Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΤΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ… ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ! ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΑΡΙΑΣ!



Σε μία πρωτοφανή στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά απόφαση, προχώρησε το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων, που εκδίκαζε τους προστατευόμενους* του τσιπροκαμμενικού ψευδοκράτους – προτεκτοράτου ΗΠΑ-Γερμανίας και λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων, αποδεικνύοντας ότι η κόκκινη τρομοκρατία είναι ένα χρησιμότατο εργαλείο στα χέρια των διεθνών τυράννων και των ανά τον κόσμο ανδρεικέλων τους.


Το δικαστήριο, παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως κατέρριψε την ποινή των 13 ετών κάθειρξης, χωρίς αναστολή, που είχε επιβληθεί πρωτοδίκως και αθώωσε τους τσιπροκαμμενικούς «Ηριάννα» και «Περικλή» (όπως τους παρουσιάζουν τα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου…), αποφαινόμενο ότι «το DNA είναι εργαλείο εντόνως αμφισβητούμενο»!!!!

Και βέβαια, από την ώρα που έγινε γνωστή η πρωτοφανής αυτής απόφαση, πανηγυρίζουν οι προστάτες της κόκκινης τρομοκρατίας (που ασκείται για λογαριασμό τους…), αμερικανο-γερμανοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ. Πάρτε μια γεύση: 

«Τέλος στον εφιάλτη: Ομοφώνως αθώοι Ηριάννα και Περικλής!
Ο καφκικός εφιάλτης έλαβε τέλος στη συνεδρίαση του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων, την Πέμπτη 28/6: «Ομόφωνα αθώοι, χωρίς αμφιβολίες» κρίθηκαν η Ηριάνα και ο Περικλής, παρά την αντίθετη και προκλητική για το νομικό μας πολιτισμό εισήγηση της εισαγγελέως Αθώους κήρυξε το δικαστήριο την Ηριάννα και τον Περικλή…».

Τοιούτοι κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

*Και όχι μόνο των Τσίπρα και Καμμένου, αλλά και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», ήτοι κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, που είχαν εκδώσει ανακοινώσεις υπέρ της αθώωσής τους…


[Πηγή]https://ethnikismos.net/
 «Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!