Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΕΛΕΟΣ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ; ΕΒΑΛΑΝ ΝΗΠΙΑ (ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ...ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!!!!

Ε Λ Ε Ο Σ!  ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;

nhpia-2

ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΑΓΝΑ ΜΥΑΛΑ! ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟΙ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΜΕ ΑΝΙΕΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΜΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΜΙΚΡΑ & ΑΘΩΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΜΟΝΕΣ!

Οι νηπιαγωγοί του νηπιαγωγείου “Το χαμόγελο”, στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπως μετέδωσαν τοπικές δημοσιογραφικές πηγές, αποφάσισαν να κάνουν μια ξεχωριστή εορτή για την επέτειο του πολυτεχνείου. H παράσταση είχε την ονομασία “Το άρμα που ...ντρεπόταν” και σε αυτήν εν είδει 'σκέτς', οι παιδαγωγοί δημιούργησαν μια αναπαράσταση της πύλης του Πολυτεχνείου, 
όπως ήταν την '17 Νοέμβρη' του 1973, έφτιαξαν ένα ...αρματάκι και ένα αμαξάκι με χαρτόκουτες, τα οποία κατεύθυναν λιλιπούτειοι "στρατιωτικοί" και "αστυνομικοί" και με τα οποία προσπαθούσαν να “γκρεμίσουν” την πύλη. 

Στην μέσα μεριά της πύλης, συμμαθητές των αρματιστών – αστυνομικών, σε ρόλο "φοιτητών" φωνάζουν το σύνθημα, που χαρακτήρισε όλη την γενιά του πολυτεχνείου, “Ψωμί Παιδεία Ελευθερία”.

[ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΑΡΑ ΓΕ, ΜΕ ΤΟ 'ΚΑΡΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ' "ΘΕΑΤΡΟ" ΑΥΤΟ, Ή ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝ;;;]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!