Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΔΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; Ο ΙΤΑΛΟΣ "ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡ.ΕΝΩΣΕΩΣ!!!! (Ενώ εμείς, ακόμα...παρακαλάμε!)


ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ..."ΔΥΣΚΟΛΟ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΥΤΟ; ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ  Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η      Σ Η Μ Α Ι Α ! 
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΑΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ Η Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ...ΚΟΙΤΑΜΕ;;;

Ο Ρέντσι «πέταξε» τις σημαίες της ΕΕ από πίσω του – Εμφανίζεται πλέον μόνο με την Ιταλική
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ, ΠΟΣΟ "ΔΥΣΚΟΛΟ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ
ΚΑΘΕ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ; Ή
ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ;...


ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ & ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΘΛΙΒΕΡΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ... Η ιταλική εφημερίδα 'Il Messaggero' τονίζει σε άρθρο της, το Σάββατο ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, φαίνεται πως αποφάσισε να  Α Φ Α Ι Ρ Ε Σ Ε Ι   την σημαία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και να διατηρήσει ΜΟΝΟΝ εκείνη της Ιταλίας, ιδίως σε παρεμβάσεις του μέσω διαδικτύου!
Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΡΕΝΤΣΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΕ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΔΕΝ 
ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ, ΣΤΟ 'ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ', ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ...

Η εφημερίδα της Ρώμης αναφέρει, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι το βράδυ της Παρασκευής ο Ρέντσι, μίλησε μέσω 'Facebook' επιλέγοντας μόνο «σκηνικό» την ιταλική σημαία, αλλά ΟΧΙ εκείνη της ΕΕ, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με την 'Il Messaggero', πρόκειται και για μια έμμεση συνέπεια της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο...

«Ο Ρέντσι συνέχισε να «ραπίζει» την Ευρωπαϊκή Ένωση και ζήτησε από τους Ιταλούς να ψηφίσουν «ναι», στο δημοψήφισμα για τις συνταγματικές αλλαγές της 4ης Δεκεμβρίου, ώστε η Ιταλία να μπορέσει να έχει περισσότερη δύναμη στη διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες και να υπερασπιστεί καλύτερα τα εθνικά συμφέροντα», τονίζει ο δημοσιογράφος Αλμπέρτο Τζεντίλι.

Σε τρεις εβδομάδες οι Ιταλοί πρόκειται να κληθούν να εκφραστούν, σχετικά με το δημοψήφισμα το οποίο προτείνει την μείωση των δικαιοδοσιών της Γερουσίας και του αριθμού των γερουσιαστών, την αλλαγή των διαδικασιών για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας από το κοινοβούλιο και τον περιορισμό της αρμοδιοτήτων των περιφερειών.

Σε περίπτωση εγκρίσεως των μεταρρυθμίσεων, η κυβέρνηση Ρέντσι θα ενισχυθεί, αλλά αν υπερισχύσει το «όχι» στο δημοψήφισμα, ο Ιταλός πρωθυπουργός μπορεί και να αποφασίσει να παραιτηθεί...

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της ιταλικής κεντροαριστεράς και του Δημοκρατικού Κόμματος, είχε αποφασίσει να απευθύνει τηλεοπτικό μήνυμα στους Ιταλούς μετά τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου από το κυβερνητικό μέγαρο Παλάτσο Κίτζι, έχοντας πίσω του ΜΟΝΟΝ τις σημαίες της χώρας του, και όχι εκείνη της Ε. Ε.!

ΕΥΓΕ ΜΑΤΕΟ!
ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ "ΤΑΡΑΞΑΝ" (...) ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ!
"ΑΛΛΟΙ", ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!