Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΕΤΡΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΥΓΓΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ; 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ Α Θ Ε Ι Ρ Ξ Η !!! (ΕΝΩ ΕΔΩ....)

ΕΚΕΙ, Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ 'ΤΡΟ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΙ-ΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ'! ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ! ΕΔΩ, ΤΙ ...ΕΙΝΑΙ;;;;;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗUNGARIAN JUSTICE
AYTO ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ
ΟΥΓΓΡΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! ΜΕ ΣΤΕΜΜΑ, 2 ΣΤΑΥΡΟΥΣ
ΚΑΙ ...2 ΑΓΓΕΛΟΥΣ!!!
ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ; 

(ΕΚΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΥΣΤΗΡΑ & ΑΤΕΓΚΤΑ!) Σε κάθειρξη 10 ετών καταδικάστηκε σήμερα Τετάρτη, από ουγγρικό δικαστήριο, ένας Σύρος για τις ταραχές που σημειώθηκαν πέρσι, στα σύνορα της Ουγγαρίας με την Σερβία, όπου ο ίδιος φέρεται να εκτόξευε πέτρες εναντίον αστυνομικών...


...σε μια προσπάθεια να αναγκαστούν οι ουγγρικές αρχές, να ανοίξουν τα σύνορα. Με βάση την ουγγρική νομοθεσία, η πράξη του Άχμεντ Χάμεντ, 40 ετών, θεωρείται «τρομοκρατική ενέργεια»....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗUNGARIAN COURT PUNISH A REFUGEE WITH 10 YEARS
TON ..."BΡΙΖΟΥΝ" ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ..."ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ"! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,
ΠΟΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ! ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ! ΟΜΩΣ, ΟΥΤΕ ΠΤΟΕΙΤΑΙ, ΟΥΤΕ ..."ΜΑΣΑΕΙ"! ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ...

Ο Χάμεντ ξέσπασε σε λυγμούς, όταν ο δικαστής ανακοίνωσε την ποινή, την βαρύτερη που έχει επιβληθεί από την ουγγρική δικαιοσύνη, μετά την πρόσφατη μεταναστευτική κρίση.

Ο 40χρονος άνδρας, ήταν μεταξύ εκείνων που μπήκαν παράνομα στην Ουγγαρία, στις 16 Σεπτεμβρίου 2015 και μίλησε με τηλεβόα στο πλήθος, το οποίο προσπάθησε να περάσει το αγκαθωτό συρματόπλεγμα των συνόρων, πριν διαλυθεί από την αστυνομία που έκανε χρήση δακρυγόνων και νερού υπό πίεση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗUNGARIAN COURT PUNISH A REFUGEE WITH 10 YEARS
ΕΥΓΛΩΤΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΠΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΟΥΓΓΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ...ΠΩΣ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ....)

Στις ταραχές αυτές, είχαν τραυματισθεί 15 αστυνομικοί και περισσότεροι από 100 μετανάστες! Ορισμένοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ο Χάμεντ, κατάφεραν να περάσουν από μια πύλη του φράχτη στο Ρέσκε, κοντά στο Σέγκεντ.

Ο Χάμεντ συνελήφθη, προφυλακίστηκε και κινδύνευε να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι σκοπός του ήταν να υποκινήσει την βία και ότι εκτόξευε αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών. 
Ο συνήγορός του υποστήριξε μάλιστα, ότι μίλησε στο πλήθος για να ηρεμήσει τα πνεύματα και ότι στην πραγματικότητα είναι «ένας αποδιοπομπαίος τράγος που παρουσιάζεται σαν τρομοκράτης».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗUNGARIAN COURT PUNISH A REFUGEE WITH 10 YEARS

Ο Χάμεντ, που είναι νόμιμος κάτοικος Κύπρου, εξήγησε ότι πήγε στα σερβοουγγρικά σύνορα, μόνο για να ...βοηθήσει πρόσφυγες συγγενείς του, οι οποίοι προσπαθούσαν να φτάσουν στη δυτική Ευρώπη.

Η οργάνωση 'Διεθνής Αμνηστία', χαρακτήρισε «απίστευτα αόριστες», τις αποδείξεις που παρουσιάστηκαν σε βάρος του κατηγορουμένου και κατήγγειλε το γεγονός, ότι ο Χάμεντ χαρακτηρίζεται «τρομοκράτης». 
Τον Ιούλιο, άλλοι δέκα μετανάστες που είχαν συλληφθεί μαζί του, καταδικάστηκαν σε ποινές φυλακίσεως ενός-τριών ετών, για παράνομη είσοδο στη χώρα. 

Όπως και ο Χάμεντ, ΟΛΟΙ τους θα   Α Π Ε Λ Α Θ Ο Υ Ν  από την Ουγγαρία, ΑΦΟΥ  εκτίσουν την ποινή τους.

ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ... 

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!