Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Αναρχικοί (;) έκαναν επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Στρατιωτικού, που Α Ρ Ν Η Θ Η Κ Ε να εκτελέσει υπηρεσία στα 'HOT-SPOTS' και A Θ Ω Ω Θ Η Κ Ε απο το Στρατοδικείο!




(ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΟΥΣ - ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ", Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ 'hot spots'!)
Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι ενός στρατιωτικού στην Καλαμαριά, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες δικάσθηκε για άρνηση εκτελέσεως της διαταγής να υπηρετήσουν σε κέντρα κρατήσεως μεταναστών στην Θεσσαλονίκη. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ

Η «Οργάνωση Αναρχική Δράση» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος στο κτίριο της οδού Κονίτσης στην Καλαμαριά, στις 30 Νοεμβρίου, όπου στεγάζεται το σπίτι του στρατιωτικού και στα γραφεία του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.

Στο κείμενο στης ανάληψης ευθύνης, η «Οργάνωση Αναρχική Δράση» αναφέρει μεταξύ άλλων, «για να συντάξουμε τη δική μας επαναστατική στρατηγική απέναντι στο φασισμό, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε πλήρως τη πολυσυνθετότητα του εχθρού, την ιστορία του,τις ρίζες και τις συνθήκες μέσα απο τις οποίες γεννήθηκε και αναπτύχθηκε. 

Μόνο τότε θα βρούμε τα τρωτά σημεία και θα επιφέρουμε σοβαρά πλήγματα, χτυπώντας αλλεπάλληλα τους φασίστες σε όλο το δομικό τους ιστό.Η Θεσσαλονίκη κουβαλάει ακόμα και σήμερα ένα βαθύ δεξιό παρελθόν, συνυφασμένο με την επιρροή του στρατού και της ισχυρής εκκλησιαστικής εξουσίας στις πολιτικές και κοινωνικές αποφάσεις».

[Πηγή :'seleo.gr'
&
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2017/12/hotspot.html]
-----------------------------------------------------------------------

Α Π Ο Ρ Ι Α :
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ κ.κ. "μεγαλοδημοσιογράφοι" (παραχαράκτες & διαστρεβλωτές) των 6-7 βοθροκάναλων "μας", ΠΟΥ ...ΕΘΑΨΑΝ ΠΑΛΙ, ΝΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ;

Αλλά τί να περιμένουμε, απο ανθρώπους που στήν πλειονότητά τους - τα βιογραφικά τους τα γράφουν αυτά - ξεκίνησαν "καρριέρα"  στον ...'Ριζοσπάστη' ! ! !

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ" /'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

1 σχόλιο:

  1. Και τώρα, ας κάνουμε λίγο μία ερμηνεία του παραπάνω κειμένου "Εμείς, που μας αρέσει να θεωρούμε τους εαυτούς μας επαναστάτες, αλλά που αν κάναμε μία ειλικρινή και αντικειμενική εξέταση του εαυτού μας θα καταλήγαμε στο ότι είμαστε απλώς κακοί, διεστραμένοι και εγωιστές, τόσο που αρνούμαστε να δούμε ότι υποκινητής και χρηματοδότης του κουμουνιστο αναρχισμού αείποτε ήταν και είναι το σιωνιστικό λόμπυ, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια, σας δηλώνουμε ότι, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να πολεμούμε κάθε ανθρώπινη εκδήλωση που θα έχει ως βάση της την αγάπη προς αυτό που εσείς ονομάζετε πατρίδα, αλλά που εμείς φυσικά απεχθανόμαστε, καθώς δεν παραδεχόμαστε καμμία μορφή αγάπης, αφού για μας το μίσος είναι η κινητήρια δύναμη. Επίσης σας δηλώνουμε σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ότι επίσης μισούμε τον Θεό. Μην ακούτε που λέμε συνέχεια για την Εκκλησία, το ιερατείο, κλπ, όχι, το πρόβλημα μας δεν είναι το κατεστημέ΄νο, αλλά ο Θεός ο ίδιος, καθώς και όλοι όσοι ζουν σύμφωνα με τις επιταγές του. Εμείς σαν γνήσια τέκνα του διαβόλου δεν λατρεύουμε παρά μόνο τον εαυτό μας, την πάρτη μας, ενώ για όλους τους άλλους υπάρχει μόνο μίσος, που το ανανεώνουμε συνεχώς επαναλαμβάνοντας την λέξη φασίστας, η οποία άλλωστε λειτουργεί ως λέξη-πυροδότης, η οποία προκαλεί σε μάς την αναμενόμενη αντίδραση κατά την πλύση εγκεφάλου που εχουμε φάει από αυτούς που μας εξουσιάζουν. Θα συνεχίσουμε να τελούμε υπό το καθεστώς απόλυτης αποβλάκωσης και κατευθυνόμενης δράσης, ενώ συγχρόνως θα θεωρούμε τους ευαυτούς μας επαναστάτες, προοδευτικούς, και φυσικά καλύτερους και πιο εξελιγμένους από όλους εσάς, τις άβουλες μάζες.Επίσης, κάθε φορά που είναι να γράψουμε ένα κείμενο σαν κι αυτό, θα ανοίγουμε το λεξικό επαναστατικών όρων, χρησιμοποιώντας τις ιδιες κονσερβαρισμένες κοινοτοπίες, γιατί όπως και να το κάνουμε, αν αρχίσει το μυαλό να σκέφτεται σε κάποια δημιουργική βάση σε ό,τι αφορά την γλώσσα, και ιδιαίτερα την ελληνικά, άστα να πάνε. Μπορεί και ν αρχίσουμε να ξυπνάμε από το απόλυτο τρανς που βρισκόμαστε.Α, πα πα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!