Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

ΞΑΝΑΜΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ 6 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ!Ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάποια στιγμή και συνέβη! Πέντε ξαναμμένα «προσφυγάκια» που διαμένουν στη ΒΙ.ΑΛ. (το hot spot της Χίου) επιχείρησαν να βιάσουν 6 ανήλικα Ελληνόπουλα στο Χαλκειός, την ώρα που έπαιζαν σε υπαίθριο χώρο στην είσοδο του χωριού!
Σύμφωνα με την καταγγελία των παιδιών στην Αστυνομία, τα ξαναμμένα «προσφυγάκια» τα πλησίασαν και στη συνέχεια με διάφορους τρόπους προσπάθησαν να τα αγγίξουν σε διάφορα σημεία του σώματος τους.


Όταν τα παιδιά κατάλαβαν τις προθέσεις τους, προσπάθησαν να τους απώθησουν, φωνάζοντας και καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή οι επίδοξοι βιαστές.
Στη συνέχεια τα 6 παιδιά, που πηγαίνουν στο Δημοτικό, ενημέρωσαν τους γονείς τους αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους που βρίσκονταν στο σημείο για το τι είχε προηγηθεί, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό τους.
Τελικά, τα ξαναμμένα «προσφυγάκια» εντοπίστηκαν απ’ τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν μέσα από χωράφια κοντά στο hotspot.
Εν συνεχεία, αναγνωρίστηκαν από τα παρολίγον θύματά τους κι έναν αυτόπτη μάρτυρα.
Τα σχόλια δικά σας…
«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!