Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Έρευνα διέταξε η Αρχιεπισκοπή για τη συμμετοχή ιερέων στη διαδήλωση έξω από τα γραφεία της Ολυμπίας ΤελιγιορίδουΣύμφωνα με πληροφορίες του kastorianiestia.gr η Αρχιεπισκοπή Αθηνών ζήτησε από τον Μητροπολίτη Καστοριάς να διεξάγει έρευνα σχετικά με την συμμετοχή τριών ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα έξω από τα γραφεία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις με αποκλειστικό  δημοσίευμα μιας τοπικής ιστοσελίδας φίλα  προσκείμενης  προς την Μητρόπολη, η οποία αμέσως μετά, δημοσίευσε ανακοίνωση,   με την οποία η Μητρόπολη διαχωρίζει την θέση της από τα επεισόδια στο γραφείο της βουλευτού.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις ιερείς κατέθεσαν απολογητικό υπόμνημα και η υπόθεση προχώρησε για τα περαιτέρω.

[Πηγή]https://www.kastorianiestia.gr/
 «Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!