Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η "Φ Ω Τ Ι Α" μόλις ξεκίνησε! Στό Κ ό σ σ ο β ο ασφαλώς.....



Του Ευάγγελου Δ. Κόκκινου

Μεγάλη «φωτιά» άναψε σήμερα στο Κοσσυφοπέδιο ανάμεσα σε Σέρβους και Κοσοβάρους με κανονικές μάχες, σε μια επιστροφή της περιόδου 1999, από την αντίστροφή αυτή φορά πλευρά, όταν οι Σέρβοι το αποφάσισαν και πήραν φόρα και επιτίθενται κατά του σχεδίου εκδίωξης τους από τους Αλβανούς.
Αποτέλεσμα εικόνας για conflict in Kosovo May 2019
Αποτέλεσμα εικόνας για conflict in Kosovo May 2019

Αυτήν την στιγμή αλβανικά και σερβικά ΜΜΕ με φωτογραφίες και βίντεο παρουσιάζουν το ξεκίνημα ενός πιθανού πολέμου, σε μια περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως  πραγματική πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων.  

Σχετική εικόνα

Μετά την επέμβαση των αλβανικών ειδικών δυνάμεων στην Βόρεια Μιτρόβιτσα κατά παράβαση του άρθρου 1244 του ΟΗΕ, οι Σέρβοι πολίτες πήραν τον νόμο στα χέρια τους και τώρα άντε να τους μαζέψουν οι αρχές του Κοσσόβου.   
    Î‘ποτέλεσμα εικόνας για conflict in Kosovo May 2019

Στην περιοχή Zubin Potok, πάνοπλοι Σέρβοι παραστρατιωτικοί και πολίτες ρίχνουν με αυτόματα όπλα προς την κατεύθυνση της Αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου σε κανονική μάχη.

Σχετική εικόνα

βιντεο  




Την είδηση επιβεβαιώνει και η αλβανική εφημερίδα «Bota sot» από τη Μιτρόβιτσα, η οποία προσθέτει ότι η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου απαντά με πυροβόλα όπλα διεξάγοντας μια κανονική μάχη.
Σύμφωνα με την πηγή, οι Σέρβοι κατασκεύασαν οδοφράγματα, τα οποία οι Ειδικές Δυνάμεις Αστυνομικών Μονάδων του Κοσσυφοπεδίου δεν επιθυμούν να διεισδύσουν εκεί.
Αποτέλεσμα εικόνας για conflict in Kosovo May 2019
Όλα ξεκίνησαν όταν είχαμε αστυνομική ενέργεια των ειδικών δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου από τις πρώτες πρωϊνές ώρες και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περίπου 25 Σέρβοι.
Η Ειδική Αστυνομική Μονάδα του Κοσσυφοπεδίου συνέλαβε έναν μεγάλο αριθμό Σέρβων αστυνομικών που υποπτεύονται ότι εμπλέκονται στο οργανωμένο έγκλημα και το λαθρεμπόριο. 
Μετά τις συλλήψεις αυτές, οι Σέρβοι της περιοχής έχουν μπλοκάρει τους δρόμους στο βόρειο τμήμα της χώρας.
Μεταξύ των συλληφθέντων στη σημερινή δράση είναι ο Σέρβος διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού στο Zubin Potok, για αυτό και οι αντιδράσεις των Σέρβων θα είναι καταιγιστικές σύμφωνα με πολλούς.




http://www.oparlapipas.gr/

4 σχόλια:

  1. Ο Θεός να τους προστατεύει. Τι τραγωδία και αυτός ο Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ;
      ΓΙΑΤΙ ΘΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;
      ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ "ΜΑΚΡΥΑ" Η (ΟΜΟΔΟΞΗ) ΣΕΡΒΙΑ, Ή ΤΟ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΟΣΣΟΒΟ;
      ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ;

      Διαγραφή
  2. Εμεις ειμαστε σιωνιστικη χωρα.δεν συνεργαζομαστε με κανεναν ειδικα με ορθοδοξα κρατη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!