Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ..."ΜΗΤΕΡΑ" ΤΗΣ ΗΡΩΪΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΑΜΑ

(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ποτέ μα ποτέ(!)  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ; ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ "...ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ τρισάθλια ΑΛΒΑΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ, ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ;) Δεν είναι τυχαία η δημοσίευση από το «Freedom House» ενός άρθρου, που λέει «Η Αλβανία είναι ένα βασικό σημείο των εμπόρων ηρωΐνης και ένα κομβικό σημείο για την παραγωγή κάνναβης στην Ευρώπη», γράφει,  αλβανικό δημοσίευμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για κανναβη καλλιεργεια
 

Αποτέλεσμα εικόνας για κανναβη καλλιεργεια

Οι αλβανικές εγκληματικές ομάδες, έχοντας κερδίσει την καλλιέργεια κάνναβης, ξεκίνησαν την δεύτερη φάση, της πιο προσοδοφόρας εγκληματικής δραστηριότητας στη χώρα: την εξαγωγή ναρκωτικών στο εξωτερικό, σημειώνει το άρθρο της αλβανικής εφημερίδος 'Στάνταρτ'
.

Η Ιταλία παραμένει ο κύριος προορισμός. Πρώτα για την εσωτερική κατανάλωση στην Ιταλία και κατόπιν σε άλλες χώρες την ΕΕ...

Τα ιταλικά μέσα ενημερώσεως, αναφέρουν συνεχώς για τις διώξεις των καραμπινιέρων, κατά του καρτέλ των ναρκωτικών στις κύριες οδούς μετακίνησης τους δια θαλάσσης, ξηράς και αέρος.
Η θαλάσσια διαδρομή είναι η πιο εύκολη, λόγω της ΜΑΚΡΑΣ ιστορίας(...) της Αλβανίας στην διακίνηση ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπων με πλοία, ταχύπλοα σκάφη που έχουν ισχυρούς κινητήρες, σημειώνει η εφημερίδα.

Σε αυτό ευνοεί, η μικρή διαδρομή από το λιμάνι της Αυλώνας στο Πρίντεζι.
Ιταλός εισαγγελέας είχε αποκαλέσει το 2015, το ‘Στενό του Οτράντο’ ως «Αυτοκινητόδρομο των Ναρκωτικών»!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για FAST BOATS

Μόνο μέσα σε μία εβδομάδα κατασχέθηκαν στην περιοχή της Πούλιας, 5 τόννοι χασίς, που είχε παραχθεί στην Αλβανία!
Προσφάτως, συνελήφθησαν από την ‘Guardia di Finanza’, άλλος ένας τόννος σε ένα σκάφος μήκους 8,5 μέτρων που είχε δύο κινητήρες!
Το σκαφάκι είχε 31 μεγάλα πακέτα κάνναβης και ξεκίνησε στις 22:00 από το ποταμό Αώο, κοντά στη γέφυρα Μίφολ, όπου εντοπίστηκε από την αλβανική αστυνομία.

Ο Αώος ποταμός, που εκπηγάζει από την Ελλάδα, και διασχίζει την Αλβανία, αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για την καλλιέργεια της κάνναβης από τους αλβανούς καλλιεργητές.
Πριν από μερικές εβδομάδες οι αλβανικές αρχές ανέφεραν, ότι κατέστρεψαν 50 χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης....(ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ...)

Από τις εκβολές του Αώου, μέχρι τις ιταλικές ακτές είναι η πιο σύντομη θαλάσσια διαδρομή και αυτή, φυσικά, προτιμάται από τους διακινητές των ναρκωτικών.

Πριν από ένα χρόνο, τον Αύγουστο του 2015 κατασχέθηκε αεροσκάφος στο Μπρίντιζι με 120 κιλά κάνναβης, το οποίο είχε έρθει από την Αυλώνα και ο πιλότος ο Βίλσον Λαμάϊ, ήταν συνεργάτης του επικεφαλής της ...αστυνομίας της Αυλώνας Βλαντίμιρι Ζανάϊ.

Στην Πούλια προ μερικών εβδομάδων, κατασχέθηκαν 3,9 τόννοι μαριχουάνας και συνελήφθησαν 8 Αλβανοί.
Οι Ιταλικές αρχές , σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica» μιλούν για αύξηση των κρουσμάτων της χρήσεως των μικρών σκαφών για την μεταφορά, που μπορούν να προσγειώνονται ανενόχλητα.

Η εφημερίδα «Corriere della Sera» αναφερόμενη σε πηγές των μυστικών υπηρεσιών σημειώνει, ότι η έκταση που καλλιεργείται η Κάνναβη στην Αλβανία, έχει αυξηθεί κατά 25 φορές(!!!) από ό, τι το 2013, όταν τότε ήταν «πρωτεύουσα της Κάνναβης» οι Λαζαράτες.
Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον υπουργό Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, ότι εμπλέκεται στην εμπορία ανθρώπων...
Οι περισσότερες φυτείες κάνναβης είναι κοντά στον Αώο και στον Αυλώνα ποταμό και βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Χαμπιλάϊ, ξάδελφου του υπουργού Ταχίρι.
Η αντιπολίτευση υποστηρίζει
ότι ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα και ο Ταχίρι έχουν έσοδα 30% (!) από τα κέρδη της εγκληματικής δραστηριότητος και χρησιμοποιούν τα χρήματα για να βρίσκονται στην εξουσία…
 
[ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ, ΜΑ ΟΛΕΣ, ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΣΑΦΩΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ, ΤΙ ΣΟΪ ..."ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΤΙ ..."ΣΟΪ" 'ΜΠΙΖΝΕΣ' ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ & ΤΥΠΟΥ 'ΜΑΦΙΑ'!
ΑΛΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ...]
 
(Από το ιστολόγιο 'εχέδωρος'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!