Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ; ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ;;;...

 ...Ή ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, "ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ¨!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
("ΟΛΟΙ" ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ...) Η γνωστή ισραηλινή εφημερίδα 'Jerusalem Post' αναφέρει, ότι η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, υπονοεί ότι οι αμερικάνικες εκλογές επηρεάστηκαν από μία «εβραϊκή συνωμοσία». ..
Η Zakharova είπε, ότι είχε σχηματίσει αυτή την εντύπωση, κατά την επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη, κατά την διάρκεια μιας επισήμου επισκέψεως, μιας ρωσικής αντιπροσωπείας τον Σεπτέμβριο.

Μετά την δήλωση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, "ξέσπασε διαμάχη" στην Μόσχα, σύμφωνα με το BBC. 


Κατά την διάρκεια μιας συνεντεύξεως σε μία ρωσική τηλεοπτική εκπομπή, η Μαρία Ζαχάροβα χαριτολογώντας είπε, ότι το καλύτερο πρότυπο για την μέτρηση του πολιτικού τοπίου της Αμερικής, είναι η εβραϊκή κοινότης της Νέας Υόρκης! [Απαραίτητη πληροφορία: Μία από τις "ονομασίες" της Νέας Υόρκης, που την ξέρουν ΑΠΑΝΤΕΣ εκεί, είναι 'Jew town', ήτοι η πόλις των Εβραίων!]

"Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην Αμερική, σε ΠΟΙΟΝ χρειάζεται να μιλήσετε; Θα πρέπει να μιλήσετε με τους Εβραίους, Φ Υ Σ Ι Κ Α... Είναι  α υ τ ο ν ό η τ ο", είπε.

Τότε, το ακροατήριο που βρισκόταν στο στούντιο, ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα, σύμφωνα με το 'BBC'.
"Έχω πολλούς φίλους και γνωστούς εκεί, και φυσικά ενδιαφερόμουν να μάθω: πώς πάνε οι εκλογές, ποιες είναι οι προσδοκίες του αμερικανικού λαού;"

"ΜΑΘΗΜΑ" ΕΝΤΟΣ ΑΙΘΟΥΣΗΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ, ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΕΙΑ...

Η Ρωσίδα αξιωματούχος τότε, προσπάθησε να μιμηθεί μια εβραϊκή προφορά και είπε ότι οι Ρωσο-Εβραίοι της είχαν πει:.. «Marochka, κατάλαβε αυτό - θα κάνουμε δωρεές στην Κλίντον, φυσικά, αλλά θα δώσουμε στους Ρεπουμπλικάνους δύο φορές αυτό το ποσό». 

Ήταν αρκετό. Για μένα η εικόνα ήταν σαφής", προσθέτοντας ότι "αν θέλετε να ξέρετε για το μέλλον, μην διαβάζετε τις μεγάλες εφημερίδες -. Οι άνθρωποί μας στο Brighton [Beach] (περιοχή στη Ν. Υόρκη που ζουν πολλοί Ρωσο-Εβραίοι ) θα σας πουν τα πάντα".

Video - Η δήλωση στο 3ο λεπτό περίπου:

Σε απάντηση, πολλές πολιτικές προσωπικότητες βγήκαν ενάντια στις δηλώσεις της Zakharova, συμπεριλαμβανομένου του Ρώσου δημοσιογράφου και ακτιβιστού κατά του Πούτιν, Roman Dobrokhotov, ο οποίος έγραψε στο Twitter (στα ρωσικά), ότι η εκπρόσωπος «εξήγησε τη νίκη Trump ως μια εβραϊκή συνωμοσία», ανέφερε το 'BBC' .

Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Μόσχα Μάικλ Μακφόλ, έγραψε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως, "Πω πω. Και αυτή είναι η γυναίκα, που μου ασκεί κριτική για το ότι δεν είμαι διπλωμάτης".

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, η Κλίντον, κατηγόρησε τον Τραμπ για ένα «κατάφωρα αντισημιτικό» 'tweet' που ανέβασε, όπου υπήρχε η ίδια και μια εικόνα που έμοιαζε με το αστέρι του Δαβίδ και στοίβες χρημάτων!...

Ο Trump, ο γαμπρός του οποίου Jared Kushner είναι Εβραίος, απέρριψε την κατηγορία ως "γελοία".


ΙΔΟΥ Ο ΑΨΕΥΔΗΣ ΜΑΡΤΥΣ, ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΕΒΡΑΪΚΟ "ΚΑΠΕΛΛΑΚΙ", ΠΟΥ
ΤΟ ΛΕΝΕ 'ΚΙΠΑ', ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ!

Μια δημοσκόπηση από την αμερικανική μη κερδοσκοπική ‘JStreet’ έδειξε, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Εβραίων των ΗΠΑ, ψήφισε ΥΠΕΡ της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές...
 

Μετά την νίκη Τραμπ πάντως, η Μαρία Ζαχάροβα είχε τονίσει,
πως «πλέον οι αμερικανορωσικές σχέσεις φαίνεται ότι εισέρχονται σε ένα νέο κανάλι» και ότι «είναι διάχυτη η αισιοδοξία στην Μόσχα ότι με τον Τραμπ και την ομάδα του μπορούμε να μιλήσουμε και να έχουμε ειλικρινή συνεργασία, αν το επιθυμούν και αυτοί». (Από το ιστολόγιο του 'κόκκινου ουρανού' και του αγγλικού 'BBC'/ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!