Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Η ..."ΤΙΜΙΑ" ΚΑΙ ("ΠΑΝΤΑ") "ΗΘΙΚΗ" ΑΡΙΣΤΕΡΑ! 60% ΕΚΠΤΩΣΗ (!!!) ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ 'ΤΣΙΡΙΖΑ'!!! Σάς άρεσε;

...ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ "ΚΟΡΟΪΔΑ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!
ΕΝΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, "ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ" ΓΙΑ 'ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ', ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ "ΕΚΠΤΩΣΑΡΑ" ...60%!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Δ.ΔΑΡΕΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ! ΟΧΙ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ βγήκαν, από την εξέταση του ταμία του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Δαρειώτη, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που ελέγχει τα δάνεια προς κόμματα και ΜΜΕ.

Αφού αποκαλύφθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε δάνειο το 2010, με εγγύηση την επιχορήγηση, που θα έπαιρνε από το κράτος το ...2018, ακολουθώντας την πεπατημένη οδό των άλλων κομμάτων, ήρθε στο φως παρασκήνιο από το δάνειο, που ...«κουρεύτηκε» από Τράπεζα, για να αγοραστεί το κτίριο της Κουμουνδούρου το 1995.

Eιδικότερα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις για το κτίριο της πλατείας Κουμουνδούρου, που αγοράστηκε από την ΕΑΡ, τον προπομπό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 1995 υπήρξε διαταγή πληρωμής ύψους 400 εκατομμυρίων δραχμών, τελικώς έπειτα από διακανονισμό, με την Ιονική-Λαίκή Τράπεζα, το δάνειο εξοφλήθηκε το 1998, αντί 175 εκατομμυρίων δραχμών, με ένα γενναιότατο  Κ Ο Υ Ρ Ε Μ Α   της τάξεως του 55%-60% !!!!!!!!!!! 

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ;

ΤΑ 400.000.000 δρχ. ΤΑ ..."ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ", ΩΣΤΕ Η ΟΦΕΙΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ 175.000.000 δρχ.!!!
ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, Ε; Ε; Ε;

(ΕΜΕΙΣ, ΟΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ &  ΜΕΓΑΛΟ-ΚΟΡΟΪΔΑ, "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ! ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΕΝΩ ΣΤΟΝ 'ΤΣΙΡΙΖΑ', ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ "ΦΙΛΙΚΑ", ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ "ΑΝΕΤΑ", ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ & ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΕΚΟΨΑΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ...60%!!! ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;)Το θέμα ανέδειξε με τις ερωτήσεις του στην Εξετααστική Επιτροπή, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς:


ΔΑΡΕΙΩΤΗΣ: Τέλος του 1995 έχει βγει διαταγή πληρωμής. 400 εκατ δραχμές. Μετά από διαπραγμάτευση έγινε ...175 και αφού το αποδέχθηκε η Επιτροπή Εμπλοκών Ιονικής, πληρώθηκε το ποσό.

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: Ενώ υπάρχει ακίνητο, εμπράγματη εξασφάλιση, σας έγινε κούρεμα 60%.

ΔΑΡΕΙΩΤΗΣ: Ο διοικητής της Τράπεζας ευχαρίστησε το κόμμα, για ικανοποίηση συμφωνίας!

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: Ενώ υπάρχει ακίνητο, δέχεται η τράπεζα κούρεμα 60% και σας λέει και ευχαριστώ;

ΒΟΡΙΔΗΣ: Αυτό είναι περιορισμός της απαίτησης και εξόφληση. Δεν είναι συνολική εξόφληση.

ΔΑΡΕΙΩΤΗΣ: Πληρώσαμε το διπλάσιο από το αρχικό κεφάλαιο.

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: Τι λέτε κε μάρτυς; Κι εμείς ξέρετε από αυτό που ακούγεται τώρα, ότι χρωστάμε ως Νέα Δημοκρατία το κεφάλαιο είναι μόλις το 1/5. (Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'thecaller').

[..."ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑΝ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ...ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ "ΜΟΧΘΟΥ", ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ "ΙΔΡΩΤΑ", ΤΗΣ "ΦΤΩΧΙΑΣ" 'ΠΛΕΜΠΑΣ', ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΕΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΟΣΕΣ  Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Σ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ... Κ Α Θ Α Ρ Ι Σ Ε!

ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ' Η ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!!!

ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΟΡΘΙΟΙ ΥΠΝΟΙ;;;

Ε, ΤΙ ...ΨΥΧΗ ΕΙΧΕ ΤΩΡΑ, ΜΙΑ "ΕΚΠΤΩΣΟΥΛΑ" 60%, ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ;;;]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!