Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ! ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ...ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!


(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ! ΟΥΤΕ ΣΤΑ ...ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ - ΘΕ - ΝΑ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για συνορα Κακαβιά


(ΤΕΤΟΙΑ ..."ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ" ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΔΩ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΛΙΚΟ...) Δύο οδηγούς του Αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών, συνέλαβαν οι Ελληνικές αρχές, καθώς μετέφεραν στην χώρα μας προπαγανδιστικό υλικό, από βιβλία μέχρι χάρτες της ΔΗΘΕΝ 'Μεγάλης Αλβανίας'!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες απο την Ήπειρο, οι δύο κρατικοί υπάλληλοι Αλτίν Τάφα και Αγκίμ Ασλάνι, συνελήφθησαν στην Κακαβιά, μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο.

Εκεί εντοπίστηκε πλήθος υλικού, βιβλία, χάρτες και άλλα φυλλάδια, τα περισσότερα στην Αλβανική γλώσσα.
Το υλικό αυτό θεωρήθηκε προπαγανδιστικό και κατασχέθηκε. 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα ελεγχθεί ως προς το σύνολό του από τις ελληνικές υπηρεσίες.

Οι δύο οδηγοί του Αλβανικού ΥΠΕΞ, οδηγήθηκαν στα Γιάννινα και ήδη απολογήθηκαν στον Εισαγγελέα, από τον οποίο ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Τα Αλβανικά μέσα ενημερώσεως δίνουν εκτενή δημοσιότητα στο θέμα αυτό και υποστηρίζουν ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, ότι θα προκαλέσει "μεγαλύτερη όξυνση" στις ήδη τεταμένες σχέσεις των δύο χωρών... (ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ...ΞΥΠΟΛΥΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥ ΡΑΜΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ, 'ΜΙΑ ΖΩΗ' ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ; Ε, ΟΧΙ!)

Να σημειωθεί πάντως, ότι τον περασμένο Αύγουστο οι Ελληνικές Αστυνομικές Αρχές, απαγόρευσαν στην Κακαβιά, την είσοδο στην χώρα, ενός ακραίου Αλβανού, ο οποίος επιθυμούσε να παρουσιάσει βιβλίο στα Γιάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη φορά οι δύο οδηγοί του Αλβανικού ΥΠΕΞ, θα παρέδιδαν το έντυπο υλικό που μετέφεραν στην Πρεσβεία τους στην Αθήνα, με σκοπό να διανεμηθεί σε Αλβανούς μαθητές.

(Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'epiruspost.gr'/"Ιωάννης Καποδίστριας")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!