Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας, σχεδιάζει και φοράει μπλούζα με τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία!



Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας σχεδιάζει και φοράει μπλούζα με ελληνική σημαία!

(Θ Ε Τ Ι Κ Ο Σ !)
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δηλώνει έμπρακτα την αγάπη του για την Ελλάδα. Ο λόγος για τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή μόδας, Ζαν-Πολ Γκοτιέ, ο οποίος σε πρόσφατη έκθεση μόδας επιμελήθηκε τον σχεδιασμό μίας μπλούζας που είχε πάνω της την ελληνική σημαία!...

Αποτέλεσμα εικόνας για jean paul gotie and the new t-shirts with greek flag


Στην έκθεσή του, τα έσοδα της οποίας πήγαν για την οικονομική στήριξη του Μουσείου Μπενάκη, ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας, "προμόταρε" την μπλούζα του στο κεντρικό κτίριο της οδού Κουμπάρη, ντύνοντας τα μοντέλλα του σε ελληνικό μοτίβο, εμπνευσμένο κυρίως από την αρχαιότητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για jean paul gotie and the new t-shirts with greek flag

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε στους δημοσιογράφους πως είναι μεγάλη του τιμή να παρουσιάζει την κολεξιόν του στην Ελλάδα, σε μία χώρα που αγαπά και σέβεται:


"Είναι τιμή μου γιατί η Ελλάδα είναι κομμάτι της ζωής μου κι η κολεξιόν αυτή είναι η δουλειά μου κι ο μόνος τρόπος να ανταποδώσω την έμπνευση που μου έχει χαρίσει το Μπενάκη, η Ελλάδα".

[ΠΗΓΗ:http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_64.html#more]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!