Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΙΔΟΥ ΤΟ "ΧΡΥΣΟ" υπουργικό ζεύγος τών ("α ρ ι σ τ ε ρ ώ ν";) ε κ α τ ο μ μ υ ρ ι ο ύ χ ω ν !!!




(ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΡΑ ΓΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ Ο κ.ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η κ.ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ...)
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, στο πόθεν έσχες για το 2015, δήλωνε μετοχές σε ξένα χρηματιστήρια αξίας περίπου 340.000 δολλαρίων...

Αποτέλεσμα εικόνας για dollar logo


Αποτέλεσμα εικόνας για ιδρυμα λεβι

Ο σύζυγός της Δημήτρης Παπαδημητρίου, (εργαζόμενος χρόνια στις ΗΠΑ και πρώην πρόεδρος του "αμερικανικού" Ιδρύματος 'Levy'), ο οποίος τότε δεν είχε αναλάβει τα καθήκοντα του υπουργού Αναπτύξεως, κατείχε χαρτοφυλάκιο με μετοχές, αμοιβαία και άλλα επενδυτικά προϊόντα αξίας 2.725.881 δολλαρίων! 

Σχετική εικόνα

Ο Δ. Παπαδημητρίου δήλωνε την ίδια χρονιά εισοδήματα 453.429 δολλάρια και η κυρία Αντωνοπούλου 70.637 ευρώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιδρυμα λεβι

Η Ράνια Αντωνοπούλου διατηρούσε στην Ελλάδα καταθέσεις στο όνομά της 11.400 ευρώ, ενώ κυρίως σε τράπεζες του εξωτερικού ('JP Morgan', 'HSBC' και άλλες), 

Αποτέλεσμα εικόνας για jp morgan logoΑποτέλεσμα εικόνας για hsbc logo

τόσο μαζί με τον σύζυγό της, όσο και ο κ. Παπαδημητρίου μόνος του είχαν καταθέσεις ύψους 480.154 δολλαρίων.

Σχετική εικόνα

Το υπουργικό ζευγάρι διαθέτει διαμέρισμα 110 τ.μ. στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και μία βίλλα στην Σύρο εμβαδού 300 τ.μ. με 180 τ.μ. βοηθητικούς χώρους σε οικόπεδο 4.950 τ.μ. 
Η βίλλα διαθέτει και μία πισίνα 80 τ.μ.

Αποτέλεσμα εικόνας για πισίνα


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!