Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Άραβες έχτισαν ιδιωτική πόλη (!) στην Βοσνία και Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Υ Ν την είσοδο στους ΝΤΟΠΙΟΥΣ !!!

"ΑΥΤΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ 'ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ'. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ κι άλλο ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ...ΚΑΜΠΟΥΛ!


ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΥΔΟ-"ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ" ΚΑΝΑΛΙ, Ή ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ... 
Άραβες «επενδυτές» έχτισαν έναν ιδιωτικό οικισμό πολυτελείας στην νότια Βοσνία, κοντά στο Τάρτσιν (Tarčin), 
στον οποίο η είσοδος και η κατοικία επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε Άραβες, ενώ στους υποψήφιους αγοραστές επαύλεων, διαφημίζεται ως «ένας τόπος που ο Αλλάχ προίκισε με όμορφη φύση»!!!
arab_city_bosnia2

Η ιδιωτική πόλη, έχει ως επίσημη γλώσσα της τα ...αραβικά (!) και απαγορεύεται η είσοδος στους Βόσνιους, εκτός εάν εργάζονται σε αυτή ως υπηρέτες!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για mirror newspaper logo

Όπως γράφει η αγγλική εφημερίδα 'Mirror', στα περισσότερα σπίτια έχουν ήδη εγκατασταθεί ...τρίτες, ή τέταρτες σύζυγοι(!!!) πλούσιων σεΐχηδων. 
Συνολικά ο οικισμός, έχει 160 σπίτια...

arab_city_bosnia3

Τα σπίτια που πωλούνται, διαφημίζονται μόνο στο Κουβέϊτ και κοστίζουν από 155.000 έως 165.000 ευρώ!
Στις διαφημίσεις αναφέρεται, ότι η Βοσνία είναι μια μουσουλμανική χώρα, "προικισμένη" με πανέμορφη φύση από τον Αλλάχ!

Ο οικισμός περιβάλλεται με υψηλά τείχη και ισχυρή ασφάλεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για mirror newspaper logo

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της 'Mirror', οι γυναίκες που ζουν εκεί, μένουν όλο τον χρόνο και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ενώ οι άνδρες-σύζυγοι είναι επισκέπτες...

«Οι ιδιοκτήτες δεν θέλουν να αναμιγνύονται με τον ντόπιο πληθυσμό», είπε ένας εργαζόμενος στον οικισμό μιλώντας σε τοπικά Μέσα.
«Έχουν τις δικές τους παραδόσεις. σε ό,τι αφορά το ντύσιμο, τη συμπεριφορά και την προσευχή και δεν θέλουν άνθρωποι να τους κοιτάνε με περιέργεια», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Η «πριβέ» αραβική πόλη στη Βοσνία, έχει τόση επιτυχία, που οι επενδυτές σκέφτονται να την ...διπλασιάσουν σε μέγεθος!

[ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΖΑΜΙ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ...ΞΕΧΕΙΛΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ; ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΩΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ & ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ "ΔΡΟΣΕΡΟΥΣ" ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ, ΜΕ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ, ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ...ΣΚΑΦΑΚΙΑ!!!

ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΤΕΙΧΗ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ!

ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, "ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ" ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ!!!! 
ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ 3, 4, Ή 5 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ "ΓΕΜΙΣΟΥΝ"!

ΤΟ ΠΑΛΙΟ & ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΘΕ "ΣΟΡΟΣ", ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΑΡΞΙΣΤΗ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ...'ΚΟΝΟΜΑΣ'!!!]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!