Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Υπερόπλο Σχεδιασμένο Από Έλληνες Μένει Στα Σ υ ρ τ ά ρ ι α Λόγω Συμφερόντων! [ΠΟΙΟΙ και ΠΩΣ φ ρ ε ν ά ρ ο υ ν όλες αυτές τις εφευρέσεις;]Πέντε Έλληνες επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ένα 'σούπερ'- όπλο που η χρήση του από τις ελληνικές Ε.Δ. θα αποτελούσε ανεκτίμητης αξίας “πολλαλασιαστή ισχύος”!

Αποτέλεσμα εικόνας για ccias το ελληνικό «άκρωσ απόρρητο» υπερόπλο στα υπόγεια του πενταγώνου
Σχετική εικόνα

Η παρουσίαση του “όπλου” έχει ενθουσιάσει δύο υπουργούς Άμυνας και τρεις Α/ΓΕΕΘΑ, που έχουν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα “άκρως απόρρητο”.

Κι όμως τίποτα δεν προχωρά,γιατί απ ΄ότι φαίνεται η ανακάλυψη των Ελλήνων “χαλάει τη σούπα”,μεγάλων συμφερόντων, κολοσσών της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ccias το ελληνικό «άκρωσ απόρρητο» υπερόπλο στα υπόγεια του πενταγώνου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της 'Real News' το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό άκρως απόρρητο. Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή.

Η ιστορία είναι απίστευτη.

2006: Μετά από μελέτες και σχεδιασμούς έξι ετών, η επιστημονική ομάδα υποβάλει αίτηση στον Ελληνικό Στρατό για να συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος 'CCIAS'. Για να το πούμε απλά επρόκειτο για ένα δίκτυο “παθητικών” ραντάρ.

Ποιες θα ήταν οι δυνατότητες αυτών των ραντάρ που είχαν σχεδιάσει;

• “Βλέπουν” χωρίς να εκπέμπουν - άρα και χωρίς να εντοπίζονται! - σε εμβέλεια 400 χλμ!

•Εντοπίζουν ελικόπτερα και αεροσκάφη ακόμη και “υπό καθολική ηλεκτρονική σίγαση”,δηλαδή χωρίς τα ραντάρ τους να εκπέμπουν.

•Εντοπίζουν αεροσκάφη τεχνολογίας 'stealth' και σε πραγματικό χρόνο τις απογειώσεις μαχητικών αεροσκαφών από εχθρικές βάσεις.

•Επιτηρούν παθητικά βραχονησίδες

•Κόστος; 
25 έως 30 τέτοιοι σταθμοί, από τον Έβρο έως της Κρήτη θα κόστιζαν όσο ένας σταθμός παρεμφερούς συστήματος, αγορασμένου από το εξωτερικό!!!

Υπερβολές θα πείτε όλα αυτά. 
Όμως η αξιολόγηση της ανακάλυψης των πέντε επιστημόνων από τη στρατιωτική ηγεσία άλλα δείχνει. 
Και δεν μιλάμε για μία μόνο αξιολόγηση. 15 ταξίδια στην Αθήνα έκαναν οι επιστήμονες και σ΄ όλα ελάμβαναν διθυραμβικά σχόλια για την ανακάλυψή τους!

Πρώτη παρουσίαση ενώπιων 60 Επιτελών.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ναύαρχος Χηνοφώτης

Το 2006 ΥΕΘΑ είναι ο Β.Μεϊμαράκης, Α/ΓΕΕΘΑ ο ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης και Α/ΓΕΣ ο στρατηγός Δημήτρης Γράψας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ccias το ελληνικό «άκρωσ απόρρητο» υπερόπλο στα υπόγεια του πενταγώνου

Η επιστημονική ομάδα του ΑΠΘ κάνει τη πρώτη παρουσίαση του συστήματος ενώπιων 60 Επιτελών. 
Αμέσως μετά τη παρουσίαση χωρίς καμία αμφιβολία και δισταγμό, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ενθουσιασμένοι και καλεί τους επιστήμονες να προχωρήσουν τάχιστα.

Ακολουθούν παρουσιάσεις σ΄ όλους τους Κλάδους και πείθονται ακόμη και οι πάντα δύσπιστοι αεροπόροι. Στις 13/02/2009 συνέρχεται το Συμβούλιο Αμυντικού Σχεδιασμού Προγραμματισμού (ΣΑΣΠ) και γνωμοδοτεί με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του συστήματος και εισηγείται την κατεπείγουσα εξέταση του ζητήματος από το Συμβούλιο Αρχηγών. 

