Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ οδήγησε την Ελλάδα στην Καταστροφή - Θά το επιτρέψουμε ΞΑΝΑ ; ; ; [ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ οι ίδιοι που ΖΗΤΟΥΝ τήν ψήφο μας!]

Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α - Ο Ν Ε Ι Δ Ο Σ - 
Μ Α Κ Ρ Υ Α   ΤΟΥΣ !!!!

Σχετική εικόνα







Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου του 2019
ΕΓΓΡΑΦΗ 3,8 ΧΙΛ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ.
ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 395 ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30% ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ !!!!, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΑ, ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ YOUTUBE ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.
ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΔΕΙΤΕ: ΔΕΙΧΝΟΥΝ 561 ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 830:
ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ
- ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ! Δείτε το θέμα με τις προβολές στο YouTube, όπως το έχουμε ερευνήσει εδώ:
=========================================
"Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ
ἑτέρου καταφρονήσει. οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ." (Κατά Ματθαίον κεφ.6, στ.24) δηλαδή:
Κανείς δεν μπορεί να υπηρετεί συγχρόνως ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ, διότι ή θα μισήσει τον έναν και θα αγαπήσει τον άλλον, ή θα προσκολληθεί στον έναν και θα καταφρονήσει τον άλλον.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ !
Ο Έλληνας τις τελευταίες δεκαετίες, περιμένει δυστυχώς μόνο "έργα του χρήματος "από τους κυβερνήτες του, οπότε και ο Θεός δίνει στους Έλληνες αυτό που επιθυμούν, δηλαδή πολιτικούς που για το χρήμα και την οικονομική ευημερία, καταρχήν τη δική τους και τελευταία του τόπου, είναι ικανοί και την ψυχή τους να πουλήσουν στο διάβολο.
Ο Χριστός όμως είναι ξεκάθαρος: Ή με το Θεό, ή με το χρήμα, Ή με το Θεό, ή με το διάβολο.
Έτσι λοιπόν και ο Έλληνας, αφού απόλαυσε τις ηδονές του χρήματος και της καλοπέρασης επί κάποιες δεκαετίες, τις οποίες του πρόσφερε πονηρά ο διάβολος, κατέληξε να γίνει δουλοπάροικος πλέον στην ίδια του την πατρίδα και δυστυχώς δυστυχισμένος, μιας και δεν γνωρίζει, όπως θα έπρεπε, την πνευματική ευτυχία ενός πραγματικά πιστού Ορθόδοξου Χριστιανού, όπου ακόμη και πάμπτωχος νοιώθει ζάμπλουτος, έχοντας τον παντοδύναμο και πάνσοφο Θεό μαζί του, μια ευτυχία που είναι αδύνατο να νοιώσει κάποιος μέσα σε μια χλιαρή χριστιανικά, ή ακόμη και άθεη ζωή του...
Μόνο που ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία ο διάβολος δεν θέλησε το καλό του ανθρώπου, διότι για το διάβολο, ο άνθρωπος είναι το πιο μισητό δημιούργημα από όσα ο Θεός έπλασε. Κι επειδή είναι και παμπόνηρος, αφού σε ελκύσει αρχικά με το δέλεαρ του χρήματος, σε καταστρέψει εν τέλει με το δικό του τρόπο.
Ας καταλάβουμε τουλάχιστον την αιτία που χάνεται η Ελλάδα μέρα με τη μέρα.
Καταλήξαμε λοιπόν σ' αυτή τη χώρα να γίνει η Βουλή των Ελλήνων "Λεγεών των δαιμόνων" όπως την αποκαλούσε ο μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι χρειάζεται εξορκισμό και όχι αγιασμό.
Είναι απίστευτη η κυνική ομολογία των πολιτικών για τη συνεργασία τους με το διάβολο που χωρίς κανένα ενδοιασμό και φόβο επιδιώκουν, όπως θα δείτε στο βίντεο.
ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ !!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... Πηγές οπτικών και ηχητικών αποσπασμάτων:

Μουσική βίντεο:
Desert Caravan - Aaron Kenny
Χριστός Ανέστη - Σταμάτης Σπανουδάκης

THIS IS A NON-PROFIT VIDEO
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Η δημόσια ομολογία τους για το ποιον υπερασπίζονται. 'Αθεοι, Προδότες. Χωρίς τιμή. Ανάξιοι. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι αλλά ανδρείκελα, ανθρωπάκια. Δεν έχουν σωτηρία. Χαμένοι από χέρι. Αυτόχειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί μου.
    Κάποιοι από αυτούς που βλάπτουν ποικιλοτρόπως την Ελλάδα, όχι όμως όλοι, ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τον σατανά. Οι υπόλοιποι, από αυτούς που βλάπτουν την Ελλάδα, είναι μόνο μπερδεμένοι και ζαλισμένοι.
    Αυτοί οι τελευταίοι, οι μπερδεμένοι και ζαλισμένοι, όταν θα αλλάξουν ριζικά οι καταστάσεις στην Ελλάδα και διεθνώς, τότε θα μετανοήσουν και θα αλλάξουν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!