Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΕΛΙΑ ΑΚΡΑΤΗΤΑ, Ή ΜΗΠΩΣ ...ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ;;; ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ (στην τράπεζα) ΜΕ ...ΑΕΡΑ!!!!!!!! (Για εκατομμύρια ευρώ!)

(Ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ 'ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ',  Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι  ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ! ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!) ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ  "ΜΑΣ", ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ  'Γ Α Ρ Γ Α Ρ Α' !  'Γ Α Ρ Γ Α Ρ Α'!  

Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΥΧΑΡΗΣ ΥΙΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΙΔΟΥ Ο ("ΑΓΕΡΩΧΟΣ") ΚΥΡΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΥΙΟΣ, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ  ΕΥΚΟΛΩΣ (...)ΤΙΣ "ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ,
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...Α Ε Ρ Α Σ!  
Κ Ο Π Α Ν Ι Σ Τ Ο Σ !
ΕΡΩΤΗΣΗ! ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΓΓΥΗΣΗ ...ΑΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ  Κ Υ Ν Η Γ Α ;;;

Ε, ΠΑΛΙΟ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;;;("Ι.Κ.")



ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ;
ΑΕΡΑ - ΑΕΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ!
Σε μια άθλια παραδοχή, που θα πρέπει να βάλει τραπεζίτες φυλακή προχώρησε πριν από λίγο ο διευθύνοντας σύμβουλος του ΔΟΛ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της 'ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ', Παναγιώτης Ψυχάρης. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΚΑΙ ΘΑ ..."ΠΕΘΑΝΕΤΕ" ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!
Ή ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΕΙΤΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ 'ΤΙ' ΕΙΔΟΥΣ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΥΧΑΡΗΣ ΥΙΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Μιλώντας ενώπιον της Εξεταστικής επιτροπής της Βουλής (που απολαμβάνει τα προνόμια των ανακριτικών αρχών) και λίγο πριν το τέλος, ερωτήθηκε από τον πρόεδρο, Σωκράτη Φάμελλο, που βρήκε ο Όμιλος χρήματα ύψους 27 εκατ. ευρώ, από τη στιγμή που ο εκδότης κ. Σταύρος Ψυχάρης, εμφάνιζε στο λογαριασμό του μόλις 12 εκατ. ευρώ προσωπική περιουσία.

Τότε, ο γιος Ψυχάρη, δήλωσε πως ο ίδιος εγγυήθηκε, άλλα 15 εκατ. ευρώ προσωπικώς, αλλά όχι με μετρητά, αλλά με ... « α έ ρ α » (!!!!!!!!!!!!!!), προκαλώντας  φοβερό σούσουρο στην Επιτροπή!

Διαβάστε ολόκληρο τον διάλογο:

Φάμελλος (βουλευτής): … από τις συνεδριάσεις αποδεικνύεται το ελληνικό φαινόμενο της εκδοτικής μπαμπούσκα. Ο κ. Ψυχάρης έστησε μια εταιρεία θυγατρική η οποία πήρε δάνεια πολλών εκατομμυρίων. Στην συνέχεια η εταιρεία αυτή συγχωνεύτηκε με τον ΔΟΛ και έτσι τα χρέη – δάνεια – πέρασαν στην μητρική εταιρεία. Προσωπικά δάνεια του κ. Ψυχάρη πέρασαν στον ΔΟΛ….
Από το private banking της Alpha διαπιστώνεται ότι ο πατέρας σας έχει 12 εκατ. ευρώ περιουσία. Επίσης εσείς μας είπατε ότι δώσατε 15 εκατ. ευρώ εγγυήσεις. Που τα βρήκατε τα 12 + 15 εκατ. ευρώ όταν μας λέτε ότι ο πατέρας ξεκίνησε ως βιοπαλαιστής. Που τα βρήκατε τα λεφτά για να πάρετε τον ΔΟΛ.
Ψυχάρης: Είπα ότι υπέγραψα εγγυήσεις 15 εκατ. ευρώ. Είπα υπέγραψα δεν είπα ότι τα έβαλα 15 εκατ. ευρώ. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Οι εγγυήσεις δεν σημαίνουν και cash!

Φάμελλος: πως εγγυηθήκατε;

Ψυχάρης: Με αέρα!

Φάμελλος: Με αέρα;  Είπατε με αέρα;

Ψυχάρης: Είπα αυτό που είπα!

Κατά τα άλλα, ο κ. Ψυχάρης δήλωσε (ως δικαιούται) ότι δεν θα αναφερθεί καθόλου στις υποθέσεις του Οργανισμού, που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης, ότι το ποιος θα βάλει τα χρήματα για να συνεχίσει ο σταθμός τη λειτουργία του, δεν είναι ζήτημα που θα πρέπει να απασχολεί τον ελληνικό λαό, ενώ εμμέσως υποστήριξε, πως οι τράπεζες είναι κερδισμένες από το δανεισμό στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, καθώς έχουν εισπράξει όπως είπε 130 εκατ. ευρώ σε τόκους.

«Το Mega θα συνεχίσει να λειτουργεί, μόνο στη φαντασία και τις ονειρώξεις κάποιων θα κλείσει», δήλωσε ο κ. Ψυχάρης και πρόσθεσε:
Μπορεί να δημιουργήσει πρόγραμμα και να εκπέμψει μέσω 'Nova', δορυφόρου κτλ. Θα συνεχίσει να παράγει πρόγραμμα ποιος δίαυλος θα χρησιμοποιηθεί είναι άλλο θέμα... Αν δεν πάρεις άδεια, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις κανάλι. Υπάρχει λοιπόν και θα συνεχίσει να υπάρχει...(στοιχεία απο το ιστολόγιο 'ίχνος').

Παραδέχθηκε ότι είναι ... αεριτζής (!!!) ο υιός Ψυχάρης.




Ε Λ Λ Α Σ !

[Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ  " Θ Α Υ Μ Α Τ Ω Ν "!

Η ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ(!) ΤΙΣ  2 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΔΗ Ο ΞΕΝΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ,  Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Ι Σ Τ Ι Κ Α    ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ(!), ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΘΑ ΤΑ "ΠΕΤΑΞΕΙ" ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ" ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΩΣ ..."ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ"!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, "ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ...
ΚΑΙ! ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ, ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΙΔΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΛΩΣ "ΚΟΒΟΝΤΑΣ" ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΑΝΤΙ ΔΗΛΑΔΗ, 'ΑΘΗΝΑΪΚΟΝ ΒΗΜΑ' & 'ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ', ΣΚΕΤΟ 'ΒΗΜΑ' & ΣΚΕΤΟ 'ΝΕΑ'!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ  Ξ Ε Χ Ν Ι Ο Μ Α Σ Τ Ε   ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! "ΙΩ.ΚΑΠ."]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!