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι πια ο στρατηγός Δ.Γράψας,ο οποίος ήταν μεγάλος υπέρμαχος της ανάπτυξης του ελληνικού συστήματος. Παραδόξως μέχρι την αποστρατεία του ,τον Αύγουστο του 2009,ο Αρχηγός δεν κατόρθωσε να βάλει στην αντζέντα του ΣΑΓΕ,αυτό το ζήτημα !

Η επιστημονική ομάδα από το ΑΠΘ,δεν πτοήθηκε από την αποστρατεία Γράψα και συνέχισε τις έρευνές της. Τα τελευταία τεχνικά προβλήματα επιλύονται. Όλα δείχνουν έτοιμα για να κατασκευαστεί το πρωτότυπο σύστημα. 

Όμως εδώ είναι Ελλάδα. Σχεδόν ένα χρόνο μετά ,με Α/ΓΕΕΘΑ πλέον τον πτέραρχο Ι.Γιάγκο, οι επιστήμονες έκπληκτοι πληροφορούνται ότι …το θέμα θα επανεξεταστεί!!!

Στις 19/01/2010 ,στέλνουν επιστολή στον πτέραρχο Α/ΓΕΕΘΑ Ι.Γιάγκο , εκφράζοντας τη λογική τους απορία για την καθυστέρηση αν όχι οπισθοδρόμηση του προγράμματος. 

Μετά απ΄ αυτή την επιστολή το ΣΑΣΠ συνεδριάζει και πάλι και αποφασίζει ξανά με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του ελληνικού συστήματος! Το ΓΕΕΘΑ,διαβεβαιώνει ότι “το θέμα θα προχωρήσει άμεσα”.

Έχουμε φθάσει στις 15/04/2010 ,με υπουργό Άμυνας πια τον Ε.Βενιζέλο. Το Συμβούλιο Αρχηγών συνεδριάζει και με 4-0 εγκρίνει το προτεινόμενο σύστημα ως “άκρως απαραίτητο και κατεπείγον”. Στις 29/05/2010, ο τότε ΑΝΥΕΘΑ και νυν ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης έχει στα χέρια του και την πληρη οικονομοτεχνική μελέτη.

Ο φάκελος με το άκρως απόρρητο πρόγραμμα περιλαμβάνει 1050 σελίδες. Μέχρι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχαν διαβαστεί δυο και τρεις φορές.Ο χρονος που μεσολάβησε είναι μεγάλος.

Όμως παραδόξως η ομάδα των πέντε επιστημόνων δεν έχει λάβει τη καμία απάντηση! 

Τον περασμένο Ιούνιο έστειλαν επιστολές στον Πρωθυπουργό και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,για να είναι ενήμεροι. 
Κ α μ μ ί α   αντίδραση!....

Στο μεταξύ τρεις ξένες χώρες έχουν ενδιαφερθεί να χρηματοδοτήσουν το πρόγραμμα! 
Η ομάδα των πέντε δεν θέλει να το πουλήσει,αλλά δεν μπορεί και να μην θυμηθεί τα όσα είπε ένας έντιμος -όπως τον χαρακτηρίζουν οι ίδιοι- σμήναρχος σε μία από τις πολλές παρουσιάσεις που έκαναν στο Πεντάγωνο:

“Το σύστημα αυτό ,αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας,θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι,αν μας επιτεθούν πρώτοι.

Αλλά δεν πιστεύω ότι κάποτε θα υλοποιηθεί. 
Είναι πολύ μικρού κόστους. 
Έκανε λάθος η Ομάδα. 
Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ζούμε στην Ελλάδα…”

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ 12/02/2018 ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ:

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

 1. ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΙΖΕΛΟΜΗΧΑΝΕΣ ``ΜΑΚΛΟΤΣΗ``ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΓΚΙΟΛΒΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ;... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μάλλον τα λεπρο-οβρια παρέδωσαν τα σχέδια στους σιωνιστές...
  Οπότε με μια μικρή παραλλαγή θα τα οικειοποιηθούν οι εχθροί μας....
  Όπως έγινε και με τα σχέδια του εφευρέτη Γκιόλβα...
  Δυστυχώς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΑΛΚΟΤΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εχοντας γνωρισει πως λειτουργει το Ελληνικο κρατος τιποτα δεν με εκπλησσει. Ο παραλογισμος του Ελληνικου κρατους δεν εχει ορια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!