Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 - ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΜΕΡΟΣ 2ον)



Στόχος 2: Τέλος της πείνας, επίτευξη επισιτιστικής ασφάλειας και η βελτίωση της διατροφής και η προώθηση της αειφόρου γεωργίας.

Μετάφραση: Εισβολή σε ολόκληρο τον πλανήτη με τους GMO (γενετικά τροποποιημένους μηχανισμούς) και με δίπλωματα ευρεσιτεχνίας σπόρων της Monsanto, αυξάνοντας την χρήση των θανατηφόρων ζιζανιοκτόνων υπό τον ψευδή ισχυρισμό της «αυξημένης παραγωγής» των καλλιεργειών τροφίμων. Να μετατρέπει γενετικά φυτά για την προώθηση ειδικών χημικών βιταμινών, ενώ δεν έχει ιδέα για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της γενετικής ρύπανσης ή να να διεξάγονται μεταξύ διαφορετικών ειδών γενετικά πειράματα απροκάλυπτα σε ένα εύθραυστο οικοσύστημα.


Είναι η τροφή που απαιτείται για την Γκρίζα Φυλή που ετοιμάζουν, ενώ είναι απόλυτα θανάσιμη για τα ανθρώπινα ζώα. Αλλωστε χρειάζονται υπάκουους σκλάβους χωρίς σκέψη ή οποιαδήποτε θεώρηση. Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα γεμάτα δηλητηριώδη χημικά και καρκινογόνα αποτελέσματα, δεν τα φτιάχνουν για ανθρώπους, τουλάχιστον όπως τους γνωρίζουμε, αλλά γι αυτήν την νέα γκρίζα φυλή που ετοιμάζουν και που θα τρέφεται αποκλειστικά με αυτά τα χημικά φάρμακα. Αυτό το νέο είδος γκρίζου ανθρώπου που ετοιμάζουν, δεν θα μπορεί να τραφεί με τις τροφές που τρως εσύ σήμερα, θα πεθαίνει, όπως εσύ δεν τρέφεσαι με τις τροφές που έτρωγε η γιαγιά σου και που κι αυτη θα πέθαινε αν έτρωγε, αυτό που εσύ σήμερα αποκαλείς τροφή … και μιλώ για μόλις δυο γενιές !!!








Φτιάχνουν το νέο είδος ανθρώπου της Γκρίζας Φυλής, εξαλείφουν τις υπόλοιπες και ταυτόχρονα ετοιμάζουν και την τροφή του, λογικό ακούγεται. Άλλωστε το χουν ξανακάνει και ξέρουν πως να το ξανακάνουν. Γι αυτό τόση πρεμούρα με την πολυπολιτισμικότητα και την εισροή εκατομμυρίων μογγολοειδών, για να μην υπάρχουν ορατά οφθαλμοφανή σημάδια, του ποιός είναι τι και η αλλαγή να γίνει όσο μπορεί πιο αθόρυβα.

Όπως η τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια ενός μπακάλικου. Αυτό το «προϊόν» που βρίσκεται μπροστά στα μάτια σου και σου πιπιλίζουν το μυαλό καθημερινά, αυτό σου επιβάλλεται, εξαναγκάζοντας ακόμη και παιδιά να το αποδεχτούν, ως φυσιολογικό, λογικό και αναγκαίο. Έτσι αγοράζεις τρόφιμα-σκουπίδια και τα θεωρείς φυσιολογικά. Έτσι πιστεύεις ότι το γάλα και το κρέας είναι τροφή, ενώ είναι καρκίνος. Απλά στο βάλανε στο πάνω ράφι του μπακάλικου και στο έκαναν εμφύτευση μέσα από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Όπως και το τσιγάρο, κάποτε προπαγάνδιζαν πως είναι καλό και τώρα προπαγανδίζουν πως είναι κακό. Σε έμαθαν να θεωρείς τροφή την coca-cola, την ζάχαρη, το αλεύρι, το αλάτι, αυτοί γελάνε και κονομάνε εις βάρος σου… 

Στόχος 3: Εξασφάλιση υγιούς ζωής και την προώθηση της ευημερίας, για όλους και σε όλες τις ηλικίες

 Μετάφραση: Υποχρεωτική διαταγή για εκατοντάδες εμβόλια με δηλητήρια σε όλα τα παιδιά και τους ενήλικες με την απειλή όπλου, απειλώντας τους γονείς με σύλληψη και φυλάκιση εάν αυτοί αρνούνται να συνεργαστούν. Εκβάλετε βαριά χρήση φαρμάκων σε παιδιά και εφήβους, ενώ τρέχουν τα προγράμματα «διαλογής». Ονομάστε τα φάρμακο-προγράμματα μαζική “πρόληψη” και να ισχυριστείτε ότι βελτιώνουν την υγεία των πολιτών. Όποιος αρνηθεί να φυλακίζεται.

