Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 - ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΜΕΡΟΣ 3ον)





Στόχος 4: Χωρίς αποκλεισμούς και ισότιμη ποιότητα της εκπαίδευσης και προώθηση των ευκαιριών διά βίου μάθησης για όλους.

Μετάφραση: Προωθήστε μια ψεύτικη ιστορία και μια πιό απλοϊκή εκπαίδευση στα  πρότυπα εκπαίδευσης που παράγουν υπάκουους εργάτες κι όχι ανεξάρτητους στοχαστές. Ποτέ μην αφήσουμε τους ανθρώπους να μάθουν την πραγματική ιστορία τους. Γιατί οι Αμερικάνοι και το Smithsonian εξαφάνισαν την ιστορία της ανθρωπότητας; Γιατί το Isis κάνει κομμάτια τα μεγαλύτερα έργα τέχνης της αρχαίας ιστορίας στη Συρία και το Ιράκ; Η αρχαιολόγος Joanne Farchakh εξηγεί, στον Robert Fisk, ότι το Isis πωλεί τα αγάλματα και τις τοιχογραφίες που ζητούν διεθνείς έμποροι. Παίρνει τα χρήματα, παραδίδει τις αρχαιότητες και ανατινάζει τους ναούς και τα κτίρια για να αποκρύψει τις αποδείξεις για τις λεηλασίες.




 «Οι αρχαιότητες από την Παλμύρα είναι ήδη προς πώληση στο Λονδίνο» αναφέρει η Γαλλο-Λιβανέζα αρχαιολόγος. «Υπάρχουν αντικείμενα από τη Συρία και το Ιράκ που έχει κλέψει το Isis και βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη. Δεν είναι πλέον στην Τουρκία, όπου έφτασαν την πρώτη φορά, έχουν φύγει εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η καταστροφή κρύβει το εισόδημα του Isis που πουλά αυτά τα πράγματα ΠΡΙΝ από την καταστροφή των ναών όπου βρίσκονταν. Υπάρχει κάτι ανεκτίμητο στο να πουλάνε και, στη συνέχεια, να καταστρέφουν την περιοχή και η καταστροφή έχει ως στόχο να κρύψει το επίπεδο της κλοπής. Καταστρέφουν τα αποδεικτικά στοιχεία. Έτσι, κανείς δεν ξέρει τι έχουν πάρει και τι είχε καταστραφεί».


Κατά παραγγελία των αρχαιοκαπήλων: Τους μήνες που ακολούθησαν την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ το 2003 περισσότερα από 15.000 εκθέματα έκαναν φτερά από το Εθνικό Μουσείο του Ιράκ από λαφυραγωγούς που κατάφεραν να εισβάλουν σε αυτό, παρά τα μέτρα που υποτίθεται ότι είχαν ληφθεί για την προστασία του πριν από τον πόλεμο. Περίπου 5.000 κλεμμένες αρχαιότητες, που είχαν διασκορπιστεί σε Ιορδανία, Ελβετία, Γαλλία και ΗΠΑ, επιστράφηκαν στο μουσείο αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά από τα αντικείμενα ήταν «παραγγελίες» αρχαιοκαπήλων. Το μουσείο άνοιξε και πάλι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Εκεί υπήρχαν οι 20.000 ταμπλέτες σφηνοειδούς γραφής που περιελάμβαναν την αληθινή ιστορία της ανθρωπότητος, δηλαδή το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας έφτιαξαν και φυσικά κατέληξαν στα υπόγεια του Smithsonian. Δεν υπάρχει πλέον τρόπος οι άνθρωποι να μάθουν -με αρχαιολογικά ευρήματα- την αληθινή καταγωγή τους και μπορούν πλέον να τους μιλάνε για Θεό και όλες τις παρεμφερείς γραφικές ηλιθιότητες. Άλλωστε σε ανθρώπινα ζώα απευθύνονται δεν είναι δύσκολο να τα κοροϊδέψει το πλέον ασήμαντο ον, στην τροφική κλίματα. Κοίταξε στις φωτογραφίες να δεις πως είναι οι ΘΕΟΙ που κατασκεύασαν το ανθρώπινο ζώο, τρέφονται από αυτό και το εκτιμούν τόσο, όσο εκτιμά αυτό, τις αγελάδες που το ταϊζουν. Από τις υπάρχουσες μεταφρασμένες σφηνοειδείς ταμπλέτες, μελέτησε ο Zecharia Sitchin [εικ. κάτω] και έγραψε τα βιβλία του, τις υπόλοιπες και πιο σημαντικές φρόντισαν να τις εξαφανίσουν. Αναζήτησε τα και μελέτησε τα βιβλία του, όσο υπάρχουν, αν θέλεις να πάψεις, έστω και λίγο, να ανήκεις στην φυλή των ζώων. Καταλαβαίνεις υποψιασμένε αναγνώστη την μεταφυσική πλευρά του θέματος, πίσω από την εκτρωματική ISIS … διάβασε Ch. Ph. Lovecraft να μάθεις … ΑΝ  ΑΝΤΕΧΕΙΣ, γιατί ως γνωστόν η ΓΝΩΣΗ είναι για τους λίγους, τους δυνατούς, όπως και κάθε άξιο λόγου θέμα, γεγονός ή κατάσταση.

