Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

89χρονη ΓΙΑΓΙΑ, κ α τ α δ ι κ ά σ τ η κ ε σε φυλάκιση (!) για την αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος...


89χρονη γιαγιά καταδικάστηκε σε φυλάκιση για την αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος

(ΚΑΛΑ, ΤΗΝ ...Γ Ι Α Γ Ι Α Κ Α   ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ; ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!)
Μία 89χρονη Γερμανίδα καταδικάστηκε  (!!!) σε φυλάκιση 14 μηνών για υποκίνηση ...φυλετικού μίσους! 
Η Ursula Haverbeck, που συχνά αναφέρεται από τον γερμανικό Τύπο ως «Γιαγιά Ναζί», είναι γνωστή για τις εξτρεμιστικές απόψεις της που την έφεραν αντιμέτωπη με τους γερμανικούς νόμους ...για ρητορική μίσους, στο παρελθόν - ενώ τα δικαστήρια της είχαν δώσει προηγουμένως πρόστιμα και άλλη ποινή με αναστολή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ursula haverbeck

 
Αποτέλεσμα εικόνας για ursula haverbeck

Στην Γερμανία, οποιοσδήποτε αρνείται δημοσίως, δεν επικυρώνει, ή "παίζει" με την εξόντωση των Εβραίων, κατά την διάρκεια του καθεστώτος του Αδόλφου Χίτλερ, μπορεί να καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλακίσεως για υποκίνηση φυλετικού μίσους. 

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με την 'Deutsche Welle' ('DW'): Ένα γερμανικό δικαστήριο στο Detmold καταδίκασε την αρνήτρια του Ολοκαυτώματος, Ursula Haverbeck, σε 14 μήνες φυλακίσεως, αφού η 89χρονη γυναίκα έχασε την έφεση ενάντια στην προηγούμενη καταδίκη της. 

Απέφυγε μόνο τέσσερις μήνες από την αρχική καταδίκη της, που ήταν 18 μήνες. 

Σχετική εικόνα

Οι εισαγγελείς ήθελαν να επικυρωθεί η ποινή, οι δικηγόροι της Haverbeck ήθελαν απαλλαγή. 
Το δικαστήριο του Detmold καταδίκασε αρχικά την Haverbeck σε φυλάκιση οκτώ μηνών, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν αυτή έστειλε επιστολή στον δήμαρχο της πόλεως, Rainer Heller, ισχυριζόμενη ότι το Άουσβιτς δεν ήταν στρατόπεδο συγκεντρώσεως. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ursula haverbeck

Μετά την δίκη, η 89χρονη έδωσε φυλλάδια στους δημοσιογράφους, καθώς και στον δικαστή και τον εισαγγελέα, με τίτλο: "ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ", στα οποία για άλλη μια φορά αρνήθηκε τις ναζιστικές θηριωδίες. 

Η Haverbeck έλαβε μια επιπλέον ποινή 10 μηνών για αυτή της την ενέργεια, ενώ καταδικάστηκε για παρόμοιες κατηγορίες σε άλλες πέντε περιπτώσεις, αλλά δεν έχει ακόμη εκτίσει κανένα χρόνο φυλακίσεως καθώς προσβάλλει τις υποθέσεις. 
Τον Οκτώβριο καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών από δικαστήριο του Βερολίνου αφού κρίθηκε ένοχη, για ...υποκίνηση φυλετικού μίσους, επειδή υποστήριξε ότι οι θάλαμοι αερίων στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως του Άουσβιτς "δεν ήταν πραγματικοί". 

Σχετική εικόνα

Πριν από αυτό, τον Αύγουστο, έλαβε ποινή φυλάκισης δύο ετών (!) από περιφερειακό δικαστήριο στην Κάτω Σαξονία, σύμφωνα με την 'DW'. 
Η 89χρονη άσκησε έφεση κατά των αποφάσεων εναντίον της σε κάθε περίπτωση και ισχυρίζεται ότι απλώς επαναλαμβάνει μια άποψη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ursula haverbeck

Η πιο πρόσφατη καταδίκη της δεν είναι τελική, καθώς οι δικηγόροι της Haverbeck, σκοπεύουν να παραπέμψουν την υπόθεση στο Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο του Hamm, το οποίο θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία για να αμφισβητηθεί η ποινή φυλάκισεώς της.

Αποτέλεσμα εικόνας για ursula haverbeck

[Πηγή:http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/12/89.html#more]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

3 σχόλια:

  1. Ὁ βρόγχος τοῦ Σιωνισμοῦ ὅλο καί περισφίγγεται γύρω ἀπό τόν λαιμό μας! Καμμία ἀπολύτως ἐλευθερία δέν θά μᾶς μείνῃ, καθότι ὅλα τά καθάρματα τῆς ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ "πολιτικῆς ὀρθότητος" ξημεροβραδιάζονται μέ αὐτές τίς ἀνοησίες! Οἱ δέ "πολιτικοί καί πνευματικοί" ψευδο-ηγέται παπαγαλίζουν αὐτές τίς μποῦρδες, μή ἔχοντες τήν ἀξιοπρέπειαν νά ὀρθώσουν ὡς ἀντίστασιν τά αὐτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέραν αυτών, που είναι σωστά...
    ΤΙ έχουν τάχα να φοβηθούν απο μία γιαγιά στα ...89 της;
    Ε Λ Ε Ο Σ !
    Μήπως αυξάνει όσο περνάει ο χρόνος όπως δείχνουν τα πράγματα, η αξία της Ψυχιατρικής Επιστήμης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀκριβῶς! Εἶναι φανερόν, συνεπῶς, ὅτι τό κάνουν προκειμένου νά τρομοκρατήσουν καί φιμώσουν τούς πάντες! Διότι γνωρίζουν ὅτι ἡ καταδίκη μιᾶς 89χρονης θά διαδοθῇ περισσότερον καί θά ἐντυπωσιάσῃ περισσότερον, ἄρα θά τρομοκρατήσῃ περισσότερον. Ἔτσι συμπεριφέρονται ὅλοι οἱ Φασῖσται!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!