Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Θεσσαλονίκη: Αντισυγκέντρωση των πρακτόρων του Σόρος σήμερα για το συλλαλητήριο για τη ΜακεδονίαΘεσσαλονίκη: Αντισυγκέντρωση των πρακτόρων του Σόρος σήμερα για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Αντισυγκέντρωση από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη στην αντίπερα όχθη από το αυριανό (27/6) συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Το ραντεβού δόθηκε αύριο Τετάρτη 27 Ιουνίου, στις 17:00, στην Ολύμπου με Τοσίτσα (έξω από την κατάληψη Terra Incognita). Το συλλαλητήριο για την Μακεδονία από την άλλη είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, δύο ώρες αργότερα. Όπως ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων στη σελίδα της Terra Incognita:

«Την Τετάρτη 27 Ιούνη, μερίδα του εθνικού κορμού ονειρεύεται να προσεγγίσει αναίμακτα τη γειτονιά μας, για να σκορπίσει τη μισαλλοδοξία της. Με έρισμα το μακεδονικό ζήτημα, αριστεροπατριώτες του Άρδην καλούν για νέο συλλαλητήριο στο υπουργείο. Επειδή δε σκοπεύουμε να παραδώσουμε τις γειτονιές μας στο έλεος του κοινωνικού εκφασισμού. Επειδή αντιμαχόμαστε την στάση κάποιον που λειτουργούν το τελευταίο διάστημα ως πλάτη των φασιστών.

Ο ιστότοπος Indymedia ανήκει στον George Soros και κατευθύνεται απο MOSSAD και CIA!

Θεσσαλονίκη: Αντισυγκέντρωση των πρακτόρων του Σόρος σήμερα για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία4


Επειδή δεν έφτασε και δε θα φτάσει αυτή η στιγμή που οι γειτονιές μας θα γίνουν άβατο πεδίο. Και για χίλια επειδή ακόμα… Καλούμε όλον τον κόσμο του αγώνα να στηρίξει τα αντιφασιστικά-αντιεθνικά μπλόκα της Ολύμπου». [Πηγή]https://grothia.gr/enimerosi/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!