Στόχος 5: Επίτευξη της ισότητας των φύλων και χειραφέτηση όλων των γυναικών και των κοριτσιών.


Μετάφραση: Στην κυβέρνηση της Βραζιλίας προωθούν τον νόμο (τον PLC 122 για την ποινικοποίηση της ομοφοβίας) κατά της «ομοφυλόφιλο-φοβίας» (homophobia) ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Είναι πολύ χαρακτηριστική η αφίσα που κυκλοφορεί με δύο μαθητές του ίδιου φύλου να φιλιούνται, για να μην φοβούνται τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις και τα τρίτα φύλα. Ο νόμος αυτός απαγορεύει κάθε είδους διάκριση, κακιάς κουβέντας, ειρωνείας, σχολίου, ηθικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής ακόμα και ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής. Όλα αυτά με ποινή φυλακίσεως. ΜΜΕ και blogs θα τίθενται εκτός νόμου.
Όλο αυτό θυμίζει την σίγουρη αρχή που έκαναν οι καλοί χριστιανοί επιβάλλοντας την πίστη και την θρησκεία τους, επί ποινή θανάτου, ειδικά στην Ελλάδα και στην Λατινική Αμερική. Κανονική γενοκτονία που ελάχιστοι τολμούν να καυτηριάσουν. Όσους δολοφόνησαν οι καλοί χριστιανοί στο όνομα του Χριστού και της Αγάπης δεν τους δολοφόνησαν όλοι οι πόλεμοι στον γνωστό και άγνωστο κόσμο, όλα τα χρόνια της ανθρωπότητας μαζί. Παρόμοια «ατζέντα κατά της ομοφυλόφιλο-φοβίας» επιδιώκουν να επιβληθεί σε άλλες 80 και πλέον χώρες στον κόσμο, κυρίως Αφρική, Καραϊβική, νησιά του Ειρηνικού, οι οποίες αντιστέκονται. Δηλαδή σε ανθρώπους που ζουν φυσιολογικά κι έξω από «τα ράφια του μπακάλικου» των Ερπετοειδών Επικυρίαρχων.
Να ποινικοποιηθούν οι θρησκείες, να περιθωριοποιηθεί η ετεροφυλοφιλία, άμεση δαιμονοποίηση των ανδρών και προώθηση της Ομοφυλοφιλικής ατζέντας (gay, λεσβίες κλπ) παντού. Ο πραγματικός στόχος δεν είναι ποτέ η «ισότητα», αλλά η περιθωριοποίηση και η διαπόμπευση του όποιου εκφράζει απολύτως ανδρικά χαρακτηριστικά. Ο απώτερος στόχος είναι να θηλυκοποιηθεί η κοινωνία, δημιουργώντας ευρεία αποδοχή της “ήπιας υπακοής” μαζί με την αυτο-αποδυνάμωση της ιδέας της κοινοτικής περιουσίας και “μοιρασιά” όλων. Επειδή μόνο η αρσενική ενέργεια έχει τη δύναμη να ξεσηκωθει ενάντια στην καταπίεση και τον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η καταστολή της αρσενικής ενέργειας είναι το κλειδί για τη διατήρηση του πληθυσμού σε μια κατάσταση “αιώνιας συναίνεσης κι αποδοχής”.