Η εφημερίδα Times ανέφερε τους κινδύνους των μολυσμένων εμβολίων ήδη από τον Φεβρουάριο του 1962. Αποδεικνύεται ότι τα εμβόλια πολιομυελίτιδας της δεκαετίας του ’50 & ’60 ήταν μολυσμένα με άρρωστο νεφρικό ιστό μαϊμούς, κάτι που αντιπροσωπεύει την τεράστια έξαρση του καρκίνου στη συνέχεια. Αλλά τα εμβόλια δεν χρειάζεται να έχουν μολυσμένο ιστό μαϊμούς για να θεωρούνται επικίνδυνα. Ο γιατρός Desk Reference για το 1998 παραθέτει κάποια από τα τοξικά συστατικά του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων της φορμαλδεΰδη, του αργίλιο, της φαινοξυαιθανόλη (αντιψυκτικό) και τα ανθρώπινα διπλοειδή κύτταρα (από έκτρωση εμβρυϊκό ιστό).

Τον Μάιο του 1987, η εφημερίδα Times του Λονδίνου αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι το εμβόλιο κατά της ευλογιάς που χορηγήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αποτέλεσε το έναυσμα για το AIDS. 100 εκατομμύρια εμβολιασμένοι Αφρικανοί ήταν σε κίνδυνο. Περιοχές με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμών σημείωσαν τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των κρουσμάτων AIDS. Ο Robert Gallo δήλωσε στο άρθρο, εγκρίνοντας τα στοιχεία ότι, «οι ερευνητές του AIDS κρατούν το στόμα τους κλειστό, επειδή πληρώνονται για να το κάνουν» Το 1992 ο διευθυντής της WHO Ντέιβιντ Heymann ανέφερε ότι «Η προέλευση του AIDS δεν έχει καμία σημασία στην επιστήμη σήμερα»





Η εφημερίδα Times ανέφερε επίσης τον περασμένο Δεκέμβριο ότι το Σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου συνδέεται με τα εμβόλια. Περισσότεροι από 100.000 βετεράνοι υποφέρουν σήμερα από το σύνδρομο που συρρικνώθηκε το 1991 κατά τη διάρκεια της Καταιγίδα της Ερήμου. 20.000 βετεράνοι μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει. Τον περασμένο Μάρτιο, η Αρούνα Καϊτά, μια επιστήμονας της φαρμακευτικής και πρύτανης του πανεπιστημίου της Νιγηρίας πήρε δείγματα από το τελευταίο WHO εμβόλιο στην Ινδία για ανάλυση. Σοβαρές προσμείξεις βρέθηκαν συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων της στειρότητας. Το 1995 η Καθολική φιλανθρωπική οργάνωση Human Life International κατηγόρησε τον WHO για την προσπάθεια του ελέγχου του πληθυσμού στην Αφρική και αλλού.

Εδώ άπτομαι της ευκαιρίας να συμπληρώσω, αν για κάποιον λόγο αναγκαστείτε να κάνετε οποιδήποτε εμβόλιο, φτιάξτε μια πάστα με ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας ζεόλιθο και κολλοειδή άργυρο, βάλτε την σε πλούσια ποσότητα επάνω στο σημείο του εμβολίου και αφήστε την αρκετή ώρα, επαναλάβετε αρκετές φορές, ο Ζεόλιθος απορροφά όλα τα δηλητήρια και ο κολλοειδής άργυρος είναι το φυσιολογικό αντιβιοτικό. Κάντε κι ένα ρόφημα με ζεόλιθο και κολλοειδή άργυρο και πιείτε 3 φορές την ημέρα για ένα 10ήμερο. Τα δηλητήρια του εμβολίου εξαφανίζονται. Επιβάλλεται συνδυαστικά απουσία κρεοφαγίας και τυροκομικών και αύξηση του Σεληνίου για δυνατό ανοσοποιητικό. Διαβάστε στην κατηγορία “Φυσική Ιατρική” τα άρθρα σχετικά με τους εμβολιασμούς.

[Συνεχίζεται]



(Παρακάτω ὁ σύνδεσμος τῆς προηγούμενης ἀνάρτησης)
ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 - ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΜΕΡΟΣ 1ον)
https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/12/2030-1.html

 
[Πηγή]http://vukentra.gr/apopseis-analyseis/6106-atzenta-2030-ta-protokolla-tis-neas-taksis-pragmaton

«Τριβέλι Πᾶνος» 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!