Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ! ΚΑΙ ...κάτω απο το νερό!!!
ΕΥΓΕ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ! Η Ελληνίδα αθλήτρια Κατερίνα Τοπούζογλου, ΣΑΡΩΣΕ κυριολεκτικώς, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Σκοποβολής, που έγινε στις 9-14 Νοεμβρίου 2016, στο Lignano Sabbiadoro της Ιταλίας, με την συμμετοχή 60 αθλητών από όλον τον κόσμο, κατακτώντας, ΟΥΤΕ 1, ΟΥΤΕ 2, ΑΛΛΑ 3 μετάλλια!

Η αθλήτρια της εθνικής μας, κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο αρκετά δύσκολο αγώνισμα του 'biathlon' (όπου απαιτείται όχι μόνο υποβρύχια διαδρομή με άπνοια αλλά και άριστη σκόπευση) αφήνοντας πίσω τα φαβορί της Ιταλίας και της Γαλλίας. 
Η συγκίνηση της, ήταν εμφανής με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου, καθώς ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο που λαμβάνει η χώρα μας στην υποβρύχια σκοποβολή εδώ και δεκαετίες!

Στην συνέχεια κατέκτησε Ασημένιο Μετάλλιο, στο αγώνισμα του 'super biathlon' (υποβρύχια πορεία 15 μέτρων και ταυτόχρονη σκόπευση).
Την τρίτη μέρα των αγώνων, ανέβασε πάλι την Ελλάδα στο βάθρο, κατακτώντας Ασημένιο Μετάλλιο στο στο αγώνισμα του 'biathlon'.

Η Κατερίνα Τοπούζογλου είναι η μόνη αθλήτρια της εθνικής μας ομάδος, που κατέκτησε 3 μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις όλων με το υποβρύχιο στυλ της. Αντίστοιχα καλά οι υπόλοιποι αθλητές, πήραν τρίτη θέση στο αγώνισμα της ακρίβειας και στο biathlon και πρώτη θέση στην σκυταλοδρομία! 

Η υποβρύχια σκοποβολή είναι άθλημα της ΕΟΥΔΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων και Αλιείας) το οποίο έχει γίνει γνωστό στην Ελλάδα τις τελευταίες δυο δεκαετίες. 
Οι αθλητές της εθνικής μας ομάδος, με δικούς τους πόρους (...) καλύπτουν τα έξοδα για όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν. (ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ; ΚΑΘΟΛΟΥ;)

Η Κατερίνα Τοπούζογλου είναι αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Σύρου και υποστηρικτής της είναι το Dive Store Σπύρος Καρτελιάς.

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ! ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ! ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!