Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Έκλεισαν τα σύνορα της Ευρώπης: Ο Τσίπρας συμφώνησε η Ελλάδα να κρατήσει όλους τους λαθρομετανάστες!



Προσπάθησε πολύ, διαπραγματεύτηκε επί 12 συνεχόμενες ώρες και τα κατάφερε τελικά ο Τσίπρας να κλείσει άλλη μία απαράδεκτη και εθνοκτόνα συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Αυτή τη φορά δεν είναι η προδοσία της Μακεδονίας ή η υπογραφή ενός νέου μνημονίου, αλλά η αποδοχή της θέσεως ότι τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών είναι αποκλειστικά και μόνο ένα ελληνικό πρόβλημα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το κείμενο της συμφωνίας που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, καταργείται και αποδοκιμάζεται η οποιαδήποτε μορφής «δευτερογενής μετακίνηση αιτούντων ασύλου», κοινώς όσοι αποβιβάζονται στην Ελλάδα, μένουν στην Ελλάδα! Ο Τσίπρας συμφώνησε να κρατήσουμε όσα μιλιούνια λαθρομεταναστών θα αποφασίσει να μας στείλει ο Ερντογάν!

Το μόνο θετικό που έχει αυτή η συμφωνία αίσχος που φέρνει ο Τσίπρας στην Ελλάδα είναι ότι αποφασίστηκε η κατασκευή κλειστών κέντρων κράτησης για τους λαθρομετανάστες, το οποίο είναι σύμφωνο με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και έχει εκφραστεί ήδη από το 2016 με την πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής που ουδέποτε καταδέχτηκε να συζητήσει το «συνταγματικό τόξο».

Αξίζει, όμως, να πούμε δυο λόγια για αυτό το θετικό σημείο της συμφωνίας, το οποίο ήρθε σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θυμίζουμε ότι τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Αβραμόπουλος κατέβηκαν στην διαπραγμάτευση με την θέση να είναι ανοιχτά τα κέντρα κράτησης. 

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, τα ρεπορτάζ του καθεστωτικού τύπου, ο Τσίπρας αγωνίστηκε σκληρά για να μην τοποθετηθούν αυτά τα κλειστά κέντρα κράτησης στην Αφρική.

Το σημείο αυτό μας ήρθε, λοιπόν, σε πλήρη αντίθεση με τις προσπάθειες Τσίπρα και εξαιτίας του χθεσινοβραδινού ιταλικού βέτο από την κυβέρνηση των πατριωτών της Λέγκας του Βορρά.

 Βέβαια, η συμφωνία κάνει λόγο για «εθελοντική» κατασκευή, οπότε μάλλον ο Τσίπρας θα κάνει την… επανάστασή του ενάντια στην Ευρώπη τώρα, κρατώντας τα ανοιχτά και… «ανθρωπιστικά».


[Πηγή]http://www.xryshaygh.com/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!