Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 'ΔΝΤ', Η ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ! (Τί μας θυμίζει, τί μας θυμίζει...)

(ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...)

Σχετική εικόνα

Το συγκεκριμένο 'βίντεο' που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ειναι απο την εκπομπη 'ΕΞΑΝΤΑΣ' της 'ΝΕΤ'. Στο 'site' της 'ΝΕΤ', το ...δ ι έ γ ρ α ψ α ν ! 
Δεν συμφέρει βλέπεις ΚΑΝΕΝΑΝ, αφού το προπαγανδιστικό σύστημα του 'ΔΝΤ' είναι και έχει ΠΛΟΚΑΜΙΑ (...) παντού!

Αποτέλεσμα εικόνας για γουατεμαλα

Αποτέλεσμα εικόνας για γουατεμαλα

Λοιπόν σε αυτό το φίλμ, δείχνει την ΑΤΥΧΗ Γουατεμάλα, των 14.000.000 κατοίκων, στην Κεντρική Αμερική, οπου το 'ΔΝΤ' "καταφερε" να μπεί (...) το 1984 και κατάφερε να πάει την οικονομία σε υψηλά επίπεδα. Μικρό πληθωρισμό, εξαγωγές και ευημερία μακροοικονομικών.

΄Ομως ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ. Το χρήμα το διακινούν 10-20 οικογενειες... ΄Ολοι οι κάτοικοι υποσιτίζονται και τα παιδιά μεγαλώνουν αγράμματα. 
Πως να ξεσηκωθούν; Το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν μάχη να ειναι ζωντανοί……
Απο το 1984 μέχρι τωρα, περασαν 32 χρόνια. Αυτό ήταν το πρόγραμμα των νεοταξικών, που εφαρμόσθηκε σε χώρες που δεν ανήκαν σε αυτό που αποκαλούσαμε αναπτυγμένες χώρες της δύσεως τότε.

Αποτέλεσμα εικόνας για γουατεμαλα

Το τωρινό νεοταξικό πρόγραμμα που βλέπουμε οτι ξεκίνησε το 2010 απο την Ελλαδα , θα έχει τουλάχιστον 30 χρόνια εφαρμογή, με την συμμετοχή ΑΣΦΑΛΩΣ και άλλων χωρών με “ασθενή οικονομία”, την οικονομία βεβαίως που οι ίδιοι προκάλεσαν και ανήκουν στον αναπτυγμένο πλέον δυτικό κόσμο.

Σχετική εικόνα

Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΦΟΡΜΗ" ΚΑΙ ΤΟ "ΜΟΝΤΕΛΛΟ" ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΤΗΝ "ΝΕΑ" ΜΟΡΦΗ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ... Τον “πολιτισμό” των ΜΚΟ, οπου κάθε ομάδα ανθρώπων θα μπορεί να έχει "φωνή" προς την μοναδικη κυβερνηση του κοσμου...

Σχετική εικόνα


΄Ετσι ΜΚΟ (μη κυβερνητικές οργανώσεις) θα παίζουν τον ρόλο τους στο αυριανο πολιτικό σύστημα, αφου τον σημερινό ρόλο τους τον έχουν πετύχει. Δηλαδή τον ρόλο της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ   α π ο σ τ α θ ε ρ ο π ο ι ή σ ε ω ς!
 
Ετσι θρησκείες , ιδέες κ.λ.π., θα εχουν την 'στάμπα' των ΜΚΟ. 
ΟΙ ΜΚΟ θα είναι οι αντιπρόσωποι μας, σαν “πολιτες”.

Ο κόσμος "ΑΛΛΑΖΕΙ", το σχέδιο ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ! Καθεστώτα, που θεωρούσαν όλοι ως σταθερά πέφτουν με σχεδιο (Λιβυη, Συρία κλπ ) αφου πλέον δεν τα χρειάζονται μιας και έχουν ετοιμα, καινούργιας μορφής ...

Σχετική εικόνα

Πάντως στο μέλλον αυτοί που βοηθούν (ΕΝΑΝΤΙ ΑΔΡΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗΣ & ΠΑΝΤΟΕΙΔΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ...) τον σκοτεινό μηχανισμό του ΔΝΤ ("δημοσιογράφοι", ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ πολιτικοί, μεγαλο-οικογένειες επιχειρηματιών, εργολάβων κ.λ.π.), θα έχουν σίγουρα ενα κεραμίδι στο κεφαλι τους, ΕΝΩ εμείς οι υπόλοιποι, θα έχουμε μερικά ...διαδικτυακά άρθρα να θυμόμαστε!

['Οποιος ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ στο σημερινό 'τσιπριστάν' ΝΑ πιστεύει... ΗΛΙΘΙΩΣ, ότι ΟΛΑ αυτά είναι απλά “θεωρίες συνομωσίας”, τότε ΑΣ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ!]

[logiosermis.net / "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!