Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

TI ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ στήν Θράκη μας; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ κανείς;;;

ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!
ΓΙΑΤΙ;
ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ;

Πρώτο το μειονοτικό μουσουλμανικό κόμμα στην Ροδόπη: Ξεπερνά το 50%!

Σ α ρ ω τ ι κ ά   ποσοστά συγκεντρώνει στον Νομό Ροδόπης το κόμμα της Μουσουλμανικής μειονότητος που κατευθύνεται (ΑΣΦΑΛΩΣ) από το (ΑΣΥΔΟΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) Τουρκικό Προξενείο! 
Το κόμμα αυτό ξεπερνάει το 50% (!!!!), ενώ η Ν.Δ. ακολουθεί με το ισχνό ποσοστό του 15,2%, με το ΣΥΡΙΖΑ να είναι ακόμη πιό χαμηλά, λίγο πάνω από το 11% και το ΚΙΝΑΛ να περνάει μετά βίας το 3%!

Είναι ξεκάθαρο ότι οι εξελίξεις στη Θράκη πρέπει να προβληματίσουν πολύ σοβαρά τις Ελληνικές πολιτικές ηγεσίες, με δεδομένες τις εξόφθαλμες αποσταθεροποιητικές κινήσεις, που γίνονται από την κυβέρνηση Ερντογάν, με ωμές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας μας.…


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Σε μια χωρα που πλακα-ξεπλακα , εις γνώση τους , το 35 με 40 % των ψηφισαντων επιλεγουν καποιο ειδος σκληρου ή ημισκληρου κομμουνισμού και το υπόλοιπο 50% ,εν αγνοία τους(;) ,επιλέγουν και πάλι κομμουνιστικές πολιτικές (νουδου-πασοκ ) , το μουσουλμανικό τόξο μοιάζει Θεόσταλτο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!