Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ 400.000$ ΕΤΗΣΙΑ ΑΜΟΙΒΗ! ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ...1$ !!!!!! (ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΔΩ;;;)



trump melania

(ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ, ΠΕΡΙ ...ΜΗ ΑΜΟΙΒΗΣ ΤΟΥ!!!) Μπορεί η συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή «60 Minutes» του 'CBS', να επισκιάστηκε από τη δήλωσή του ότι θα απελάσει 3 εκατομμύρια μετανάστες και θα χτίσει το τείχος που είχε υποσχεθεί προεκλογικά, στα σύνορα με το Μεξικό – αν και ένα μέρος του θα είναι φράχτης – ωστόσο αυτές, δεν ήταν οι μοναδικές ειδήσεις από την πρώτη εμφάνισή του, σε μέσο ενημερώσεως μετά την εκλογή του.(τ' άκουσες mister Alexis???)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΛΑΡΙΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΛΑΡΙΟ

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ είπε, ότι δεν θέλει τις 400.000 $ που είναι οι ετήσιες απολαβές του Προέδρου των ΗΠΑ, αντιθέτως θα δεχθεί το συμβολικό ποσό του ενός $ το χρόνο! 

«Όχι, δεν θα πάρω τον προβλεπόμενο μισθό. Θα παίρνω μόνο 1 $ το χρόνο» είπε, πριν προσθέσει, ότι δεν γνώριζε ποιος είναι ο μισθός του Αμερικανού Προέδρου...

Παράλληλα, επέκρινε και όσους διαδηλώνουν σε βάρος του, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά των μέσων ενημερώσεως, ότι «θα πάρουν κάθε μικρό περιστατικό και θα το κάνουν μεγάλο».

Όσον αφορά τον επικεφαλής του 'FBI' τον Τζέιμς Κόμεϊ, τον άνδρα που προχώρησε σε νέα έρευνα κατά της Χίλαρι Κλίντον για την υπόθεση των 'e-mail', λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, κίνηση που για πολλούς ίσως έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, ο Τραμπ είπε, ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα ζητήσει την παραίτησή του.

«Τον εκτιμώ όπως και την υπηρεσία του. Έχει γίνει μεγάλη διαρροή, δεν υπάρχει κανένα θέμα επ’ αυτού αλλά θα προτιμούσα να του μιλήσω πρώτα» είπε σχετικά ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Μπορεί να είχε πολύ καλούς λόγους για να κάνει ό,τι έκανε» πρόσθεσε με ΠΟΛΥ νόημα...

Αίσθηση προκάλεσε, επίσης, το γεγονός ότι δήλωσε, πώς είναι «οκ» με τους γάμους ομοφύλων, προσθέτοντας ότι δεν θα προχωρήσει στην τοποθέτηση ανώτατων δικαστικών με σκοπό την ανατροπή των αποφάσεων, που έχουν κρίνει νόμιμους αυτού του είδους τους γάμους...

«Το θέμα αυτό έχει ήδη τακτοποιηθεί. Είναι νόμος. Λύθηκε στο ανώτατο δικαστήριο» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Τήν ίδια στιγμή όμως υπογράμμισε, ότι θα προωθήσει δικαστικούς, που  Δ Ι Α Φ Ω Ν Ο Υ Ν   με το δικαίωμα στην άμβλωση και τους περιορισμούς στο δικαίωμα της οπλοκατοχής...

"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!