Τι κερδίζουν οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι με την προώθηση του «ομοφυλοφιλικού προϊόντος;» Ένας ολοφάνερος στόχος της είναι να δημιουργήσει μια γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς αξίες όντων που, εγκλωβισμένα στα δικά τους αντί-γονικά πάθη, δεν θα παρουσιάσουν ή προβάλουν καμία σοβαρή αντίσταση στους Νέους Κυρίους της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Έτσι επιτυγχάνεται, πλήρης έλεγχος πάνω σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει και φυσικά Έλεγχος Πληθυσμού. Το τρίτο φύλο αποτελεί, χωρίς να το γνωρίζει ούτε κι έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να το αντιληφθεί, έναν μηχανισμό διάλυσης της φυλακής-κοινωνίας όπως την γνωρίζουμε, με τα στραβά και τα καλά της και ένα μηχανισμό διάβρωσης του κοινωνικού ιστού σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ανατρέφοντας μη-νοήμονες μελλοντικούς πολίτες.

Ένας δεύτερος και απείρως σημαντικότερος λόγος που προωθούν την ομοφυλοφιλία είναι η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Αυτή είναι η αγαπημένη τροφή των Τηλεπαθητικών Επικυρίαρχων Ερπετοειδών κάθε φυλής και ράτσας. Η ομοφυλοφιλία είναι η αγαπημένη τους πρακτική, είναι ίδιον της φύσης τους. Αφού γέμισαν το μαντρί των εδαφών τροφής τους με ανθρώπινα πρόβατα, κατά το γνωστό «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε» τώρα το να τους μετατρέψουν σε κάτι παρά φύσην είναι απλά η διασκέδαση τους, είναι στην φύση τους αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει.

Καλοφάγωτοι λοιπόν! 



Στόχος 6: Διασφάλιση της διαθεσιμότητας και της αειφόρου διαχείρισης του νερού και της αποχέτευσης για όλους.



Μετάφραση: Επιτρέψτε σε πανίσχυρες εταιρίες να πάρουν τον έλεγχο της παροχής νερού στον κόσμο και να χρεώνουν μονοπωλιακές τιμές σε «κατασκευή νέων υποδομών μεταφοράς νερού» με την δικαιολογία ότι “διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα” Εδώ ταιριάζει γάντι η δήλωση του Ερπετοειδούς CEO της Nestlé Peter Bradeck μιλώντας για την ιδιωτικοποίηση του νερού «Το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό, αλλά προϊόν προς πώληση»! Είναι γνωστό ότι η Nestlé κάνει μεγάλες μπίζνες με την εμφιάλωση νερού. Επίσης είναι γνωστή για τα μεταλλαγμένα της και τα προϊόντα της που είναι σκέτα δηλητήρια. Εκεί όμως που βρίσκεται το ρεζουμέ είναι στο θαυμασμό του για την μείωση του εργατικού δυναμικού! Όλη η θεωρία της μελλοντικής κοινωνίας βασίζεται στη ρομποτοποίηση της εργασίας, άρα και στη δημιουργία μεγαλύτερης ανεργίας με το ανθρώπινο ζώο να υποφέρει να εκλιπαρεί και να υποφέρει όντας σκλάβος. Ήδη το εφαρμόζουν με εξαιρετική επιτυχία.

Το άλλο Ερπετοειδές ο Κίσινγκερ είπε πολύ σωστά ότι, «Ελέγχεις την τροφή; Ελέγχεις τους λαούς, το νερό είναι πρώτο και πάνω απ’ όλα» Αυτονόητο και Λογικό. Ελέω Ατζέντας 21, που προβλέπει ότι “το νερό είναι κοινό αγαθό που πρέπει να μοιράζεται σε ολόκληρο το παγκόσμιο χωριό” αλλά επειδή τα κράτη δεν έχουν όλα το μέσον και τις υποδομές για να διανείμουν το νερό, αυτό μπορεί να γίνει με την βοήθεια των ιδιωτικών εταιριών. Άρα σφραγίζουμε ή δηλητηριάζουμε όλες τις φυσικές πηγές για να έχουν οι ιδιωτικές εταιρίες έλεγχο στο προϊόν και κέρδη. Κάνενα ανθρώπινο ζώο δεν μπορεί να ζήσει χωρίς νερό άρα όποιος ελέγχει το νερό, ελέγχει και το ζώο. Δες την τελευταία ταινία MAD MAX.

