Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΝΤΟ-ΚΟΥ-ΜΕ-ΝΤΟ ! ΝΕΟΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ «ΚΩΔΙΚΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. – ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για FREEDOM IN THE PRESS


(ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ - 1.000% ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ - "ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ" ΑΝ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ...ΜΥΡΙΖΟΥΝ;)
Ένας νέος «αντιρατσιστικός» δημοσιογραφικός «Κώδικας» για τον χειρισμό των θεμάτων που αφορούν τα «προσφυγάκια», ήρθε «πακέτο» στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων», με αποστολέα την Ε.Ε. (το ειδικό τμήμα «για τα δικαιώματα, την ισότητα και την υπηκοότητα του πολίτη»)!

Σχετική εικόνα







Όπω
ς αναφέρεται στον «Κώδικα», «αν και η δημοσιογραφία δεν μπορεί να επιλύσει μόνη της το πρόβλημα της ομιλίας μίσους, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να ενισχύσει (;;;) τους υφιστάμενους μηχανισμούς και να υποστηρίξει νέα εργαλεία (;;;) για την καταπολέμηση (;) της ρητορικής μίσους».

Αποτέλεσμα εικόνας για FREEDOM IN THE PRESS

Έτσι, ο Κώδικας «συνιστά» στους καθεστωτικούς δημοσιογράφους να αποφεύγουν τις αρνητικές αναφορές για την λαθρομεταναστευτική κρίση («Μην πέσετε στην παγίδα της εστίασης μόνο στις πιθανές αρνητικές πτυχές της μεγάλης κλίμακας μετανάστευσης. Είναι επίσης σημαντικό να τονίσουμε την θετική συμβολή της μετανάστευσης και των μεμονωμένων μεταναστών»), και να αποφεύγουν να αναφέρουν εάν ένας «μετανάστης» που διέπραξε οποιοδήποτε έγκλημα βρίσκεται παράνομα στη χώρα, καθώς επίσης την εθνοτική του καταγωγή και το θρήσκευμα του.

Αποτέλεσμα εικόνας για FREEDOM IN THE PRESS

Επίσης, τους «συνιστά» να μην επικεντρώνονται σε «ζητήματα όπως το εάν τα αιτήματα των αιτούντων άσυλο είναι αυθεντικά» (καθώς οι περισσότεροι απρόσκλητοι είναι λαθρομετανάστες που δεν δικαιούνται ασύλου).

Σχετική εικόνα

Σε άλλο σημείο, ο συντάκτης της έκθεσης συνιστά: «Όταν παρατηρούνται προβλήματα στο εσωτερικό του συστήματος ασύλου – π.χ., εξεγέρσεις μεταναστών ή αύξηση της εγκληματικότητας μικρής διάρκειας – ψάξτε κριτικά για την βασική αιτία, όπως την φτώχεια και την κλιματική αλλαγή».

Αποτέλεσμα εικόνας για FREEDOM IN THE PRESS

Στα ρεπορτάζ σχετικά με το Ισλάμ, οι δημοσιογράφοι καλούνται να μην αναφέρουν τον ισλαμικό πολιτισμό ως «βάρβαρο, παράλογο, πρωτόγονο, επιθετικό, απειλητικό ή επιρρεπή στην τρομοκρατία» και όταν μεταδίδουν αρνητικά ή «σχόλια μίσους» για τους μουσουλμάνους, οι δημοσιογράφοι θα πρέπει «να αμφισβητήσουν τυχόν ψευδείς περιστάσεις στις οποίες βασίζονται τα σχόλια αυτά».

Σχετική εικόνα

«Συνίσταται» επίσης στους δημοσιογράφους να «προσεγγίσουν ομάδες υπέρ των μεταναστών» (ΑΝΤΑΡCIA, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΚΚΕ, αληταριό των Εξαρχείων, κ.λπ.) και να προβάλλουν τις απόψεις τους. 
Κι όταν εμφανίζονται «πολιτικά ή άλλα δημόσια πρόσωπα» να μιλούν κατά της μετανάστευσης, να «αμφισβητούν τις δηλώσεις τους»!

Τέλος, καλεί τους «πρόθυμους» δημοσιογράφους να καταγγέλλουν αμέσως στις αρχές όσους συναδέλφους τους δεν εφαρμόσουν τις εντολές, με την κατηγορία της «ρητορικής μίσους»!

Αποτέλεσμα εικόνας για FREEDOM IN THE PRESS

Κι όχι μόνον αυτούς, αλλά και τους απλούς πολίτες που σχολιάζουν τα άρθρα τους, με μη «πολιτικά ορθό» τρόπο!

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']


Σχετική εικόνα


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

3 σχόλια:

  1. Ἡ μεγάλη μου ἀπορία: Πῶς ἔχουμε ἐπιτρέψει σέ μία ὁμάδα Σιωνιστῶν-Σατανιστῶν νά μᾶς διαφεντεύουν; Τόσο κότες εἴμαστε; Δέν μπορεῖ νά μήν ὑπάρχῃ διέξοδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θάθελα πολύ να τους πω ένα...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ...αλλά δεν επιτρέπεται βλέπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γνώση της Ιστορίας, όχι επιφανειακώς αλλά στο βάθος, μας υπαγορεύει ότι ΔΕΝ βρήκαν αντιστάσεις επί της ουσίας, οπότε "πέρασαν" όλα τα σχέδιά τους.
    Είχαν φροντίσει μεθοδικά ασφαλώς σε κάθε πόστο, κάθε τομέως, κάθε κράτους ΔΙΧΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, να βάλλουν ανθρώπους τους...
    Οι λιγοστοί που όρθωσαν ανάστημα, ή πέρασαν τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ, ή ...αρρώστησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!