Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

75 κιλά ιδεοληπτικό MΙΣΟΣ!


Σχετική εικόνα


Aπό τον Ian Ford

«Βουτηγμένοι στον εκμαυλισμό της πολυτελούς ζωής κατασκεύαζαν ταξικούς εχθρούς»

Aπίστευτος υποκριτής το πλουσιόπαιδο που κυκλοφορεί σαν ταγάρι στα Εξάρχεια ή σαν ντεμέκ διανοούμενος στις όχθες του Σηκουάνα. Υποκριτής γιατί τζογάρει με τις μετοχές των πιο ισχυρών τραπεζών και fund του πλανήτη.
Με πολυτελή ακίνητη περιουσία και σύζυγο που αμοίβεται επίσης πλουσιοπάροχα από την Τράπεζα Ελλάδας.

Σχετική εικόνα

Υποκριτής γιατί ενώ ο ίδιος είναι βουτηγμένος στη πολυτελή ζωή που επιχειρεί να κρύψει πίσω από το ταγάρι-δισάκι του, την ίδια στιγμή με τους 53 (καλά κορόιδα και του λόγους τους) που τον πιστεύουν επιχειρεί να κάνει εσωκομματική αντιπολίτευση στον Τσίπρα. 
Τι διχασμένο-χαμένο πολιτικό κορμί!

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που φορολόγησε με ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλους εκείνους που έχοντας μια μικρή τρύπα εστίασης ή ένα ελεύθερο επάγγελμα προσπαθούσαν να τα φέρουν βόλτα. 
Παρέα με τον εξ ίσου αδίστακτο και υποκριτή Κατρούγκαλο (αυτός καμουφλαρισμένος στις φυλλωσιές του Παλαιού Ψυχικού) λεηλάτησαν με τη χυδαία φορολογική και ασφαλιστική πολιτική τους τη μεσαία τάξη-ότι τέλος πάντων θεωρούσαν αυτοί οι δύο οικτροί κατσιαπλιάδες ταξικό αντίπαλο.

Σχετική εικόνα

Βουτηγμένοι στον εκμαυλισμό της πολυτελούς ζωής τους οι υποκριτές υπουργοί του Τσίπρα κατασκεύαζαν ταξικούς εχθρούς στα πρόσωπα όλων εκείνων που είχαν τολμήσει να έχουν μια μικρή επιχείρηση και να παλεύουν. 

Κοινό τους σαρδανάπαλο πάθος η κα Αχτσιόγλου η παρουσία της οποίας δείχνει την ανεπάρκεια του Κατρούγκαλου. 
Ο Κατρούγκαλος ήταν τόσος πολύς που κατάφερε και τον αντικατέστησε η πρώην γραμματέας του Αχτσιόγλου.

Αυτοί οι υποκριτές μας κυβερνούσαν 4 χρόνια χλευάζοντας μια κοινωνία για την οποία πίστευαν ότι είχαν καταφέρει να την ψεκάσουν και πως την είχαν του χεριού τους.

Κι όμως κάτι αναπάντεχο συνέβη και πλέον οι ψεκασμένοι είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν τους υποκριτές εξουσιαστές που λεηλάτησαν τις ζωές μας…


Πηγή: kourdistoportocali

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!