Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Απλώνει δίχτυα παντού ο Ψαράς του Σαββίδη και ότι πιάσει.




Μπορεί ο Βελόπουλος να κατάφερε την εκλογή του στο ευρωκοινοβούλιο, όμως είναι έτοιμος να παραιτηθεί. Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο ίδιος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητά του είναι η ελληνική Βουλή. (Εξ άλλου για αυτό τον προορίζει ο Σαββίδης).

«Θέλω να είμαι στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν το βλέπω να μένω στο Ευρωκοινοβούλιο» και επικαλέστηκε τις επιχειρήσεις του που τον κρατούν στην χώρα. 

«Αν ήθελα εγώ να χαρακτηρίσω την Ελληνική Λύση έπρεπε να δω αυτούς που συνθέτουν την Ελληνική Λύση. 
Αν βλέπατε από που πήρε το κόμμα μας, πήραμε απ' όλους τους χώρους. Ποσοστιαία, βέβαια, πήραμε περισσότερο από τους ΑΝΕΛ, την Ένωση Κεντρώων και από την Χρυσή Αυγή ένα μικρό κομμάτι, αλλά πήραμε και από τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το Ποτάμι». 

Πολιτικά τάχθηκε κατά της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν πολύ αντίθετο». (Τα λίγα όχι; ) 

«Αν εξαφάνιζα τους Ναζί από την χώρα θα ήμουν περήφανος. 
Τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής τους θέλω κι εγώ.
Για αυτόν τον λόγο μιλώντας επίσης στo 'One Channel', χαρακτήρισε όλους τους αλλοδαπούς ως «λαθροεισβολείς» και παρουσίασε το πρόγραμμά του για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να πάνε από εκεί που ήρθαν. 

Ανέφερε μάλιστα τα μέτρα που οραματίζεται να εφαρμόσει. 
«Τείχος στον Εβρο και… ναρκοπέδιο ώστε να προφυλασσόμαστε κι από τους Τούρκους» σημείωσε, τονίζοντας πως «αν γίνει πόλεμος, οι Τούρκοι θα κάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη». 

«Στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Εβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά, ( ελπίζοντας έτσι σε προσπορισμό πολλών ψηφοφόρων της χρυσής αυγής)...

Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν θα συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία (φοβούμενος ότι θα καταλήξει....Καρατζαφέρης).

Για τον Καμμενο είχαμε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι είναι πολύ επικίνδυνος για την χώρα και δικαιωθήκαμε.

Ο Βελόπουλος είναι ακόμη πιο πολύ από τον Καμμένο. 
Θα το θυμηθείτε...

Όσοι επιθυμούν άς δούν και αυτό:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=4EegKoBV020



1 σχόλιο:

  1. Μακρυα απο τον οβριο βελαζοπουλο...
    Ειναι πολυ επικινδυνος για την Ελλαδα και τους Ελληνες
    Ειναι αδιστακτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!