Στο στόχαστρο, έχουν μπει και οι προδιαγραφές ποιότητας στο πεδίο της διατροφής. Η αμερικανική βιομηχανία κρέατος επιδιώκει να επιτύχει την κατάργηση του ευρωπαϊκού κανονισμού που απαγορεύει τα κοτόπουλα που έχουν απολυμανθεί με χλώριο. Ο όμιλος Yum! κάτοχος της αλυσίδας γρήγορου φαγητού Kentucky Fried Chicken (KFC), που βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της μάχης αυτής, μπορεί να υπολογίζει στη δύναμη πυρός των εργοδοτικών οργανώσεων. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση επιτρέπει μόνο τη χρήση νερού και ατμού στα κοτόπουλα» διαμαρτύρεται η Βορειοαμερικανική Ένωση Κρέατος, ενώ μια άλλη ομάδα πίεσης, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κρέατος, εκφράζει τη λύπη του για «την αδικαιολόγητη απόρριψη» από τις Βρυξέλλες «των κρεάτων με αναβολικά πρόσθετα, όπως η υδροχλωρική ρακτοπαμίνη».

Η ρακτοπαμίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται για την αύξηση του όγκου του άπαχου κρέατος σε χοίρους και βοοειδή. Λόγω των κινδύνων που εγκυμονεί για την υγεία ζώων και καταναλωτών, έχει απαγορευτεί σε 160 χώρες, μεταξύ τους και τα κράτη-μέλη της Ε.Ε., η Ρωσία και η Κίνα. Για τον αμερικανικό όμιλο παραγωγής χοιρινού κρέατος, το προστατευτικό αυτό μέτρο αποτελεί διατάραξη του ελεύθερου ανταγωνισμού, στην οποία η συμφωνία ΤΤΙΡ πρέπει επειγόντως να δώσει τέλος.

«Οι αμερικανικές εταιρείες παραγωγής χοιρινού κρέατος δεν θα αποδεχθούν άλλο αποτέλεσμα παρά την άρση της ευρωπαϊκής απαγόρευσης της ρακτοπαμίνης», απειλεί το Εθνικό Συμβούλιο Παραγωγών Χοιρινού Κρέατος (National Pork Producers Council, NPPC). Στο μεταξύ, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι βιομήχανοι που συμμετέχουν στο BusinessEurope καταγγέλλουν «τα εμπόδια που επηρεάζουν τις ευρωπαϊκές εξαγωγές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ο αμερικανικός νόμος περί διατροφικής ασφάλειας». Πράγματι, από το 2011, ο συγκεκριμένος νόμος δίνει τη δυνατότητα στις υπηρεσίες ελέγχου να αποσύρουν από την αγορά τα μολυσμένα εισαγόμενα προϊόντα. Οι διαπραγματευτές της ΤΤΙΡ δέχονται εκκλήσεις να εξουδετερώσουν και αυτή τη διάταξη. Ετσι για να ξέρεις τι σου ετοιμάζουν και που σκοπεύουν να ζήσουν τα παιδιά σου.


(Σχόλιο δικό μου) Θέλω νὰ κάνω μίαν ἐπισήμανση, ὅσον ἀφορά στὸν ὅρο «ἑρπετοειδεῖς», διότι σὲ πολλά σημεία γίνεται ἀναφορά γι αὐτούς!
Δὲν ὑπάρχουν «ἑρπετοειδεῖς» μὲ τὴν κυριολεκτική ἔννοια πού ἡ ΝΤΠ προσπαθεῖ νὰ μᾶς περάσει γιὰ εὐνόητους λόγους. Εἶναι ἕνα παραμύθι καὶ αὐτό, ὅπως ὅλα τὰ ἄλλα, ὅπως νεφελίμ, ἐξωγήινοι καὶ ἕνα σωρὸ τέτοιες ἡλιθιότητες γιὰ νὰ ἀποπροσανατολίσουν τὸν κόσμο καὶ νὰ τὸν ὁδηγήσουν στὴν πλάνη.
Δὲν εἶμαι σίγουρος ἄν ὁ ἀρθογράφος στὰ διὰφορα σημεῖα τοῦ ἄρθρου ὅπου χρησιμοποιεῖ τὸν ὅρο αὐτό, ἐάν τὸν έννοεῖ μὲ τὴν κυριολεκτική του ἔννοια ἤ θέλει νὰ δώσει μιὰ ἄλλη διάσταση γιὰ τούς συγκεκριμένους καὶ χρησιμοποιεῖ αὐτόν τὸν ὅρο.

[Συνεχίζεται]

(Παρακάτω οἱ σύνδεσμοι τῶν προηγούμενων ἀναρτήσεων)

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 - ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΜΕΡΟΣ 1ον)
 https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/12/2030-1.html

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 - ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΜΕΡΟΣ 2ον)
https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/12/2030-2.html
 
«Τριβέλι Πᾶνος»







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!