόφευκτα μάταιη ιατρική περίθαλψη.

Ένα έγγραφο που εμφανίστηκε στο Canadian Medical Journal επέστησε την προσοχή σε αυτή την πιθανότητα πολύ έντονα. Οι συγγραφείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ιατρικώς υποβοηθούμενος θάνατος θα μπορούσε να μειώσει τις ετήσιες δαπάνες για την υγεία μεταξύ 34,7 και 136,8 εκατομμυρίων δολλαρίων. (Πάντα δυσκολεύομαι να έχω οποιοδήποτε σεβασμό όταν προσφέρεται ένα τόσο ευρύ φάσμα. Μου δείχνει ότι οι αριθμοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εικασία.)

Επιπλέον, επισημάνθηκε ότι η εξοικονόμηση αυτή θα αντιστάθμιζε σημαντικά το εκτιμώμενο κόστος εφαρμογής του ιατρικώς υποβοηθούμενου θανάτου.

Φυσικά, οι συντάκτες της έκθεσης τόνισαν ότι η εξοικονόμηση χρημάτων δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν εξετάζεται εάν ένας ασθενής πρέπει να ζήσει ή να πεθάνει. Αλλά δεν είμαι ο μόνος παρατηρητής που φοβάται ότι αυτό ήταν απλώς μια προσπάθεια αποφυγής επίσημης ευθύνης για την ατελείωτη σειρά διλημμάτων που θα προκύψουν τώρα και τα οποία, φοβάμαι, θα αποφασιστούν από ανθρώπους που δεν προβληματίζονται υπερβολικά από ηθικές ευγένειες.

Εάν το κράτος θέλει τη θανάτωση των αναπήρων, των ανίκανων, των αδύναμων, των ηλικιωμένων και των ψυχικά ασθενών, τότε το κράτος δεν θα δυσκολευτεί να βρει τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να παράσχουν τη θανάτωση.

Οι μεγάλες λίστες αναμονής (που μεγαλώνουν στον Καναδά όπως και οπουδήποτε αλλού), η αποτελεσματική κατανομή των ιατρικών υπηρεσιών (με πολλές επεμβάσεις διαθέσιμες μόνο για εκείνους που μπορούν να πληρώσουν ιδιωτικά) θα σημαίνει ότι η πίεση για την εκτέλεση προγραμμάτων ευθανασίας σε ευρεία κλίμακα πιθανότατα θα υποστηριχθεί καλά από το ευρύ κοινό.

Ο υπαινιγμός ότι οι γιατροί και οι γραφειοκράτες δεν πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τα οικονομικά προβλήματα είναι στην καλύτερη περίπτωση αφελής και κυνικός. Οι γιατροί και οι γραφειοκράτες λαμβάνουν ήδη υπόψη το κόστος και είναι πλέον σύνηθες τα φάρμακα που σώζουν ζωές να μην χρησιμοποιούνται απλώς και μόνο επειδή κοστίζουν πάρα πολύ.

Η πραγματικότητα είναι ότι η ευθανασία αφορά σε μεγάλο βαθμό την εξοικονόμηση χρημάτων.

Ο ολισθηρός δρόμος για τον οποίο οι ακτιβιστές έχουν προειδοποιήσει είναι πολύ πραγματικός. Και βρισκόμαστε ήδη στην κατηφόρα και κινούμαστε πιο γρήγορα κάτω από την πλαγιά κάθε μέρα.

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι ηλικιωμένοι θεωρούνται σήμερα ευρέως ότι έχουν ελάχιστη ή μηδενική οικονομική αξία.

Τα χρήματα είχαν πάντα πολύ μεγαλύτερη επίδραση στις πολιτικές υγείας και κοινωνικής φροντίδας από ό, τι είναι γενικά αποδεκτό. Για παράδειγμα, στη Βρετανία, οι οίκοι ευγηρίας μακράς διαμονής για ψυχικά ασθενείς έκλεισαν λόγω πολιτικής ορθότητας. Το αποτέλεσμα ήταν ότι αμέτρητες χιλιάδες άτομα που δεν μπορούσαν να φροντίσουν τον εαυτό τους πετάχτηκαν έξω στην «κοινότητα». 

Η έλλειψη υπηρεσιών και βοήθειας σημαίνει ότι αυτές οι δυστυχισμένες ψυχές περνούν τώρα τις μέρες τους καθισμένες σε πάρκα και καταφύγια λεωφορείων

Περνούν τις μέρες τους στις δημόσιες βιβλιοθήκες, εκτός από το ότι δεν υπάρχουν πια πολλές. Στην πραγματικότητα, φυσικά, αυτό δεν είχε καμμία σχέση με την πολιτική ορθότητα. Ήταν όλα σχετικά με τα χρήματα που θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Αν θέλετε να σταματήσετε αυτό το απαίσιο σχέδιο, μοιραστείτε το άρθρο ή παρακολουθήστε και μοιραστείτε το βίντεο του Vernon Coleman με τίτλο «Θέλουν να σε σκοτώσουν. Δείτε πώς θα το κάνουν». Απλά ΚΛΙΚ ΕΔΩ (ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Δρ Vernon Coleman: Θέλουν να σας σκοτώσουν - Δείτε πώς θα το κάνουν (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!) (odysseiatv.blogspot.com)


Όπως ίσως γνωρίζετε, ο Δρ. Vernon έχει απαγορευτεί από όλα τα mainstream και online μέσα ενημέρωσης εκτός από την ιστοσελίδα του. Παρακαλώ βοηθήστε βάζοντας έναν σύνδεσμο στο λογαριασμό σας στο Facebook ή σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Μοιραστείτε το βίντεο όσο ευρύτερα μπορείτε. Βάλτε το βίντεο επάνω σε Bitchute, Rumble, Odysee και ακόμη και το YouTube, κλπ. Στείλτε το βίντεο (ή αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό το άρθρο και στείλτε το μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς παρουσιαστές κ.λπ. 

Σύντομα θα είναι πολύ αργά – και υποψιάζομαι ότι σύντομα θα είναι παράνομο να επικρίνουμε την ευθανασία. Και παρακαλώ διαβάστε και μοιραστείτε το βιβλίο του Jack King με τίτλο «Θέλουν να μας σκοτώσουν». ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να αγοράσετε ένα αντίγραφο. 

Ο Jack King έχει προσφερθεί να συζητήσει την ευθανασία σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς – αλλά κανείς δεν θα του επιτρέψει να μιλήσει. Για άλλη μια φορά, φαίνεται ότι η συζήτηση και η συζήτηση απαγορεύονται. Είστε η μόνη ελπίδα να σταματήσει η ευθανασία. Εάν δεν εμπιστεύεστε τους πολιτικούς, τότε δεν πρέπει να υποστηρίζετε την ευθανασία. Αν δεν εμπιστεύεστε το κράτος, τότε δεν πρέπει να υποστηρίζετε την ευθανασία. Και να θυμάστε: αν η ευθανασία γίνει νόμιμη, τότε ο νόμος δεν θα καταργηθεί ποτέ.

Πνευματικά δικαιώματα Vernon Coleman και Jack King Οκτώβριος 2024






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ = Μετατροπή των ανθρώπων σε διαχειριζόμενα pixel.
    https://www.youtube.com/watch?v=XQSb1dlUm4c

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!