Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΨΩΡΑΣ (!!!) ΕΝ ΕΤΕΙ 2018 ! ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ! ΠΩΣ ...ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΡΑ ΓΕ;





Ήταν στραβό το κλίμα, το’ φαγε και η… ψώρα!
Τρία κρούσματα ψώρας (!) σε διάστημα ενός μηνός σε κρατούμενους που μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων του Αιγάλεω και του Μενιδίου, καθώς και στο προαναχωρησιακό κέντρο της Αμυγδαλέζας, εκεί όπου εκατοντάδες «προσφυγάκια» αναμένουν προκειμένου να "επιστρέψουν" στις χώρες τους (εδώ γελάμε).

Κρούσματα ψώρας εμφάνισαν δύο αλλοδαποί κρατούμενοι. Η μετάδοση της ψώρας από το δέρμα του μολυσμένου ανθρώπου στο δέρμα του υγιούς γίνεται εύκολα με άμεση επαφή, αρκεί π.χ. δύο άτομα να μοιραστούν το ίδιο κρεββάτι. 

Οι αστυνομικοί δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τα κρούσματα, καθώς υποστηρίζουν πως υπάρχει «έξαρση του φαινομένου» ειδικά όπως αναφέρουν στα «προαναχωρησιακά κέντρα, καθώς στην πλειοψηφία τους, οι ασθενείς, είναι αλλοδαποί». Ιδιαίτερα μεγάλο είναι το πρόβλημα και στα νησιά που φιλοξενούνται χιλιάδες «προσφυγάκια».

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στην Χίο όπου εντοπίστηκαν με ψώρα, τέσσερις αλλοδαποί που κρατούνταν σε υπερπλήρη κρατητήρια.

Παρόμοια περίπτωση κατεγράφη και στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας, όταν διαπιστώθηκε πως πέντε «παράτυποι μετανάστες» ήταν φορείς.

Παλαιότερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία αστυνομικών υπαλλήλων είχε κρούσει τον κώδωνα κινδύνου για το θέμα, καθώς είχαν διαπιστωθεί κρούσματα ψώρας σε κρατητήρια του τμήματος ασφαλείας Μαρκοπούλου.

Κι ύστερα λένε πως όσοι χαρακτηρίζουν τα 'hotspots' «υγειονομικές βόμβες» είναι… κακόβουλοι ρατσιστές!

Κ.Π.

[Πηγή:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!