Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

"ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ" Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΜΕΤΑΞΥ 'ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ' & ΜΑΞΙΜΟΥ! Βαριά υπονοούμενα...





ΣΟΚ και ΔΕΟΣ, προκαλεί η απάντηση της εφημερίδος 'ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ', στην ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού, σχετικά με το ζήτημα νομιμότητος ή μή, της εκλογής της ιατρού Ο.Γεροβασίλη, ως βουλευτού. 
Πέρα από το γεγονός, ότι οι δύο εκλεκτοί εκδότες-βιβλιοθηκάριοι Αναστασιάδης και Καραμήτσος, αποκαλούν τον Τσίπρα ..."μοσχοαναθρεμμένο των εργολάβων της Χούντας" του εύχονται καλή χρονιά και σε ...“καλή μεριά”!!!

Προφανώς, (γράφεται στο ιστολόγιο 'perimajestic'), δεν εννοούν εκείνα τα παλιά αντιστασιακά “βιβλία” της χούντας, αλλά τα πιο πρόσφατα “βιβλία”, που πρέπει να μπουν σε καλή μεριά της βιβλιοθήκης να υποθέσουμε…
“Καλό θα είναι να μην μιλάει για μαύρα ταμεία και «μαύρα» γενικώς, όποιος μοσχαναθρεύτηκε με τα λεφτά των «μαύρων» χουντικών εργολάβων της πιο μαύρης περιόδου της 21Ης Απριλίου (Αρχεία Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και στρατιωτικής ΜΟΜΑ).

Θύελλα - Ζητείται παραίτηση Γεροβασίλη: Τρία χρόνια παράνομα βουλευτής

Υ.Γ:. Το 'ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ' εύχεται στον πρωθυπουργό και στους συνεργάτες του, καλή χρονιά και… σε καλή μεριά…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!